Separate Ways
Separate Ways
Niestety, wg informatora Dusk Golem, tryb ma być udostępniony w postaci płatnego DLC, pod koniec roku...
No cóż, będzie czas na dobre ogarnięcie podstawki i The Mercenaries
No cóż, będzie czas na dobre ogarnięcie podstawki i The Mercenaries
Re: Separate Ways
Mnie nie dziwi
Ale w tej nadchodzącej cenie mogliby dać jeszcze "coś" nowego.
Ale w tej nadchodzącej cenie mogliby dać jeszcze "coś" nowego.
W podstawce brak scenariuszów Ady i Merców, niestety
Oglądaj na YouTube - RESIDENT EVIL CGI | WIECZNY MROK EVIL TV odc. 37
PSN - WESKER-DL / społeczność FB - RESIDENT EVIL PL / Grupa FB - EVIL TV FanPage
PSN - WESKER-DL / społeczność FB - RESIDENT EVIL PL / Grupa FB - EVIL TV FanPage
Merców też nie ma...? A przeszedłeś już całość?
Mercenaries będzie udostępnione chwilę po premierze jako darmowe DLC
A no właśnie. Bo w którymś z trailerów reklamowali ten tryb. Ale nie zarejestrowałem, że ma to być w formie dodatku. Dla mnie to super sprawa, bo w takim razie prawdopodobnie nie będzie potrzeby grania go, żeby zdobyć wszystkie bronie
Jeszcze nie skończyłem (długa się wydaje i sporo do robienia) ale mercow nie ma, będzie tak jak MiGoo pisał wraz z VR chwilkę po premierze
Oglądaj na YouTube - RESIDENT EVIL CGI | WIECZNY MROK EVIL TV odc. 37
- Patriota_1988
Płatne , szkoda , mogli by dać za free bo za samą grę ile kasy trzeba było wydać , wiem co mówię bo ja nie mam zwykłej wersji tylko tą z dodatkową bronią , oryginalną ścieżką dźwiękową i strojami , ale nie oni muszą golić ludzi na hajs ,wstydzili by się
- Leon. KennedY
Niestety, ale płatne było w pełni do przewidzenia...
Oryginalnie też było "płatne"
Jak ktoś kupił "exa" na gacka, to jak chciał zagrać w Separate, musiał kupić PS2 i drugi raz grę XD
Jak ktoś kupił "exa" na gacka, to jak chciał zagrać w Separate, musiał kupić PS2 i drugi raz grę XD
- Leon. KennedY
To na gacku tego nie było?
Ostatnio zmieniony wt 06 cze, 2023 przez Leon. KennedY, łącznie zmieniany 1 raz.
Nope, dopiero na PS2 było pierwsze wydanie, które zawierało wszystkie dodatkowe tryby.
Separate było zadość uczynieniem ze strony Capcomu, że na PS2 gra wyglądała znacznie.... obrzydliwiej XD
Oj tam oj tam. Po prostu miała mniej listków na drzewach
Nie rozumiem tego jechania po grafice wersji PS2. Ludzie przeceniają grafikę wersji GCN. Na PS4 ta gra wyglądała okropnie. Bo się zestarzała. W każdej wersji ta gra wygląda źle, po prostu wersja PS2 była tą gorszą.
Co do dodatku, bawi mnie, że ostatecznie dostaliśmy remake wersji GCN. Czy jest gdziekolwiek potwierdzone, że Ada będzie płatna? Co z jej dodatkowym epizodem?
Co do dodatku, bawi mnie, że ostatecznie dostaliśmy remake wersji GCN. Czy jest gdziekolwiek potwierdzone, że Ada będzie płatna? Co z jej dodatkowym epizodem?
- Leon. KennedY
Wkrótce się przekonamy co i jak.
-
Seperate Ways zadebiutuje 21.09. Ada i Wesker jako dodatkowe postacie w mercenaries.
Edit: Z tego co na facebooku wyczytałem to Ada i Wesker w mercach mają być w darmowej aktualizacji, natomiast za Seperate Ways trzeba będzie zapłacić.
Edit: Z tego co na facebooku wyczytałem to Ada i Wesker w mercach mają być w darmowej aktualizacji, natomiast za Seperate Ways trzeba będzie zapłacić.
- Leon. KennedY
Zdecydowanie warto. Dodatek na około 6-7 godzin. Trochę zmienia w lore.
Ogólnie jak za tę cenę to wręcz szkoda nie zagrać. Gra miejscami lepsza niż podstawka.
Spoiler!
Ogólnie jak za tę cenę to wręcz szkoda nie zagrać. Gra miejscami lepsza niż podstawka.
- Leon. KennedY
Jak na razie rewelacyjny dodatek ( 4 etap), który sprawia wrażenie praktycznie czegoś nowego, a nie remake' owanego. Lepszego DLC chyba nie było. Chodź i ten z 8 był godny.