[Forum] Nowi Moderatorzy

Wyraź swój pogląd na temat serwisu i forum
ODPOWIEDZ
Jill Valentine

Post autor: Jill Valentine »

A można wiedzieć kto odszedł?
Awatar użytkownika
Diadem

Post autor: Diadem »

Zainteresowani jeżeli będą chcieli to sami napiszą ;) Przed odejściem wraz z resztą administracji będą wybierać swoich następców.
Deus Ex
Zarząd

Post autor: Deus Ex »

Od kiedy nowi Moderatorzy objęli by stanowiska?

A jak już mowa o modach Furry, 100 lat :prost: :partyman:
Awatar użytkownika
Diadem

3 maja jest koniec zgłaszania ofert. Myślę, że trzy dni na dyskusję o kandydaturach będzie wystarczające, tak więc koło 6 maja będziemy mieć już dwóch nowych moderatorów.

EDIT:
Przypominam, że niedziela będzie ostatnim dniem składania kandydatur. W poniedziałek podam ile osób się zgłosiło.

EDIT2:
Zakończyło się przyjmowanie kandydatur. Zgłosiło się aż 10 osób !!! Nie spodziewałem się aż takiego odzewu. Ostatnią kandydaturę, jeszcze gorącą otrzymałem kilka godzin temu. Niestety stanowiska są tylko dwa, więc statystycznie rzecz biorąc, każdy kandydat ma tylko 20% szans na objęcie tej posady.

W obliczu takiej ilości kandydatur, musicie nam dać kilka dni na przedyskutowanie całej sprawy. Gdy będziemy mieć wyniki od razu powiadomię, kto został wybrany na dwóch nowych moderatorów.

Od razu uprzedzam pytanie i oświadczam, że nicki osób, które kandydowały, a nie zostaną wybrane na moderatorów nie będą ujawnione.
Ostatnio zmieniony ndz 03 maja, 2009 przez Diadem, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Diadem

Dyskusje o kandydatach na moderatorów dobiegają końca. Wyniki zostaną ogłoszone w sobotę :rad12:

EDIT
Debata nad nowymi moderatorami zakończyła się. Z grona 10 kandydatów na dwa wolne stanowiska zostało wybranych dwóch userów. Są to, w kolejności alfabetycznej, AdaM555 oraz Bzdursky :rad11:

Gratuluję :rad12:

Pozostałej ósemce dziękuje za chęci i za zgłoszenie swoich kandydatur. To, że nie zostaliście wybrani nie znaczy, że się nie nadawaliście. Kilkoro z was uzyskało rekomendacje niewiele niższe niż AdaM555 oraz Bzdursky i gdyby było więcej miejsc moglibyśmy przyjąć więcej osób. Niestety etaty były tylko dwa...

Wasze zgłoszenia oczywiście nie zostaną zapomniane. W przyszłości zdarzyć się może, że forum znowu będzie potrzebowało nowego moderatora i niewykluczone, że zamiast organizować kolejny konkurs (na jedno stanowisko na przykład to by chyba nie miało za dużego sensu), po prostu zaproponujemy stanowisko userowi, który był trzeci w wyścigu do stanowiska moderatora w obecnych wyborach. Czas pokaże...

Dziękuję jeszcze raz wszystkim za chęci i gratuluję nowym modom.

Userami, którzy zrezygnowali z dotychczas zajmowanych stanowisk moderatorów są Barry oraz FurryPiter. Dziękuję obydwu za kawał dobrej roboty jaką odwaliliście piastując te stanowiska. Mam nadzieję, że nie zapomnicie o forum MWRC, bo myślę, że ono o was nie zapomni :rad11:

Jest jeszcze jedna sprawa, którą opiszę również w tym miejscu. Od jakiegoś czasu userzy Deus Ex oraz nemesisdestro posiadają rangę praktykanta. W dniu dzisiejszym, mając na uwadze ich dotychczasowy dorobek, wkład w rozwój forum i wiedzę jaką posiadają o serii Resident Evil zostają awansowani na stanowiska redaktorów :rad11:

Również gratuluję awansu i życzę dalszych sukcesów :rad12:

P.S.
Z każdym awansowanym userem skontaktuje się na PM, aby obgadać parę szczegółów.

P.S. 2
Myślę, że uprawnienia nowej czwórce userów opiekującej się forum zostaną nadane jeszcze dziś wieczorem.
Ostatnio zmieniony sob 09 maja, 2009 przez Diadem, łącznie zmieniany 1 raz.
Jill Valentine

Post autor: Jill Valentine »

Gratulacje.
Deus Ex
Zarząd

Post autor: Deus Ex »

Gratuluję nowo wybranym modom.

