^^Thank you, I'll look into it and make the necessary adjustments. I appreciate the heads-up.
[Pomoc] Dodatkowe bronie
Zgłosiłem błąd dotyczący informacji odnośnie Colta SSA autorom strony evilunleashed. Zachowali się jak należy:
Ostatnio zmieniony czw 18 wrz, 2008 przez Deus Ex, łącznie zmieniany 1 raz.
To ja mam teraz pytanie - mam nadzieje, ze nie powtarzam cudzego - powiedziane jest, ze uzywanie broni procentowej obniza koncowa ocene w rankingu. Chce sie dowiedziec/upewnic, ze:
- karniaki leca takze za spark shota Claire i normalnego Mac-10 wyciagnietego z podziemi komisariatu;
- co dokladnie rozumie sie przez uzycie? obnizenie rankingu nastepuje jednorazowo przy pierwszym uzyciu czy tez trzeba bron calkowicie rozladowac (chodzi mi o to, ze jak wywale 1% z MAC-10 i to mi obnizy ranking np. o jeden stopien z A na B jednorazowo, to czemu nie mialbym uzyc pozostalych 99% skoro juz kare mi dowalili).
- karniaki leca takze za spark shota Claire i normalnego Mac-10 wyciagnietego z podziemi komisariatu;
- co dokladnie rozumie sie przez uzycie? obnizenie rankingu nastepuje jednorazowo przy pierwszym uzyciu czy tez trzeba bron calkowicie rozladowac (chodzi mi o to, ze jak wywale 1% z MAC-10 i to mi obnizy ranking np. o jeden stopien z A na B jednorazowo, to czemu nie mialbym uzyc pozostalych 99% skoro juz kare mi dowalili).
If there are any questions, direct them to that brick wall over there
- Nemesis US
- Nemesis US
Ja na PSX grałem swego czasu i wiem napewno, że trzeba rozwalić oba scenariusze, żeby dostać RL i Gatlinga.Zawsze grałem na Poziomie Normal i miałem te bronie.Nie wiem czy to ma jakieś znaczenie ale zamiast na Hard to zagraj na Normal
Ostatnio zmieniony czw 01 paź, 2009 przez LiDeR, łącznie zmieniany 1 raz.
S.T.A.R.S.
Jeśli na hard nie ma to tym bardziej na normal nie będzie. Mają być oba scenario poniżej 2,5 z oceną A jeśli dobrze pamiętam. Zresztą na www.mwrc.pl powinno być opisane jak zdobyć obie bronie.
Panowie,dziś przeszedłem RE2 z czasem 2:02:14 bodajże,z oceną A.Nie używałem spray'i ani broni % oraz Mac'a.Dostałem Ocenę A jak już wcześniej pisałem i zdobyłem RL.Więc w wersji PSX jak zrobi się to o czym mówię odblokowywuje się dodatkowe bronie
.A tak zapytam z ciekawości.Czy używanie specjalnego sprzętu wpływa na ranking ?.
Ps3Centerbloog.pl
Ukryte bronie - poziom HARD
Czy ukryte bronie są do zdobycia na poziomie HARD?