Ogólne dyskusje

Awatar użytkownika
kaspa
Kontakt:

Post autor: kaspa »

No nie powiedział bym, że lekkim. Ale przyznam Ci racje , że kojarzy się z Mad Maxem, a dla mnie to jest co najmniej dobry film :)
Tylko ciekawe co z tego wyjdzie??
Według mnie to będzie rzeź jakich mało, ale zobaczymy. I skąd pomysł na zasypanie Las Vegas piaskiem?? :rad12:
Awatar użytkownika
Leon S. Kennedy

Post autor: Leon S. Kennedy »

To już fantazja reżysera, jak narazie to niezbyt podoba mi się to jaki ten film się zapowiada(zwłaszcza to zdjęcie gdzie Alice stoi z dwoma maczetami(czy innymi nożami) w rękach pewinie znowu jakieś dziwactwa wymyślą z tym), bo poprzednie filmy byłu jak dla mnie pomiędzy niezłymi, a średnimi (nemezis z uczuciami który daje się pokonać w walce wręcz)
Awatar użytkownika
kaspa
Kontakt:

Masakra, a wykonanie maski nemezisa to już porażka, jakieś rurki wychodzą mu z szyi.
I scena jak nemezis strzela z 'kosiarki" wystrzeliwuje jakis najemników, porażka :okulary2:
Awatar użytkownika
eRyahXa0S

Post autor: eRyahXa0S »

przeciez uczucia nemesisa w 2giej czesci wynikaly z tego, kim byla dla niego alice w pierwszej czesci.
Awatar użytkownika
Leon S. Kennedy

Post autor: Leon S. Kennedy »

Ala porównaj tego z filmu z jego wersją z gry. Tam on nawet nie okazywał żadnych uczuć po strzale z magnum w ryj.
Awatar użytkownika
kaspa
Kontakt:

Dobrze powiedziane, uczucia maja tylko ludzie, a Nemezis człowiekiem nie był tylko powtarzał "Starsss" :)
Awatar użytkownika
Vocap

Post autor: Vocap »

IGN opublikowało plakat filmu(exclusive dla IGN): http://media.movies.ign.com/media/605/6 ... 28817.html

Piszę o tym tutaj, bo taka informacja raczej nie nadaje się do głównego działu z newsami.

A jeśli chodzi o plakat, to moim zdaniem jest ok, nic ponadto :rad9: .
Awatar użytkownika
Barry

Post autor: Barry »

Plakat nawet nie zły, ale jak mawiają "nie oceniaj filmu o plakacie (okładce) :rad11:
FurryPiter

Post autor: FurryPiter »

Plakat fajny i mam nadzieję że nowy film nie będzie gorszy niż RE: Apokalipsa ;)
Dark Prince

Post autor: Dark Prince »

Też mam taką nadzieję. RE: Apocalypse był **** i ****** filmem :D . Choc skoro ten RE ma bzc niczym Mad Max to ja dziekuje bardzo :rad2: .
nemesisdestro

Post autor: nemesisdestro »

Barry pisze:Plakat nawet nie zły, ale jak mawiają "nie oceniaj filmu o plakacie (okładce)
święte słowa, choć ja częściej odnosiłem wrażenie że niektóre trailery są zrobione z lepszym pomysłem niż sam film, oj nie raz się tak zawiodłem..... :szok4: ja to ujmę tak....
NIECH Residenta zrobi ktoś kto zna się na serii i ją "czuje", a nie koleś, który postanowił
dla checy nakręcić film o tym samym tytule podobnych postaciach.....i właściwie to wszystko co film oferuje, nie powiem pierwsza część RE była b.fajna w RE:A zaczęli z deka mieszać
aż w końcu nadchodzi RE:E który będzie miał tyle wspólnego z RE co nic....ech, dalszy stopień oddalenia..... :zmiesz3:
Awatar użytkownika
Tyrantx

Post autor: Tyrantx »

też to kiepsko widzę ale nadzieja w reżyserze Russell Mulcahy twórcy kultowego :"Nieśmiertelny", no i Paul W.S. Anderson napisze scenariusz na miarę RE
STARSSss.......
Awatar użytkownika
WESKER-DL

Post autor: WESKER-DL »

Hmm na temat scenario wypowiem się dopiero kiedy obejrzę film i zobaczę wszystkie wątki, może pomimo tego dzikiego Klimatu czymś nas zaskoczą, więrzę w to.
Oglądaj na YouTube - RESIDENT EVIL CGI | WIECZNY MROK EVIL TV odc. 37
PSN - WESKER-DL / społeczność FB - RESIDENT EVIL PL / Grupa FB - EVIL TV FanPage
Awatar użytkownika
MiGoo
Zarząd
Kontakt:

Post autor: MiGoo »

Wesker - Dark Life pisze:może pomimo tego dzikiego Klimatu czymś nas zaskoczą, więrzę w to.

Oj, w zaskoczenie nie ma co watpic - chociaz znajac zycie, nie bedzie to cos milego ;)
Awatar użytkownika
WESKER-DL

Oj nie zapeszajmy, domku w klimatach Nevady nieraz potrafią mieć klimat vide. Wzgórza mają oczy, Teksańska masakra, Wolf Creek.
PSN - WESKER-DL / społeczność FB - RESIDENT EVIL PL / Grupa FB - EVIL TV FanPage
nemesisdestro

"sad.......so sad" jakby to powiedział the Sorrow, ja tam czekam aż wyjdzie,kto wie
może przynajmniej zobaczymy dobre kino akcji, bo na horror wiernie oddający klimat RE nie ma co się nastawiać.
Awatar użytkownika
WESKER-DL

No ja z miłą chęcią wydam kase na bilet i obejrzę premierowo, jeżeli będzie się coś działo w kinie, typu kostiumy itd. to zapewniam że w Evil TV będzie coś ;)
Awatar użytkownika
Nemesis US

Post autor: Nemesis US »

Rzeczywiście, w kinie takim jak Silver Screen powinni na premierze Extisions stać kolesie w przebraniach stylizowanych na film.W USA to tak na pewno będzie. :rad10:
nemesisdestro

NEMESIS US pisze:Rzeczywiście, w kinie takim jak Silver Screen powinni na premierze Extisions stać kolesie w przebraniach stylizowanych na film.W USA to tak na pewno będzie
no nie wiem, zobaczą najpierw ile kasy im zostało po aukcji w której sprzedali kostium nemesisa :smiech1: :smiech1: :smiech1:
Awatar użytkownika
kaspa
Kontakt:

Może pokuszą się na jakąś "dużą" internetową promocje filmu, bo wiedzą że będzie kaszanka :P
ODPOWIEDZ

Wróć do „Resident Evil: Extinction”