Kim była ta dziewczyna?

Awatar użytkownika
Diadem

Post autor: Diadem »

Ja nie mówię, że mamy ja ratować tak samo jak Ashley. Ja bym chciał, żeby np. była na usługach Weskera, ale w toku gry zrozumiała, że robi, źle i POMAGAŁA NAM, a nie MY JEJ.
Awatar użytkownika
wiking011

Post autor: wiking011 »

No nie ratowanie ponownie czyjegoś tyłka nie wchodzi w grę to już wolałbym jej brak od takiego obrotu sprawy( no bo ileż można niech sie sama ratuje)
Ostatnio zmieniony śr 09 sty, 2008 przez wiking011, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Nemesis US

Post autor: Nemesis US »

Pozostaje jeszcze pytanie czy będzie to postać pozytywna, możliwe, że początkowo będzie wrogo nastawiona, lub całkowicie stanie się bohaterem negatywnym, fakt, że nie wygląda na pierwszy rzut oka, ale twórcy z Capcom lubią stosować niespodzianki.
Awatar użytkownika
wiking011

Dlatego chciałbym by(przynajmniej początkowo) stała po swojej własnej własnej stronie(czytaj atakowała ludzi "złych" i nas) albo jej brak
nie ma zła są tylko różne warianty dobra
Awatar użytkownika
Nemesis US

Diadem pisze:Ja nie mówię, że mamy ja ratować tak samo jak Ashley. Ja bym chciał, żeby np. była na usługach Weskera, ale w toku gry zrozumiała, że robi, źle i POMAGAŁA NAM, a nie MY JEJ.
Czytając post Diadema nasunęła mi się myśl, iż ona przez całą lub większoć gy może być więziona w tej kapsule, ale gdyby miała zdolności telekinetyczne mogłaby faktycznie niekiedy nam pomagać, nie byłoby to aż takie złe. W końcu dotarlibyśmy do niej.
Awatar użytkownika
Recoil
Moderator
Kontakt:

Post autor: Recoil »

NEMESIS US pisze:gdyby miała zdolności telekinetyczne mogłaby faktycznie niekiedy nam pomagać, nie byłoby to aż takie złe.
To by było bardzo źle... :p

NEMESIS US: Recoil, jeśli nie zgadzasz się ze mną to byłbym wdzięczny gdybyś uzasadniał na jakiej podstawie tak uważasz. :smiech6:

Bo telekineza rozwala już i tak mocno wątły klimat serii. Zaczęło się pięknie od badań nad bronią biologiczną, wirusem, potem już było tylko gorzej (CV, RE4 i inne dziwactwa)... Niech chociaż w RE5 wszystko ma SENSOWNE ręce i nogi ;)
Ostatnio zmieniony pt 11 sty, 2008 przez Recoil, łącznie zmieniany 3 razy.
Fluid Project
Calm Down People!
It's Just A Little Lie...
Awatar użytkownika
wiking011

To by było wtedy za prosto bo co za przeciwnik manipulowany telekinezą
Ostatnio zmieniony pt 11 sty, 2008 przez wiking011, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Nemesis US

To znaczy, miałem na myśli inny mtoyw, kiedy ta dziewczyna byłaby uwięznioa w tej kapsule, ale jednocześnie jest po naszej stronie i kiedy tylko może, to nam pomaga. Nie chodziło mi o to, że będzie ona naszym przeciwnikiem.
Awatar użytkownika
Recoil
Moderator
Kontakt:

Post autor: Recoil »

Kim by nie była, niech tylko nie ma nadprzyrodzonych/paranormalnych zdolności, bo już kompletnie wszystko wywróci się do góry nogami.
Fluid Project
Calm Down People!
It's Just A Little Lie...
crisDL

Post autor: crisDL »

Mi już obojętnie kto to jest,byle nie krzyczała :,, chris !!! help !!!''.
Awatar użytkownika
StPaul

Post autor: StPaul »

Nie, z tego co pamiętam Sherry była dużo młodsza od Ashley, a nie panikowała tak jak ona, więc tak napewno nie będzie. Ponadto już trochę wyrosła, a potym co pewnie Wesker jej zrobił, to będzie siekać nieźle.
Stay Punk
crisDL

Lol ,a może to Anette Birkin , którą Wesker uratował bo była żoną Birkina i znała w pełni możliwości ,,G''...
Veronica

Post autor: Veronica »

Tamta dziewczyna jest dużo młodsza o Annette i już. A może będzie miała podobne moce to Luci z Gaidena? :zmiesz9:
Resident Evil rządzi!!!
crisDL

Może Annette odmłodzili...
Awatar użytkownika
StPaul

Post autor: StPaul »

Po kiego Wesker miałby się w to bawić. Daj spokój. Porwał Sherry, więc coś musiało się z nią dziać. To napewno ona...99% 1%- na wszelki wypadek
Stay Punk
Awatar użytkownika
Nemesis US

Anette Birkin raczej odpada, ponieważ zginała w RE2, wszystkie poszlaki z poprzednich zdarzeń wskazywałyby na Sherry, Wesker sam wspominał, że on ją ma (w Wesker's Report), poza tym, to też postać, która w serii musi się jeszcze raz pojawić.
Ostatnio zmieniony ndz 13 sty, 2008 przez Nemesis US, łącznie zmieniany 2 razy.
Karpiu

Post autor: Karpiu »

Na RE Horror byl news w ktorym napisane jest ze ta dziewczyna to Sherry. Podobno zrodlo jest wiarygodne, ale nigdy nie wiadomo co wymysla wielkie glowy z Capcomu.
Awatar użytkownika
Barry

Post autor: Barry »

A ja sobie pozwolę przytoczyć tego newsa z RE Horror
Resident Evil 5 news | 10 Jan 2008
Industry insider SurferGirl (who has had more than enough rumours turn out to be facts to be trusted as reliable) has posted some tidbits regarding Resident Evil 5:

5) When is RE5 and SFIV coming out? Any interesting tidbits?
September/October and July/August, respectively. The lead female character is Sherry Birkin, who is in her early twenties, and Wesker is will likely show up.

Emphasis on lead female character, not lead character overall.

posted by Temp
Jeśli traktować tą informacje w 100% poważnie, to nasza mała Sherry powraca!!!. :rad11:

Recoil: Gdzie trzeba to duża :p
Ostatnio zmieniony sob 26 sty, 2008 przez Barry, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
wiking011

Ale chyba już aż tak mała nie będzie(trochę lat minęło nie)(byle nie wyglądała a'la Ashley bo się zatłukę)
Ostatnio zmieniony ndz 27 sty, 2008 przez wiking011, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
AT
Kontakt:

Post autor: AT »

komentarz: _-_

Samo to że Sherry wróci już mi troszkę humor poprawia. Mam tylko nadzieję że to nie będzie druga Alice - te obawy pojawiają się jak widzę co Wesker ze swoimi umiejętnościami wyprawia.
"In his house at R'lyeh dead Cthulhu waits dreaming."
H.P. Lovecraft
Zablokowany

Wróć do „Resident Evil 5”