Chciałem wyrazić również słowa szacunku dla tych, którzy zrezygnowali i postanowili ustąpić miejsca nowym osobom - nawet nie wiecie, jak ważny jest fakt dla forum, że następuje rotacja - jak to ktoś powiedział, nie możemy się tu bawić w rząd, gdzie siedzą cały czas te same osoby.

Furry i Barry byli bardzo dobrymi Moderatorami, ze znaczącym udziałem dla zrobienia i utrzymywania porządku na Forum. Nowym nie będzie łatwo Wam dorównać :rad12: .

Dziękuję również za docenienie mojej pracy - za jakiś czas zaskoczę Was czymś.. innym niż do tej pory :rad12:

Gratulacje dla nemesisdestro, AdaM555 i Bzdursky'ego, którego czasem wyciągnąłem z, jakby to nazwać "opresji" - Panie Bzdurski, ja popatrzyłem na Twoje posty w temacie o grach i do razu wiedziałem, że będą z Ciebie ludzie ;).

Bardzo ważny dzień w historii Forum MWRC.
Awatar użytkownika
Bzduras

Post autor: Bzduras »

Yyyy... powinienem coś pewnie napisać, prawda? <wewnętrzny głos: Prawda, pysiu.> Dzięki stary, na Ciebie zawsze mogę liczyć.

Całemu gronu moderatorskiemu również dziękuję za zaufanie i powierzenie mi tej funkcji. Mam nadzieję, że współpraca okaże się owocna, bezproblemowa i z happy endem (wiecie, jak u Disneya - wszyscy razem zatańczymy i zaśpiewamy piosenkę). Jednocześnie też chciałem powiedzieć do wszystkich forumowiczów: pamiętajcie, nie jestem świętą krową. Każdy błąd (oby jak najmniej tych chochlików!) możecie mi wytknąć, pogrążając mnie w otchłani depresji ;)

Wszystkim jeszcze raz dziękuję i ślubuję działać ku chwale Umbrelli! Oby forum rosło w siłę, a zombiakom żyło się dostatniej :)
Obrazek
Awatar użytkownika
Barry Norris

Post autor: Barry Norris »

Gratuluję obojgu wybranym. Aha - Bzduras - jak mówiłem w temacie o filmach, że się nie znasz to ja tylko tak się droczyłem, wiesz.... Nie bij (zbyt mocno :p) :smiech5:
"An open mind is like a fortress with it's gate unguarded" - Kronikarz Isador Akios, 3 Kompania Zakonu Krwawych Kruków, Kosmiczny Marine
"WAAAAAAAAGHHHHHHHH!!!!!" Burszuj Gorgutz Łofca Czerepuf, dowódca orkowych kohort.
"Blood for the Blood God! Skulls for the Skull Throne!" - Lord Chaosu Elifiasz Zdobywca, dowódca sekty, Pożeraczy Światów
Awatar użytkownika
Slayer
Kontakt:

Post autor: Slayer »

:partyman: No to tak, GRATULACJE!!! Wkońcu macie to "posadki" zasłużone ;) Długo jesteście na forum, nie łamiecie regulaminu i w ogóle czynnie działacie. Teraz przekonamy się czy Wam "woda sodowa" nie uderzy do głowy od tej sławy :smiech2: ... hehe żarcik. Na pewno nie zmienicie swojego zachowania na gorsze, co najwyżej na lepsze :D Jeszcze raz GRATULACJE!!! :smiech5:

Co do odejścia Furry'ego Pitera i Barry. No to nie mogę się dużo wypowiadać bo jestem tu na forum za krótko (chodzi mi o SlayerPL'a :smut2: ) Ale na pewno dobrze pełniliście tę funkcję, na pewno byście pełnili ale pewnie już Wam czas nie pozwala albo inne sprawy. Ba...nawet Furry Piter dał mi szansę (razem z Necrarią ;) ) żebym pisał na tym forum i to doceniam bo gdyby nie to to wtedy bym chyba :hangman: .

A co do nemesisdestro i DeusEx . No proszę, a myślałem że Wy obydwoje po stopniu praktykanta idziecie na moderatora , ale to niby dziwne... A jednak Redaktor. No i też zasługujecie na to. Obaj doradzacie forumowiczom, nemesisdestro nawet mi czasami doradzał w sprawach sygnatur :) I zapewne dużo robicie dla strony MWRC, zresztą można o tym poczytać na stronie jak i tutaj. A teraz gdy będziecie mieli większe uprawnienia to będziecie mogli więcej dla strony zrobić. Też GRATULACJE!!

