Mercenaries [wrażenia i taktyki]
- MysticscoR
Popieram, większość gra z ulepszeniami (mowa tu tylko o PC), ale zdarzają się prawdziwi wymiatacze. Sprawa Merców na PC jest śliska, bo nikt na czole nie ma wypisane czy gra uczciwie.MysticscoR pisze:Ciesz sie Finka swoimi wynikami i nie zachwycaj sie oszustami
Jaki macie sposób na jak najszybsze eliminowanie czerwonego kata Chrisem BSAA ? Strzelba jest słaba, a pistolet wcale nie lepszy. Jakieś taktyki ?
- MysticscoR
Chrisem BSAA jest ciężka sprawa na prison. Grając nim nie powinniśmy zwracać większej uwagi na bosa i strzelac do niego przy okazji. Zajmować sie zombiakami. Waląc podbródkowymi w majini bedziemy odpychać stale kata. Wymaga to nie co wprawy ale niestety Chris jak wiemy nie posiada silniejszej broni. Na Prison bardziej polecałbym Chrisa STARS:)Chris93 pisze: Jaki macie sposób na jak najszybsze eliminowanie czerwonego kata Chrisem BSAA ? Strzelba jest słaba, a pistolet wcale nie lepszy. Jakieś taktyki ?
- MysticscoR
Owszem. Granaty zabijają grupki majinji, lecz likwidując ich wielu w taki sposób tracimy możliwość nabijania czasu na nich a jak wiemy za każdego mamy 5 secund. Czasem gdy zostajemy przyparci do muru, granat ułatwia wydostanie sie z opresji. Wesker Midnight jak dla mnie najlepsza postać na Prison.
All this blood shouldn't just be mine
Ja z kolei wszędzie poleciłbym Chrisa Stars - na każdą mapcię coś się znajdzie
.
Co do Prison - ja z kolei robię nieco inaczej niż mówicie i w pierwszej kolejności pozbywam się Bossa, a dopiero potem lece na punkciki.
Co do Prison - ja z kolei robię nieco inaczej niż mówicie i w pierwszej kolejności pozbywam się Bossa, a dopiero potem lece na punkciki.
Ostatnio zmieniony wt 26 kwie, 2011 przez Oscark, łącznie zmieniany 1 raz.
Steam: osssqr
Z chęcią zagram we wszystkie tryby RE6.
Szczecin pozdrawia
Szczecin pozdrawia
Najwięcej osób chcących mieć dobry wynik stosuje generalnie wszędzie cios "prosty".
Chodzi ci by ich zabić, czy by mieć dobry wynik? To jest różnica.
Zbieraj na początku wszystkie czasy, potem walcz.
Moja taktyka - prosty jak partnera nie ma, sierpowy na wszystko jeśli jest w okolicy, jak widzę bossa przełączam szybko na magnum, jeden strzał, biję wręcz, jak mam spokój dobijam magnumem, jak nie zostawiam go partnerowi i kontynuuje to co na początku.
Chodzi ci by ich zabić, czy by mieć dobry wynik? To jest różnica.
Zbieraj na początku wszystkie czasy, potem walcz.
Moja taktyka - prosty jak partnera nie ma, sierpowy na wszystko jeśli jest w okolicy, jak widzę bossa przełączam szybko na magnum, jeden strzał, biję wręcz, jak mam spokój dobijam magnumem, jak nie zostawiam go partnerowi i kontynuuje to co na początku.
Szczecin pozdrawia
Szczecin pozdrawia
- MysticscoR
Skuteczną metodą jest umiejętna walka wręcz. To znaczy, postrzelenie mainji a nastepnie wykańczanie go daną dla każdego najemnika możliwościa uśmiercenia wręcz. Wymaga to nieco wprawy, ponieważ gdy zjawi sie większa ilośc zombiaków a ponadto boss, taktycznie staje sie to dość trudne. Aby unikać zbyt wielkiego nagromadzenia czarnych nieprzyjaciół należy cały czas zmieniać miejsce walki. Jeśli chcemy zabić wszystkich 150 zombich, musimy nabijać czas walką wręcz gdyż zabijanie bronią niestety nie daje nam więcej czasu który nam szybko ubywaRobert pisze:Mam do Was takie pytanie ? Napiszcie jaka jest odpowiednia strategia na zabicie stu pięćdziesięciu przeciwników ?
- MysticscoR
- MysticscoR
Byłoby znacznie łatwiej, gdyby gracze słuchali co się do nich mówi w grze, zamiast głupio odpowiadać OK na wszystko.
Jak koleś mi mówi Come On!, wiem że ma problem i albo mówię OK i biegnę do niego, albo mówię Rather Not (Chris) i bronię sie przed tabunami sam.
*****Prośba do wszystkich!*****
Ludzie, słuchajcie co się do was mówi w grze a będzie łatwiej!
*****Koniec prośby
Robert, spróboj odpalić grę w rozdziałce 640x480, z tego co wiem da się to zrobić, jak i usunąć trochę niepotrzebnych rzeczy.
Jak koleś mi mówi Come On!, wiem że ma problem i albo mówię OK i biegnę do niego, albo mówię Rather Not (Chris) i bronię sie przed tabunami sam.
*****Prośba do wszystkich!*****
Ludzie, słuchajcie co się do was mówi w grze a będzie łatwiej!
*****Koniec prośby
Robert, spróboj odpalić grę w rozdziałce 640x480, z tego co wiem da się to zrobić, jak i usunąć trochę niepotrzebnych rzeczy.
Ostatnio zmieniony wt 26 kwie, 2011 przez Oscark, łącznie zmieniany 2 razy.
Szczecin pozdrawia
Szczecin pozdrawia
- MysticscoR
Wybacz pytanie. Robercie, ale co za problem przełożyc kabelek z PC do PS3? 
Recoil: Wybaczcie, ale co ostatnie kilka postów ma wspólnego z wrażeniami i taktykami merców?
Recoil: Wybaczcie, ale co ostatnie kilka postów ma wspólnego z wrażeniami i taktykami merców?
Ostatnio zmieniony wt 26 kwie, 2011 przez Maestro, łącznie zmieniany 1 raz.
- MysticscoR
Nie masz możliwości przepiąć neta? nie wiem w czym masz ale wiem że nie każdy można tak poprostu. Z netią lub neostradą nie ma żadnego problemu w przepinaniu. Sorki dla adminów za opuszczenie tamatu. Wracając do niego, chce tylko powiedzieć, że warto czasem posłuchać (jak mówił wcześniej Oscark), kolege z którym gramy a nie udawać bohatera który wie lepiej. Trafimy często na doświadczonych graczy. Wiele sie już od takich nauczyłem i tym samym mogłem przekazać wiedze dalej
All this blood shouldn't just be mine
Maestro właśnie jest problem,ponieważ Playstation 3 mam w swoim pokoju a PC dałem dla syna do pokoju.I teraz tak aby zagrać musiałbym przenosić telewizor i Playstation tam gdzie mam PC.
Necraria: Dalszą rozmowę nt. kwestii technicznych proszę prowadzić na PM.
[ Dodano: 26 Kwi 2011 20:23 ]
Dobrze.
Necraria: Dalszą rozmowę nt. kwestii technicznych proszę prowadzić na PM.
[ Dodano: 26 Kwi 2011 20:23 ]
Dobrze.
Ostatnio zmieniony wt 26 kwie, 2011 przez Robert, łącznie zmieniany 1 raz.