Z tego co widzę, to jest wersja USA, więc sobie odpuść, bo 3DS nie będzie widział karty. Skąd wiem? Jakiś czas temu zamówiłem taką wersję i musiałem oddać... Szukaj wersji EU z taką okładką -> http://image.com.com/gamespot/images/bi ... _front.jpg Choć uważaj gdzie kupujesz, bo ja kupiłem NOWĄ w empiku i co się okazało? Gra była używana, a na slocie był zapis gry z przed 6ciu miesięcy. Jak się można było spodziewać, obsługa klienta umyła ręce w empiku.tomas8416 pisze:Interesuje mnie czy na nintendo 3ds będę mógł pograć w resident evil - deadly silence, skoro na aukcji pisze że jest nie kompatybilna z 3ds czyli coś tu nie gra...
Wrażenia
No to ładnie kurcze się nacieli z tym savem... A znasz może B@rt jakieś ciekawe sklepy gdzie mógł bym dostać RE - Deadly Silence w wersji EU ?Choć uważaj gdzie kupujesz, bo ja kupiłem NOWĄ w empiku i co się okazało? Gra była używana, a na slocie był zapis gry z przed 6ciu miesięcy. Jak się można było spodziewać, obsługa klienta umyła ręce w empiku
Recoil: Twoje wrażenia z gry są bardzo ciekawe. Ale takie pytania zadaj raczej przez PM.
Ostatnio zmieniony pt 16 mar, 2012 przez tomas8416, łącznie zmieniany 6 razy.
Zabrałem się w końcu za tego Residenta i jestem zachwycony! Ekranik DSa idealnie nadaje się do tej gry. Wszystko jest wyraźne, widzę rzeczy których nie widać na dużym ekranie LCD (bo jest rozmycie i paćka). Mam wrażenie że na DS gra wygląda tak dobrze jak dawno temu na kineskopie. Bardzo jestem zadowolony z zakupu. Miałem problem z zakupem, w żadnym sklepie ani na aukcjach tego nie mieli. Musiałem kupić na eBay. Obecnie przechodzę tryb klasyczny, później oczywiście sprawdzę drugi tryb. Kurcze, nigdy mi się nie znudzi pierwszy Resident.
-
Przypomniałem sobie, jak pierwszy raz grałem w Deadly Silence na swoim już prawie świętej pamięci DSie (prawie, bo ze sprzętu taki trochę żywy trup
). Nie wiedziałem o co chodzi w tej opcji walki za pomocą ekranu dotykowego, więc po kolei jeździłem stylusem po górym i dolnym ekranie. Pierwsze takie spotkanie zakończyło się grą od samego początku
I przy okazji, do tej pory nie udało mi się zagrać w tych trybach multi, za to w sieci jest filmik który pokazuje, jak to wszystko wygląda 
https://youtu.be/-4x0Tf0Awis

https://youtu.be/-4x0Tf0Awis
Re: Wrażenia
Ta gra jest...świetna. Wiem, że dla niektórych to herezja, ale Remake jest dla mnie jednym z najsłabszych Re i wolę oryginał. Mam ku temu powody, ale skupię się na samym DS. Nowy tryb jest wybitny. Pozamieniane przedmioty i zagadki wraz z nowymi funkcjami dają tej grze nowe życie. Więcej zombie i większe nastawienie na strzelanie sprawiają masę frajdy. Zostaje dotykowa walka. Była dobrym dodatkiem. Najpierw uważałem ją za coś świetnego, ale to dlatego że sądziłem, iż pojawia się tylko raz w danych miejscach. Pod koniec gry natężenie z jakim ta Mini gierka się pojawia jest przesadzone. Na plus mini gierka z Yawnem.
Każdy powinien zagrać w tą wersję. Zasługuje na większe oceny. Bawiłem się nawet lepiej niż przy okazji Re2, a to przez szybki obrót i przeladowanie.
Każdy powinien zagrać w tą wersję. Zasługuje na większe oceny. Bawiłem się nawet lepiej niż przy okazji Re2, a to przez szybki obrót i przeladowanie.