Kończąc Ja również mam nadzieję że te zmiany wyjdą na lepsze, bo mam zamiar pobyć tu na tym forum :D
Moje Umbrellowe oko na ciebie patrzy (O_O)
Awatar użytkownika
Barry

Post autor: Barry »

Ja również gratuluje nowym modom i mam nadzieje że będziecie dobrze wykonywać swoje obowiązki. :rad11:
nemesisdestro

Post autor: nemesisdestro »

No to nie będę oryginalny, gratuluje wam Adam555 i Bzdursky, jestem pewien że wybór waszych kandydatur będzie dla forum jak najbardziej owocny :D

Gratuluje Barry'emu i Furry'emu za dotychczasowe pełnienie tegoż stanowiska i życzę wszystkiego najlepszego na " nowej drodze życia" czy jak to powinienem określić :D
Good job guys

Gratuluje też Deusowi, który nie raz, nie dwa pomagał mi w trudnych czasach bycia praktykantem no i co do niego również jestem pewien że wybór nie mógł być lepszy ;)

A co do mnie? cóż, muszę ochłonąć czuje się z tym trochę oszołomiony, Dziękuję za to wyróżnienie :D
Awatar użytkownika
AdaM555

Post autor: AdaM555 »

Barry I Furry - kawał z Was modów, wspaniale pełniliście swoje stanowiska - dziękic chłopaki.

nemsesisdestro i DeusEx gratuluje, zasłużyliście.

Ze swoje strony powiem tyle : mam nadzieję, że podołam. Jeżeli zaobserwujecie, że coś jest nie tak dajcie mi znać, sprobuje się poprawić:)

Gratuluje wszystkim jeszcze raz.
Przepraszam za swoje opowiadania. Młody byłem :)
Awatar użytkownika
Bzduras

Post autor: Bzduras »

Ufff, człowiek na kacu to i myślenie szwankuje...

Furry i Barry - dzięki Wam za czas poświęcony forum, trzymaniu go w ryzach i przyczyniania się do jego rozwoju. Wielka szkoda, że odchodzicie ze swoich stanowisk... Skoro dobrze przemyśleliście swoje decyzje to pozostaje mi powiedzieć jedno: dzięki chłopaki :)

Deus Ex i nemesisdestro - gratulacje! Również bez Was nie widzę tego forum :) DE - Ty już w ogóle kiedyś ode mnie dostaniesz jakąś flaszkę za wyciąganie mnie z tarapatów (to było dawno i nieprawda, każdemu się zdarza :D ). Oby tak dalej! Wyróżniacie się chęcią do pomocy i ciekawym światopoglądem - i to się chwali, bez Was RE HQ nie byłoby takie samo.

Jednocześnie wszystkim dziękuję za PMki - dodają otuchy i animuszu :)
Obrazek
Awatar użytkownika
Barry

Post autor: Barry »

Zaraz się rozpłacze, piszecie jak byśmy nie zdołali uciec z Raccoon :rad11: Nadal będę przebywał na forum, być może nie tak często i nie tak aktywnie ale będę. :rad11:
Awatar użytkownika
StPaul

Post autor: StPaul »

Dziękujemy FurryPiter i Barry za moderację do tej pory! Gratuluje Deus Ex, nemesisdestro, Bzdursky i AdaM555. Życzę owocnego, spokojnego, i prawidłowego moderowania
Stay Punk
Awatar użytkownika
Finka

Post autor: Finka »

Co jakiś czas następuje zmiana warty i tak dzieje się na wielu forach.
Tym razem odchodzą moderatorzy, którzy dobrze wypełniali swoje obowiązki a jednoczeście ani razu nie dali zwykłym userom do zrozumienia, że są ważniejsi od nich.
FurryPiter - przepraszam za swoje zachowanie ale trochę poniosły mnie nerwy (domyślasz sie o czym mówię) ;)

Nowym moderatorom życzę aby godnie zastapili odchodzących moderatorów.
Ostatnio zmieniony sob 09 maja, 2009 przez Finka, łącznie zmieniany 1 raz.
W piątkowe wieczory nie odpowiadam za swoje posty.
Awatar użytkownika
AT
Kontakt:

Post autor: AT »

Barry pisze:Zaraz się rozpłacze, piszecie jak byśmy nie zdołali uciec z Raccoon :rad11: Nadal będę przebywał na forum, być może nie tak często i nie tak aktywnie ale będę. :rad11:
Zgadzam się. Dlatego mówię waszej dwójce: dziękuję za wspólną pracę.

Zaś co do nowej ekipy - witam w naszych skromnych progach.
"In his house at R'lyeh dead Cthulhu waits dreaming."
H.P. Lovecraft
Awatar użytkownika
Saladyn
Kontakt:

Post autor: Saladyn »

Ja również przyłączam się do gratulacji i podziękowań dla adminów mianowanych i "emerytowanych".
If there are any questions, direct them to that brick wall over there
Awatar użytkownika
MiGoo
Zarząd
Kontakt:

Post autor: MiGoo »

Dziekuje odchodzacym a nowo wybranym gratuluje i zycze powodzenia! Obyscie wytrwali tak dlugo jak obecni Moderatorzy ;)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Zmiany, sugestie, propozycje, opinie”