Wersja PC

Awatar użytkownika
Finka

Post autor: Finka »

Oscark pisze:Wysoką ocenę oszustwem można zdobyć bardzo łatwo, niestety jak zdobędziesz nieprawdopodobnie dużo punktów grając legalnie, nie jesteś w stanie nikomu tego udowodnić :/
No właśnie niestety, dlatego jeżeli chodzi o PC to jedynym dowodem uczciwości jest film bo na nim od razu wszystko widać.

Ostatnio dołączyłam w duo do pewnego gościa na Prison. Ledwo zebrałam czasy a tu już jest 13 minut ! Okazało się, że gram z cheaterem, ten gracz w ogóle nie używał broni. Zadawał tylko ciosy i szedł przez planszę jak taran. Wyszłam z tej gry.
W piątkowe wieczory nie odpowiadam za swoje posty.
Awatar użytkownika
Oscark

Post autor: Oscark »

Też z takich gier wychodzę - mimo że wiem jak oszukiwać mam swój honor, i nie robię tego. Z oszustw używam tylko lekkich, które nie zmieniają rozgrywki w żaden sposób (np. Wesker zawsze ma okulary, albo możliwość mówienia większej ilości rzeczy). Nigdy nie biorę czegoś, co może zmienić przebieg rozgrywki...

[ Dodano: 15 Lip 2011 13:38 ]
Duża przerwa, dlatego dubluję, jeśli nie można, to sorry.

Ostatnio oglądałem filmik, w którym D. C. Douglas opowiada o sobie, i o Albercie (filmik wspomniany w newsach), zamieszczam link:

http://www.youtube.com/watch?v=3YzMIs9h5Hg

Rzucił mi się w oczy czas 4:30 - 4:35 - nawet sam aktor pokazuje zmodowaną wersję gry. Wydało mi się to nieco dziwne, ale każdy ma prawo do gry Albertem w kampanii, a tym bardziej chyba osoba, która stworzyła jego głos :).
Ostatnio zmieniony pt 15 lip, 2011 przez Oscark, łącznie zmieniany 2 razy.
Steam: osssqr
Z chęcią zagram we wszystkie tryby RE6.
Szczecin pozdrawia :)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Resident Evil 5”