Kim była ta dziewczyna?
No nie ratowanie ponownie czyjegoś tyłka nie wchodzi w grę to już wolałbym jej brak od takiego obrotu sprawy( no bo ileż można niech sie sama ratuje)
Ostatnio zmieniony śr 09 sty, 2008 przez wiking011, łącznie zmieniany 1 raz.
- Nemesis US
- Nemesis US
Czytając post Diadema nasunęła mi się myśl, iż ona przez całą lub większoć gy może być więziona w tej kapsule, ale gdyby miała zdolności telekinetyczne mogłaby faktycznie niekiedy nam pomagać, nie byłoby to aż takie złe. W końcu dotarlibyśmy do niej.Diadem pisze:Ja nie mówię, że mamy ja ratować tak samo jak Ashley. Ja bym chciał, żeby np. była na usługach Weskera, ale w toku gry zrozumiała, że robi, źle i POMAGAŁA NAM, a nie MY JEJ.
To by było bardzo źle...NEMESIS US pisze:gdyby miała zdolności telekinetyczne mogłaby faktycznie niekiedy nam pomagać, nie byłoby to aż takie złe.
NEMESIS US: Recoil, jeśli nie zgadzasz się ze mną to byłbym wdzięczny gdybyś uzasadniał na jakiej podstawie tak uważasz.
Bo telekineza rozwala już i tak mocno wątły klimat serii. Zaczęło się pięknie od badań nad bronią biologiczną, wirusem, potem już było tylko gorzej (CV, RE4 i inne dziwactwa)... Niech chociaż w RE5 wszystko ma SENSOWNE ręce i nogi
Ostatnio zmieniony pt 11 sty, 2008 przez Recoil, łącznie zmieniany 3 razy.
- Nemesis US
- Nemesis US
Anette Birkin raczej odpada, ponieważ zginała w RE2, wszystkie poszlaki z poprzednich zdarzeń wskazywałyby na Sherry, Wesker sam wspominał, że on ją ma (w Wesker's Report), poza tym, to też postać, która w serii musi się jeszcze raz pojawić.
Ostatnio zmieniony ndz 13 sty, 2008 przez Nemesis US, łącznie zmieniany 2 razy.
A ja sobie pozwolę przytoczyć tego newsa z RE Horror

Recoil: Gdzie trzeba to duża
Jeśli traktować tą informacje w 100% poważnie, to nasza mała Sherry powraca!!!.Resident Evil 5 news | 10 Jan 2008
Industry insider SurferGirl (who has had more than enough rumours turn out to be facts to be trusted as reliable) has posted some tidbits regarding Resident Evil 5:
5) When is RE5 and SFIV coming out? Any interesting tidbits?
September/October and July/August, respectively. The lead female character is Sherry Birkin, who is in her early twenties, and Wesker is will likely show up.
Emphasis on lead female character, not lead character overall.
posted by Temp
Recoil: Gdzie trzeba to duża
Ostatnio zmieniony sob 26 sty, 2008 przez Barry, łącznie zmieniany 2 razy.