Umbrella Corps - dyskusje ogólne
W weekend darmowe demo na PS4 do sprawdzenia dla każdego
by Deus Ex: W temacie 'wrażenia, recenzje' ograniczamy się do naszych odczuć nt. gry. Przeniosłem
PS. Sory, z rozpędu napisałem w tamtym temacie , dzięki za przeniesienie.
by Deus Ex: W temacie 'wrażenia, recenzje' ograniczamy się do naszych odczuć nt. gry. Przeniosłem
PS. Sory, z rozpędu napisałem w tamtym temacie , dzięki za przeniesienie.
Ostatnio zmieniony ndz 24 lip, 2016 przez WESKER-DL, łącznie zmieniany 2 razy.
Oglądaj na YouTube - RESIDENT EVIL CGI | WIECZNY MROK EVIL TV odc. 37
PSN - WESKER-DL / społeczność FB - RESIDENT EVIL PL / Grupa FB - EVIL TV FanPage
PSN - WESKER-DL / społeczność FB - RESIDENT EVIL PL / Grupa FB - EVIL TV FanPage
-
-
- Leon. KennedY
Pobrałem to demo... Ogólnie patrząc jest to zwyczajnie dojenie, ale na pewno znajdzie i jak widzę znaleźli się chętni do grania. Z dema ograłem tylko samouczek. Przy późniejszej próbie załączenia gry okazało się to niemożliwe Czy kiedyś bym zagrał? Do tego jak myślę potrzebna jest subskrypcja na playstation, której nie posiadam
Wyszedł patch z nową mapą (re6), nowym trybem (4 survivors) oraz dodatkowymi broniami, gadżetami
Sam tryb wnosi sporo nowego, startujemy z handgunem, nożem i latarką (nowy przedmiot). Dziś trzeba wrócić na serwery
Sam tryb wnosi sporo nowego, startujemy z handgunem, nożem i latarką (nowy przedmiot). Dziś trzeba wrócić na serwery
-
Słaby ten tryb. Wystarczy gdzieś kampić przez 10 minut i punkty same lecą.
Nawet zombiaki nie atakują. Chyba nie o to chodzi w klimacie przetrwania.
Nawet zombiaki nie atakują. Chyba nie o to chodzi w klimacie przetrwania.
Ostatnio zmieniony pt 19 sie, 2016 przez dark_throne, łącznie zmieniany 1 raz.
Klimacie przetrwania? Żołnierzu należysz do elitarnych jednostek Umbrelli w tej grze, zombie to tło
-
Re: Umbrella Corps - dyskusje ogólne
Platyna wbita. Kto chce pograć-piszcie. Mam stałą ekipę.
Re: Umbrella Corps - dyskusje ogólne
Zakupiłem dla żartów ze względu na niską cenę edycji z dodatkami. Im mniej powiem, tym lepiej dla samej gry. Sterowanie postacią jest zdecydowanie lepsze niż mógłbym się tego spodziewać. Jest to dla mnie kolejny przykład ułomnego podejścia Capcomu, chcącego z jakiegoś powodu usilnie zrobić grę multiplayer, zamiast dać chociaż możliwość przechodzenia tych głupich solowych misji we dwójkę, chociaż tyle! Cóż, wracam do czekania na pierwszą od czasu Revelations 2 część z kooperacją...