Witam, chciałbym pokazać kilka swoich filmików. Muzyka w paru miejscach nie pasuje ale miała być inna. Film zawiera spojlery RE5! http://www.youtube.com/watch?v=teraLM-1WcY
Wielkiego szału nie ma... Za długie kawałki, staraj się dopasowywać akcję do muzyki, ta scenka z Weskerem i Spencerem zupełnie chybiona.
I powinieneś ostrzec, że filmik zawiera spoilery z RE5.
Ostatnio zmieniony wt 14 kwie, 2009 przez Jakem Gozdek, łącznie zmieniany 1 raz.
Jak dla mnie to bardzo słabiutkie. Muzyka wcale nie komponuje się z tym co widzimy na ekranie. Dziadek Spencer i kawałek Evanescence?? To zupełnie nie pasuje do siebie.
Mało montażu. Sześć przypadkowo połączonych fragmentów do przypadkowej muzyki.
Ja podpisuję się pod wypowiedzią Diadema,muzyka (evenescene)wogóle nie pasuję do danych sytuacji a nawet bym powiedział że psuje efekt,a sceny również nie zbyt fajnie są połączone. .A więc bez urazy ChrisDL ale napisałem szczerze filmiki były średnie .
Co do pierwszego filmu, to muzyka może by i pasowała, ale tylko na samiutkim początku, nie wiem czemu, po prostu tak czuję . A jeśli chodzi o drugi film, to bardzo fajny, rozbawił mnie aż do łez. Świetnie dobrane postacie.
Ten pierwszy trochę słabszy, przez muzykę.
Ale drugi jest dobry
" Żadna część państwa nie korzysta z przedłużającej się wojny. W wojnie niech twoim celem będzie zwycięstwo a nie długa kampania" - Sztuka wojny, Sun Zi