[Pomoc] Zmiana skinów postaci

Awatar użytkownika
Jedu Alomar
Posty: 192
Rejestracja: czw 01 sty, 2009
Lokalizacja: Toronto

[Pomoc] Zmiana skinów postaci

Post autor: Jedu Alomar » ndz 06 lis, 2011

Witam, mam pytanie. Czy wie ktoś jak podmienić skiny w RE5 ? Czy wystarczy podmienić pliki ??
Zna ktoś może stronkę gdzie można jeszcze pobrać ten outift ? Gdyż ten link już nie działa... :( A chętnie bym pograł Jill a'la Revelation

http://s6.invisionfree.com/Resident_Evi ... t14915.htm
Ostatnio zmieniony czw 01 sty, 1970 przez Jedu Alomar, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Oscark
Posty: 439
Rejestracja: śr 18 sie, 2010
Lokalizacja: Szczecin

Post autor: Oscark » ndz 06 lis, 2011

Proszę:
http://www.mediafire.com/?3cwz55tsdar998l

Jeżeli w archiwum jest plik .arc to po prostu podmieniasz go z oryginałem w nativePC/Image/Archive. Jeżeli nie - skontaktuj się ze mną na gg (nr masz).
Steam: osssqr
Skype: osssqr
Z chęcią zagram we wszystkie tryby RE6.
Szczecin pozdrawia :)

Awatar użytkownika
Jedu Alomar
Posty: 192
Rejestracja: czw 01 sty, 2009
Lokalizacja: Toronto

Post autor: Jedu Alomar » ndz 06 lis, 2011

Dzięki wielkie ! Właśnie pobieram, zaraz zobacze czy działa ;)

[ Dodano: 06 Lis 2011 14:31 ]
Dzięki wielkie ! Właśnie pobieram, zaraz zobacze czy działa ;)
Tylko najpierw przejde resa i powystrzelam wszystkie 30 odznak xd

Awatar użytkownika
Oscark
Posty: 439
Rejestracja: śr 18 sie, 2010
Lokalizacja: Szczecin

Post autor: Oscark » ndz 06 lis, 2011

A po co? Przeciez mozesz grac merce bez przechodzenia kampanii :P
Ostatnio zmieniony ndz 06 lis, 2011 przez Oscark, łącznie zmieniany 1 raz.
Steam: osssqr
Skype: osssqr
Z chęcią zagram we wszystkie tryby RE6.
Szczecin pozdrawia :)

Awatar użytkownika
Jedu Alomar
Posty: 192
Rejestracja: czw 01 sty, 2009
Lokalizacja: Toronto

Post autor: Jedu Alomar » ndz 06 lis, 2011

How ?? Pewnie przez modowanie ?? :D Tak samo jak przez moda grało się w Versusa na PC-cie ? :D

Awatar użytkownika
Oscark
Posty: 439
Rejestracja: śr 18 sie, 2010
Lokalizacja: Szczecin

Post autor: Oscark » ndz 06 lis, 2011

Po prostu wysyłam Ci zapro do gry w najemnikach, po odblokowaniu 1nej mapy tryb najemnicy zostaje odblokowany (o ile dobrze pamiętam:) ).
Steam: osssqr
Skype: osssqr
Z chęcią zagram we wszystkie tryby RE6.
Szczecin pozdrawia :)

Awatar użytkownika
Jedu Alomar
Posty: 192
Rejestracja: czw 01 sty, 2009
Lokalizacja: Toronto

Post autor: Jedu Alomar » ndz 06 lis, 2011

Ohhh, dobrze wiedzieć ;) Dzięki :) w RE JeduSindel jak co ;)

[ Dodano: 19 Cze 2012 00:42 ]
Mam pytanko, może ktoś się zna na tym lepiej niż ja. Otóż znalazłem to http://z6.invisionfree.com/Resident_Evi ... t16031.htm i zastanawia mnie, czy przez ten mod, możemy pograć w RE gold na PC ? patrz 2 screen. Byłbym wdzięczny gdyby ktoś rozwiał moje wątpliwości.

BlackgarPL
Posty: 14
Rejestracja: pt 01 mar, 2013
Lokalizacja: Gorzów WLKP

Post autor: BlackgarPL » śr 06 mar, 2013

Według mnie jest dobrze jak podmienisz pliki gra traci swój urok :D
Ostatnio zmieniony śr 06 mar, 2013 przez BlackgarPL, łącznie zmieniany 1 raz.
BlackgarPL

Awatar użytkownika
Oscark
Posty: 439
Rejestracja: śr 18 sie, 2010
Lokalizacja: Szczecin

Post autor: Oscark » czw 07 mar, 2013

Tak, ale niektóre skiny są tak dobre że warto je mieć (sam korzystam z jednego, po prostu wygląda znacznie lepiej niż Chris w oryginale). Ale to wyjątki, zazwyczaj normalne skiny są po najlepsze ;)
Steam: osssqr
Skype: osssqr
Z chęcią zagram we wszystkie tryby RE6.
Szczecin pozdrawia :)

BlackgarPL
Posty: 14
Rejestracja: pt 01 mar, 2013
Lokalizacja: Gorzów WLKP

Post autor: BlackgarPL » czw 07 mar, 2013

Tak może są wyjątki ale wszystkie postacie i tak są na podstawie aktorów z Resident evil :D
BlackgarPL

Awatar użytkownika
Dreddenoth
Posty: 155
Rejestracja: ndz 28 sie, 2011
Lokalizacja: Szczecin

Post autor: Dreddenoth » czw 07 mar, 2013

Czy możliwe jest dodanie skinów bez usuwania starych? Tak żeby nie tracić a poszerzyć asortyment "ubranek" ? Nie chciałbym tracić tych originalnych
BlackgarPL pisze:Tak może są wyjątki ale wszystkie postacie i tak są na podstawie aktorów z Resident evil :D
Mógłbyś nieco rozwinąć tę myśl, nie jestem pewny jak robili baze postaci czy z aktorów czy generowali je komputerowo, ale raczej nie odnosili się do żadnych aktorów. Jeżeli chodzi ci o filmy RE, to tam aktorzy wyglądali komicznie własnie przez probe "upodobnienia" ich tych z gier... A taka Sheva, nie doczekała sie jeszcze niestety filmowego odpowiednika ( a skzoda)
3ds 4725-8772-8224
Grałem:
Resident Evil 1/2/3/4/5/6 Directors Cut/ Zero/ Gun Survivor 1/2/ Operation Racoon city/ Merceneries 3D/ Revelations/Gaiden/Darkside Chronicles/ Umbrela Chronicles/RE:Code veronica/ Dead aim/Outbrek 1
Chce zagrać
Outbreak 2

BlackgarPL
Posty: 14
Rejestracja: pt 01 mar, 2013
Lokalizacja: Gorzów WLKP

Post autor: BlackgarPL » ndz 10 mar, 2013

Tak film jest na podstawie gry zrobiony. Na przekład Wesker, Jill i Chris występują w filmie, a w grze mają odpowiedników. I w tym masz racje Sheva nie ma swojego odpowiednika. Może będzie w szóstej części.
BlackgarPL

ODPOWIEDZ

Wróć do „Resident Evil 5”