Wesker może ustawimy się na jakąś wspólną grę? Bo z tego co widzę to grają w to sami japończycy i jakiś mały odsetek innych narodowości, mam 32 poziom a jeszcze nie spotkałem żadnego Polaka
Czasami mnie można złapać w tej grze ale i tak jestem niskiego poziomu, no bo cóż pairuje mnie z lepszymi graczami i czasami niezle killuję a czasami lamię. BTW może jakoś mogę się ustawić na ranne lub późno wieczorne mecze w UC, gram z PC.
Pobrałem to demo... Ogólnie patrząc jest to zwyczajnie dojenie, ale na pewno znajdzie i jak widzę znaleźli się chętni do grania. Z dema ograłem tylko samouczek. Przy późniejszej próbie załączenia gry okazało się to niemożliwe Czy kiedyś bym zagrał? Do tego jak myślę potrzebna jest subskrypcja na playstation, której nie posiadam
Zakupiłem dla żartów ze względu na niską cenę edycji z dodatkami. Im mniej powiem, tym lepiej dla samej gry. Sterowanie postacią jest zdecydowanie lepsze niż mógłbym się tego spodziewać. Jest to dla mnie kolejny przykład ułomnego podejścia Capcomu, chcącego z jakiegoś powodu usilnie zrobić grę multiplayer, zamiast dać chociaż możliwość przechodzenia tych głupich solowych misji we dwójkę, chociaż tyle! Cóż, wracam do czekania na pierwszą od czasu Revelations 2 część z kooperacją...