Miejscówki jakie do tej pory zostały pokazane:
1. Siedziba Tricell
2. Wioska z RE4
3. Kijuju z RE5
4. Laboratoria Umbrelli
Whaaa...?Recoil pisze:Raczej o to, że marka już ledwo zipie, m.in. dzięki takim wynalazkom jak ORC, a teraz Umbrella Corps.
Produkcje single player wciąż są produkowane, więc na szczęście jest dla nas jeszcze nadzieja.Recoil pisze:No i ostatecznie, drażni mnie moda na gry online. Czy ktoś taki jak ja, czyli zakompleksiony miznatrop nie może już sobie pograć sam?
I to jest właśnie najgorsze. Gwoźdź do trumny marki. Dlatego uważam, że ledwo zipie. 2 dobrze sprzedajace sie remastery wiosny nie czynią. Jesli C pojdzie za ciosem tych sukcesów to jest nadzieja. Jesli pojdzie za sukcesem RE6 to już nawet nie zipie tyllo zdycha...PSKING pisze:Pomyśl o Re6 które sprzedało się już ponad 6 milionów. To sukces, spory.
Większej głupoty nie słyszałem, a jako fan serii powinieneś wiedzieć, iż Survivor z PSX i Dead Aim są zaliczane do kanonu .PSKING pisze: One wszystkie są nie ważne
Już to zrobili w RE Zero:PSKING pisze:A co do tego czy kanoniczne, to wątpię aby C. chwalił się grą która ma ledwo ponad 40%.

Zaś Ty jako fan powinieneś wiedzieć iż nie tylko jest online w UC, już nawet o trybie "Eksperyment" trąbili w filmach promo. Tryb single z różnymi zadaniami dla samotników. A to czy wolisz gry single czy multi to już Twoje upodobania, mi podobają się obie wersje grania na konsoli.Chris93 pisze:Większej głupoty nie słyszałem, a jako fan serii powinieneś wiedzieć, iż Survivor z PSX i Dead Aim są zaliczane do kanonu .PSKING pisze: One wszystkie są nie ważne
Do tego gra nastawione tylko na sieciowe zmagania, Też wolę gry single player.
Koncepcja gry opiera się na oddziałach specjalnych a nie cywilach. Przeszkoleni z doświadczeniem, wykorzystujący broń przeciwko zombie (specjalna konstrukcja jammerów). To nie są jakieś lapsy, które pierwszy raz mają styczność z zombie. A czy są tylko tłem? W pewnym sensie tak ale zawsze możemy użyć ich jako tarczy, zniszczyć przeciwnikowi jammera co zaskutkuje grupowym atakiem zombiaków na drużynę przeciwną. Uważam, że na tym się nie skończy. A co do ostatniego zdania, tryb wyzwań w pojedynkę również będzie choć misji niewiele więc pewnie nie opłaci Ci się kupić.Recoil pisze: Najbardziej razi mnie chociażby fakt, że zombiaki, mogące być potencjalnie naprawdę fajnym wyzwaniem, przeszkodą, elementem budującym nastrój, są tylko elemenyem tła. Równie dobrze mogłoby ich nie być bo w żaden sposób nie wpływają na rozgrywkę. No i ostatecznie, drażni mnie moda na gry online. Czy ktoś taki jak ja, czyli zakompleksiony miznatrop nie może już sobie pograć sam?
I jako fan wiem, że ten Twój cały "single" starczy na godzinkę, bo to tylko misje, które mają przygotować gracza na zmagania w sieci - patrz rozbudowany samouczek i sami Twórcy to podkreślili. Grałeś w Gears of War 2? tam taki samouczek do trybu sieciowego był... po za pełnoprawną kampanią single player.WESKER-DL pisze:Zaś Ty jako fan powinieneś wiedzieć iż nie tylko jest online w UC, już nawet o trybie "Eksperyment" trąbili w filmach promo. Tryb single z różnymi zadaniami dla samotników.
Skąd te wieści?WESKER-DL pisze:Na przenośne konsole również coś dostajemy.
Nie uda się. I nie o to chodzi, że nie wierzę w obecny CAPCOM (z ostatnich kilku lat każda ich gra, w którą grałem, w mniejszym bądź większym stopniu przypadła mi do gustu), ale po prostu oczekiwania ludzi są zbyt duże i zbyt podzielone. Część fanów chce faktycznego survivor-horroru - starego RE2 z odświeżoną grafiką - co w obecnych czasach po prostu nie przejdzie; pomimo iż stare RE wciąż są doskonale grywalne, to nie można zaprzeczać faktom, że standardy i trendy mocno się zmieniły w przeciągu ostatnich kilkunastu lat (przypomnę tylko, że zbierające słabe opinie OCR sprzedało się dwukrotnie lepiej, niż ciepło przyjęty REmake HD). Inni chcieliby tak naprawdę RE4 ze scenariuszem z RE2 (patrz: fanowski remake RE2), czyli tak naprawdę typowego shootera. Jedni spodziewają się wiernego przeniesienia starego scenariusza i lokacji, inni chcieliby zmiany, udoskonalenia itp.Chris93 pisze:O REMAKE 2 się boję, bo czasami trudno sprostać z legendą. Oby się udało...
Skąd? No przecież mamy Rev2 na Vitę, rev1,merce na 3dsa, re deadly silence na ds. A odnośnie UC na razie nie zanosi się na wydanie na xbone (może nie pociągnie 60klatek i full HdChris93 pisze:Skąd te wieści?WESKER-DL pisze:Na przenośne konsole również coś dostajemy.
Umbrella Corps to tytuł który ominę nawet jak wyjdzie na XONE/NX...
UNITY dla XONE nie jest problememWESKER-DL pisze:A odnośnie UC na razie nie zanosi się na wydanie na xbone (może nie pociągnie 60klatek i full Hd )