[Pomoc] The To-Fu Survivor
Gdzieś pod tym filmikiem napisali, że to jest postać ukryta w RE3.
MiGoo: A jak napisze, ze RE4 jest na Commodore 64 tez uwierzysz? Wiec do dzialu modow ladnie smigamy, albo kasuje posty
MiGoo: A jak napisze, ze RE4 jest na Commodore 64 tez uwierzysz? Wiec do dzialu modow ladnie smigamy, albo kasuje posty
Ostatnio zmieniony pt 18 maja, 2007 przez Mostek, łącznie zmieniany 1 raz.
To-Fu Survivor
Czy jest jakiś łatwy sposób by ominąć rośliniaki Grając TO-FU bez większych problemów bo z tym nie daje rade;/
wiem że są zamieszczone filmiki na forum ale fajnie sie patrzy....a trudniej zrobić
Jeśli ktoś mógłby mi pomóc będę wdzięczny...
wiem że są zamieszczone filmiki na forum ale fajnie sie patrzy....a trudniej zrobić
Jeśli ktoś mógłby mi pomóc będę wdzięczny...
Jest i to dość prosty, poprostu musisz się przepchnąć przez nie 
Oglądaj na YouTube - RESIDENT EVIL CGI | WIECZNY MROK EVIL TV odc. 37
PSN - WESKER-DL / społeczność FB - RESIDENT EVIL PL / Grupa FB - EVIL TV FanPage
PSN - WESKER-DL / społeczność FB - RESIDENT EVIL PL / Grupa FB - EVIL TV FanPage
Staram się tak robić cały czas i zawsze mnie zabiją jak nie w jednym korytarzu to w drugim...paranoja -_- Masz może Save na PSX (100%) tzn. wszystko ukończone...
Ostatnio zmieniony sob 07 lip, 2007 przez saper99, łącznie zmieniany 1 raz.
Niestety na PSX'a nie mam, musisz ćwiczyć
a napewno się uda. W kolejnych odcinkach Evil TV może będzie przydatny Walktrough więc dokładnie opisze taktykę 100% - procentową
Oglądaj na YouTube - RESIDENT EVIL CGI | WIECZNY MROK EVIL TV odc. 37
Wesker a wyjaśnisz mi jak omijasz tofu rośliny , najlepiej we wszystkich miejscach , bo są zawsze w strasznie wąskich korytarzach i dosyć często mnie łapią .
Post przeniesiony z tematu dot. trybu 4th Survivor.
Post przeniesiony z tematu dot. trybu 4th Survivor.
Ostatnio zmieniony czw 24 lut, 2011 przez Kratos, łącznie zmieniany 1 raz.
Obejrzyj sobie jakiś gameplay na YT, albo tutaj masz poradnik Weskera-DL:
http://www.mwrc.pl/forum/viewtopic.php? ... ght=#21362
http://www.mwrc.pl/forum/viewtopic.php? ... ght=#21362
Przeszedłem
Leon Scenariusz A z oceną B
Claire Scenariusz B z oceną B
Leon Scenariusz A z oceną A
Claire Scenariusz B z oceną A
Teraz mógłbym zagrać Claire Scenariusz A a potem Leon Scenariusz B, aby odblokować tryb? Zależy również od oceny A czy można mieć B lub inną? Aby zagrać należy zapisać tworząc nowego save (na nowym slocie niż ten co był zapisany) tak jak w przypadku Hunka w Orginal Game lub Extreme Battle w Arrange Game?
Leon Scenariusz A z oceną B
Claire Scenariusz B z oceną B
Leon Scenariusz A z oceną A
Claire Scenariusz B z oceną A
Teraz mógłbym zagrać Claire Scenariusz A a potem Leon Scenariusz B, aby odblokować tryb? Zależy również od oceny A czy można mieć B lub inną? Aby zagrać należy zapisać tworząc nowego save (na nowym slocie niż ten co był zapisany) tak jak w przypadku Hunka w Orginal Game lub Extreme Battle w Arrange Game?
Aby odblokowac Hunka, trzeba ukończyc jeden ze scenariuszy A z oceną A, a następnie na tym sejwie kolejny scenariusz drugiej postaci (B) też z oceną A.
Prościej, przykładowo:
Leon A- ocena A
Claire B- ocena A
Wtedy powinenes dostać scenario Hunka.
Tak czy siak, wszystko rozbija sie o oceny, muszą być A
Prościej, przykładowo:
Leon A- ocena A
Claire B- ocena A
Wtedy powinenes dostać scenario Hunka.
Tak czy siak, wszystko rozbija sie o oceny, muszą być A
Progres do odblokowania zapisuj na jednym, natomiast i HUNKA i TO-FU zapisz na osobnych.
Chyba, że w RE2 na GC jest jak z innymi RE na GC - z menu Głównego można przejść do dodatkowych trybów. Na PSXa nie można było, więc każdy tryb był zapisywany osobno. Dlatego dla pewności i tu lepiej zapisać je osobno.
Chyba, że w RE2 na GC jest jak z innymi RE na GC - z menu Głównego można przejść do dodatkowych trybów. Na PSXa nie można było, więc każdy tryb był zapisywany osobno. Dlatego dla pewności i tu lepiej zapisać je osobno.