F.A.Q - odpowiedzi na najczęstsze pytania
Ostatnio w temacie Medykamenty pojawiła się wątpliwość co do ceny Golden Egg.
Przysiągłbym, że można za nie dostać 10.000 PTAS. Co prawda, nie mam pewności, ale wydaje mi się, że kiedyś grałem w normalnym trybie i Leon zaśpiewał Merchantowi taką właśnie sumę za jajko. Inna sprawa, nie wiem gdzie takie jajko na planszy można znaleźć...
Ale tak mi się coś zdaje.
Czy komuś coś świta, kojarzy, albo wie, że jest to możliwe i mam rację???
Przysiągłbym, że można za nie dostać 10.000 PTAS. Co prawda, nie mam pewności, ale wydaje mi się, że kiedyś grałem w normalnym trybie i Leon zaśpiewał Merchantowi taką właśnie sumę za jajko. Inna sprawa, nie wiem gdzie takie jajko na planszy można znaleźć...
Ale tak mi się coś zdaje.
Czy komuś coś świta, kojarzy, albo wie, że jest to możliwe i mam rację???
Ostatnio zmieniony wt 29 kwie, 2008 przez Deus Ex, łącznie zmieniany 2 razy.
Golden Egg NIE kosztuje 10.000 PTAS.Właśnie sprawdzałam,bo miałam savea z tym jajkiem i merchant daje za nie 3000 PTAS.Za chwilę wrzucę tutaj screena z ceną.
A oto screen:
http://img209.imageshack.us/my.php?imag ... eggde1.png
A oto screen:
http://img209.imageshack.us/my.php?imag ... eggde1.png
Ostatnio zmieniony wt 29 kwie, 2008 przez Jill_1995, łącznie zmieniany 1 raz.
"From yesterday, it’s coming!
From yesterday, the fear!
From yesterday, it calls him
But he doesn't want to read the message here"
From yesterday, the fear!
From yesterday, it calls him
But he doesn't want to read the message here"
W Separate Ways jest m.in. w domu Mendeza, na dole w części, hmm, kuchennej.
W normalnej rozgrywce z tego co wiem, nie ma miejsca gdzie złote jajko znajdziesz na 100%. Myślę, że jedyną szansą jest liczyć na hojność jakiejś kury
.
EDIT: więcej przypadków nie znam, niech ktoś mnie uzupełni
.
W normalnej rozgrywce z tego co wiem, nie ma miejsca gdzie złote jajko znajdziesz na 100%. Myślę, że jedyną szansą jest liczyć na hojność jakiejś kury
EDIT: więcej przypadków nie znam, niech ktoś mnie uzupełni
Ostatnio zmieniony pn 05 maja, 2008 przez Deus Ex, łącznie zmieniany 1 raz.
http://www.mwrc.pl/forum/viewtopic.php? ... c&start=60
tutaj Wesker - Dark Life opisał rózne błyskotki
tutaj Wesker - Dark Life opisał rózne błyskotki
Oj nie wiem czy ktokolwiek to policzył i czy w ogóle jest to do policzenia. Bo nawet znając miejsca gdzie spinele występują, to czasem wrony po zabiciu zostawiają te świecidełkaDavid77 pisze:Sorry a wie ktoś ile jest wszystkich spineli? Bo mi udało się zebrać narazie przez jedną grę 79
Ostatnio zmieniony wt 27 maja, 2008 przez Deus Ex, łącznie zmieniany 1 raz.
Oj ale Cię wzięło na te pytaniaDavid77 pisze:A wie ktoś ile można zebrać ogółem chaisu, bo ja mam coś ponad 16000000 i nie wiem ile jeszcze mogę trgo nazbierać . Czy jest to nieokreślona liczba czy jakaś konkretna? Nawet jeszcze nie sprzedałem wszystkich ozdobek
Ograniczenia chyba jest takie, na ile cyfer jest miejsca w odpowiednim miejscu (999999999 albo jakoś tak). Chyba możesz jeszcze uzbierać mnóstwo forsy. Ale w ogóle po co Ci aż tyle kasy? Za 16 mln możesz sobie handlować z Merchantem do oporu i wypróbować wiele zestawów broni
Ostatnio zmieniony śr 28 maja, 2008 przez Deus Ex, łącznie zmieniany 1 raz.
-
FurryPiter
W internecie, tam jest ich pełno.Polkos pisze:gdzie można znaleźć sejwy na wersji pc?
<click click> - nie obiecuję że będą działać, nie sprawdzałem.
-
FurryPiter
Ah, w takim przypadku źle zrozumiałem twego posta, sorki.
Są (a raczej jest) one w głównym katalogu RE 4, pliczek się zwie SaveData
.
Są (a raczej jest) one w głównym katalogu RE 4, pliczek się zwie SaveData
Ostatnio zmieniony pt 30 maja, 2008 przez FurryPiter, łącznie zmieniany 1 raz.
Elo mam taką sprawę. Szukałem na forum ale nie znalazłem, może źle szukałem
.Więc czy wie ktoś jak nazywają się wszyscy nasi przeciwnicy? Nie chodzi mi o wieśniaków ale np. Regenerator,El Gigante, Dr.Salvator, U9 itp. A jakby był ktoś tak łaskawy to w nawiasie mógł bi mi go opisać ( wygląd itp. ) Z góry dziękuje

Dzięki Dzięki wielkie Dzięki Szacun.
[ Dodano: 31 Maj 2008 11:10 ]
A mam takie pytanie
Kojarzycie może Leona w stroju. "garniturze mafiosa, Ashley w zbroi. " I jak masz Chicago Typewritera to jak naciskasz klawisze przeładowania ammo, to Leon robi fajny gest ( podnosi kapelusz
), a nie kiedy podrzuca wysoko kapelusz?
(Np. Jak jechałem kolejką i nagle przyśpieszyła-Przed wyskoczeniem, i jak Dr. Salvator ma mu uciąć głowe) Więc jestem ciekawy od czego to zależy

[ Dodano: 31 Maj 2008 11:10 ]
A mam takie pytanie