Project S.E.R.A.
- Dreddenoth
Ostatni epizod fajnie się kończy można by to pociągnąć dalej, dla mnie bomba, takiego chce filmowego Residenta
3ds 4725-8772-8224
Grałem:
Resident Evil 1/2/3/4/5/6 Directors Cut/ Zero/ Gun Survivor 1/2/ Operation Racoon city/ Merceneries 3D/ Revelations/Gaiden/Darkside Chronicles/ Umbrela Chronicles/RE:Code veronica/ Dead aim/Outbrek 1
Chce zagrać
Outbreak 2
Grałem:
Resident Evil 1/2/3/4/5/6 Directors Cut/ Zero/ Gun Survivor 1/2/ Operation Racoon city/ Merceneries 3D/ Revelations/Gaiden/Darkside Chronicles/ Umbrela Chronicles/RE:Code veronica/ Dead aim/Outbrek 1
Chce zagrać
Outbreak 2
Re: Project S.E.R.A.
Zmontowałem wszystkie odcinki w jeden prawie 50 minutowy film i wstawiłem na si di ej
Są napisy od Grupy Hatak wtopione.
To samo zrobiłem z Re Wieczny mrok, tylko nie wstawiłem nigdzie bo z miejsca spada z rowerka

To samo zrobiłem z Re Wieczny mrok, tylko nie wstawiłem nigdzie bo z miejsca spada z rowerka

- Leon. KennedY
Przepraszam, ale co to ten cały si di ej? Chętnie ogl całość z polskimi napisami, a że dopiero trafiłem na ten temat, to nawet w oryginale nie widziałem.
PS: Wieczny mrok planuje zakupić, ale na razie same wersję bez polskiego na allegro widzę... Jeszcze będę brać Wyspa śmierci
To tak na marginesie 
PS: Wieczny mrok planuje zakupić, ale na razie same wersję bez polskiego na allegro widzę... Jeszcze będę brać Wyspa śmierci
si di ej to cda
Niestety Wieczny mrok i Wyspa śmierci nie wyszły fizycznie z polską wersją z tego co się orientuje.
Niestety Wieczny mrok i Wyspa śmierci nie wyszły fizycznie z polską wersją z tego co się orientuje.
- Leon. KennedY
Żenada. Czyli nie kupię jeśli nie ma polskiego.