A no właśnie. Bo w którymś z trailerów reklamowali ten tryb. Ale nie zarejestrowałem, że ma to być w formie dodatku. Dla mnie to super sprawa, bo w takim razie prawdopodobnie nie będzie potrzeby grania go, żeby zdobyć wszystkie bronie
Fluid Project
Calm Down People!
It's Just A Little Lie...
Płatne , szkoda , mogli by dać za free bo za samą grę ile kasy trzeba było wydać , wiem co mówię bo ja nie mam zwykłej wersji tylko tą z dodatkową bronią , oryginalną ścieżką dźwiękową i strojami , ale nie oni muszą golić ludzi na hajs ,wstydzili by się
Nie rozumiem tego jechania po grafice wersji PS2. Ludzie przeceniają grafikę wersji GCN. Na PS4 ta gra wyglądała okropnie. Bo się zestarzała. W każdej wersji ta gra wygląda źle, po prostu wersja PS2 była tą gorszą.
Co do dodatku, bawi mnie, że ostatecznie dostaliśmy remake wersji GCN. Czy jest gdziekolwiek potwierdzone, że Ada będzie płatna? Co z jej dodatkowym epizodem?
Zdecydowanie warto. Dodatek na około 6-7 godzin. Trochę zmienia w lore.
Spoiler!
Powraca m.in. U-3. Ale to że powstał z drugiego Verdugo(chociaż to niepoprawna nazwa bossa w DLC) to spore zaskoczenie. W ogóle ta walka składa się z kilku etapów a przeciwnik jest kimś à la Nemesis. Zdecydowanie ciekawiej niż w podstawce. Oprócz tego też inni bossowie.
Ogólnie jak za tę cenę to wręcz szkoda nie zagrać. Gra miejscami lepsza niż podstawka.
Jak na razie rewelacyjny dodatek ( 4 etap), który sprawia wrażenie praktycznie czegoś nowego, a nie remake' owanego. Lepszego DLC chyba nie było. Chodź i ten z 8 był godny.