Ktoś gra jeszcze na PS3?
-
SasTheVirtuous
Ktoś gra jeszcze na PS3?
Zastanawiam się czy ktokolwiek poza mną posiada jeszcze sprawne PS3 gra od czasu do czasu w Residenta:)
- Leon. KennedY
Re: Ktoś gra jeszcze na PS3?
Moja poszła na sprzedaż, ale sporą część RE mam na PS5. Swoją drogą świetna konsola z niej była i masa genialnych gier wpadła.
Przydaliby się ludzie na PS4/5. Mimo wstecznej, nikt nie gra poza polowaniem na agenta. Nie da się w to grać po ludzku. Ale taka głupota Capcomu w tej części. Geniusze pewnie pozazdrościli BBC2 z DLC multi. Kiedyś było jeszcze gorzej. Teraz mamy po prostu za dużo trybów i dobór jest rozwleczony.
Nawet w Re5 jest problem. Ludzie jeśli są, to albo tylko w kampanii, albo ze dwie osoby z trzeciego świata.
Tylko i wyłącznie Revelations miały stałą bazę graczy, bo mamy jeden tryb.
Nawet w Re5 jest problem. Ludzie jeśli są, to albo tylko w kampanii, albo ze dwie osoby z trzeciego świata.
Tylko i wyłącznie Revelations miały stałą bazę graczy, bo mamy jeden tryb.
Przed Requiem robiłem sobie maraton Residentów na Switchu i tam też z szóstką były problemy do znalezienia ludzi online. W re5 bez problemu ze znalezieniem graczy.
Switch to nowa platforma dla tych gier, a przy tym obłędnie zaludniona. Wierzę, iż tam łatwiej jest pograć po ludzku.
Re6 za to potwierdza tylko to co pisałem.
Re6 za to potwierdza tylko to co pisałem.