REmake Remastered HD (PS4, XONE, PC, PS3, X360)

Awatar użytkownika
Patriota_1988

Re: REmake Remastered HD (PS4, XONE, PC, PS3, X360)

Post autor: Patriota_1988 »

Na normalu wbiło, chyba faktycznie był to glitch bo pisało, że obojętnie na jakim poziomie,a tu tylko na normalu podziałało, dziwne.
PSKING

Post autor: PSKING »

Jak mówiłem, trofea w tych grach potrafią być dziwne. Osiągnięcia w tym przypadku. Zakładam, iż to kwestia bycia starą grą, która była robiona pod inne konsole.
Awatar użytkownika
Edgeworth

Post autor: Edgeworth »

PSKING pisze: pn 19 gru, 2022 Oryginalny remake ssie strasznie😁. Re DS jest najlepszą wersją jedynki.

Na DS jest rzeczywiście fajna wersja jedynki, ma więcej dodatków niż wersje na PS1, ale trzeba być ślepym i głuchym by uważać remake za gniota i wersję gorszą od tego co jest na PS1/Saturnie i DSie.

Remake to najlepszy Resident Evil 1 pod każdym względem i kwintesencja survival horroru. Lepsza grafika, lepszy voice acting, gra jest straszniejsza, ma więcej zawartości, lepszą oprawę audio, mroczniejszy klimat i jest trudniejsza od oryginału.

Wersja na GC i Wii oczywiście jest tu na szczycie. Remaster z 2014 roku jest ocenzurowany (zamienili nagie zombiaki z laboratorium na ubrane).
PSKING

Post autor: PSKING »

Kwintesencja survival horroru to nie argument, a opinia. Mnie ten remake nudził. Nie jestem fanem. Zdecydowanie wolę CV a zwłaszcza trójki, która jest moją drugą ulubioną częścią. A może słyszałeś, że istnieją różne gusta?
Ps. Wolałem Zero, bo przynajmniej było czymś bardziej oryginalnym.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Resident Evil (2002)”