Po 4,5 h podróży autem dotarłem w końcu do domu... Dzięki dla wszystkich za przyjazd i udział w imprezie, podziękowania dla Birkina i MiGaa (kolejność alfabetyczna ) za przywiezienie sporej ilości sprzętu (m.in. projektora i głośników, WiiU, WiiFit, ...), dla Pauli za załatwienie spraw wynajmu ośrodka. Gratsy dla MiGaa za wygraną w "Jakiej to melodii" i Zombiaka za wygraną w quizie wiedzy o serii. Może trochę przegiąłem z poziomem trudności tego drugiego, ale prawdę mówiąc, każdy poradził sobie nie najgorzej, mimo tego, że Resident Evil z każdym rokiem staje się dla nas coraz mniej istotną częścią życia, zostawiając miejsce innym priorytetom .
PS MiGoo i Leon udowodnili, że posiadanie rodziny (żony/dzieci) nie jest wymówką od przyjazdu na zlot
I szkoda, że ładna pogoda zrobiła się dopiero dzisiaj
Pozdrawiam wszystkich
Z racji faktu, że na forum nie zagląda zbyt wielu zlotowiczów, większość relacji będzie pojawiać się na FB, na stronie wydarzenia.
Dead Autumn 2016 - Wrażenia, relacje, ...
Moderator: RON!N
-
Było bardzo miło, co tu dużo mówić, bawiłem się dobrze i cieszę się że miałem okazję przybyć na ten zlot, jedyne co mogę to podziękować wszystkim, którzy przybyli. W prawdzie nie z każdym była okazja jakoś mega pogadać, ale hej zabawa tak czy owak przednia - Wii łączy Podziękowania w szczególności dla Deus'a za zaproszenie, podwózkę w jedną i drugą stronę, oszczędziłeś mi tułanie się pociągami i busem
No i gratulacje za przejście Mario dla Deus'a oraz Bayonetta'y przez Mr_Zombiego, który zwyciężył ów tytuł w ciągu dwóch dni, gratuluje opanowania, ja bym nie dał rady tak cicho znosić wybryków tejże gry
PS Deus, myślę że chyba jednak się skuszę na Blood Dragon'a
No i gratulacje za przejście Mario dla Deus'a oraz Bayonetta'y przez Mr_Zombiego, który zwyciężył ów tytuł w ciągu dwóch dni, gratuluje opanowania, ja bym nie dał rady tak cicho znosić wybryków tejże gry
PS Deus, myślę że chyba jednak się skuszę na Blood Dragon'a
Ostatnio zmieniony ndz 23 paź, 2016 przez nemesisdestro, łącznie zmieniany 1 raz.