[Pomoc] Jak powrócić na sam początek gry?

Awatar użytkownika
Diadem

Post autor: Diadem »

Obejrzałem ten filmik, ale nie dotyczy on problemu poruszanego w tym temacie.
Brad nie przechodzi bowiem przez ściany, ale... chodzi po ścianach :D
Jeden wyjątek jest w restauracji, ale to i tak dzieje się w obrębie jednego pomieszczenia.

Kubę interesowało natomiast takie przechodzenie przez ściany, aby można było przejść z jednego pomieszczenia do drugiego nie używając drzwi, a takie akcje są niemożliwe.
Awatar użytkownika
Arek

Post autor: Arek »

Ja tylko od siebie dodam że powrót na sam początek gry bez użycia cheatów jest niemożliwy,sam wielokrotnie próbowałem i nigdy mi się to nie udało.Być może jest jakiś cheat który to umożliwia ale czy warto się nadal w bawić w takie coś.
Ps3Centerbloog.pl
Awatar użytkownika
Mr.Kennedy

Post autor: Mr.Kennedy »

To jasne że na sam początek gry wrócić się nie da w żaden sposób. Poza tym wystarczy spojrzeć sobie na mapę i tam będzie pokazane że jest blokada i się nie da bo to niemożliwe, sam próbowałem wiele razy i nic to nie dało. Na mapce taka lokacja jest pokazana ale wrócić do niej nie da rady w żaden sposób.
Awatar użytkownika
Marcin3282

Post autor: Marcin3282 »

Moim zdaniem nie da się wrócić na sam początek gry, w żaden sposób. Co do assault rifle zawsze gdy się zaczyna easy już się ją ma sam próbowałem
MrREVILPL

Post autor: MrREVILPL »

Ludzie skończcie. Najlepiej zamknąć już ten temat bo wszyscy wiemy, że się nie da. :okulary5:

Deus Ex: Słuszna uwaga. Temat jest wyczerpany.
Ostatnio zmieniony czw 31 gru, 2009 przez MrREVILPL, łącznie zmieniany 1 raz.
Zablokowany

Wróć do „Resident Evil 3 Nemesis”