Nie to miałem na myśli. Bardziej chodziło mi to o czym piszesz.Salvin pisze:Zwinąłem się bo uznałem to wówczas za rozsądne z tamtejszej perspektywy, a nie dlatego że ty dołączyłeś
[Forum] Nowi Moderatorzy
Hmm, Ty chyba odszedłeś w czasie, gdy ja miałem urlop od Forum, bo jakoś tego nie zarejestrowałem. Twój głos był zawsze głosem wyważonym, dojrzałym i pełnym rozsądkuSalvin pisze:Odnosiłem wrażenie, że zacząłem być ignorowany. A to już jest znak, że niedobrze się dzieje i był czas aby opuścić szeregi
Ostatnio zmieniony pt 17 lut, 2017 przez Deus Ex, łącznie zmieniany 1 raz.
Trochę mnie tu znowu nie było...
No chłopaki, trochę spóźnione, ale życzę temu forum aby żyło tyle co sama seria. (Mimo że z biegiem czasu będzie tylko coraz trudniej utrzymać to ,,muzeum").

Ps. Nie zmienia to faktu że forum od żyło, chyba pierwszy raz od Re6 (pod względem aktywności).
Nie było mnie chyba mniej niż miesiąc, a nazbierało się ponad 550 postów.
No chłopaki, trochę spóźnione, ale życzę temu forum aby żyło tyle co sama seria. (Mimo że z biegiem czasu będzie tylko coraz trudniej utrzymać to ,,muzeum").
Ps. Nie zmienia to faktu że forum od żyło, chyba pierwszy raz od Re6 (pod względem aktywności).
Nie było mnie chyba mniej niż miesiąc, a nazbierało się ponad 550 postów.
Ostatnio zmieniony wt 21 lut, 2017 przez PSKING, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: [Forum] Nowi Moderatorzy
TheMitu97 rozstał się z posadą Moderatora. Nie był z nami długo, ale dzięki za poświęcony dla Forum czas