[Forum] Czy podoba wam się to forum?

Wyraź swój pogląd na temat serwisu i forum

Czy podoba ci się to forum ?

Tak
80
87%
Nie podoba mi się
7
8%
Jest mi to obojętne
5
5%

Liczba głosów: 92

Awatar użytkownika
Arek

Post autor: Arek »

Mi oczywiście że forum się podoba,wszyscy są bardzo mili i sympatyczni.Piszę już od kilku miesięcy i nigdy nie zamierzam przestać i uważam to za najlepsze forum o RE ;).Naprawdę dzięki wam forumowiczom jest tutaj świetnie !!,bo dzięki wam też jeszcze bardziej polubiłem serie RE bo wreszcie mogę z kimś kto jest tym zainteresowany tak jak ja pogadać ;).
Ostatnio zmieniony pn 14 wrz, 2009 przez Arek, łącznie zmieniany 1 raz.
Ps3Centerbloog.pl
Awatar użytkownika
QuadraxiS

Post autor: QuadraxiS »

Przyznam obiektywnie,że forum jest naprawdę rzeczowe.Masa ciekawych informacji.Będę musiał się trochę zastanowić zanim założę swój pierwszy temat,bo większość jest już na tapecie.Rzec by można-forum idealne!No prawie.Moderzy odrobinę za bardzo przejmują się swoją rolą cenzora.Ewidentnie widać,że mają dużo czasu na czytanie wszystkich postów.
Nie jest to niestety forum dla indywidualistów.Przynajmniej nie na dłuższy czas. Mały plus za krzewienie poprawnej pisowni.Osobiście nie uważam jednak aby pisanie np:tylko małymi literami było jakimś wykroczeniem,na które należy zwracać uwagę,podobnie jak nie używanie rodzimych znaków interpunkcyjnych.Są userzy,którzy chcą b.szybko przekazać jakąś myśl.A tak między bogiem a prawdą to każdy pisze jak chce.Natomiast forumowicze powinni sami zwracać uwagę innym userom,jeśli ich pisownia razi,albo treść staje się niezrozumiała.Bo to w końcu oni czytają te posty i im powinno najbardziej zależeć na tym.W myśl zasady"wejdziesz między wrony musisz krakać jak i one",userzy SAMi powinni pilnować dyscypliny i niejako narzucać "nowym" zasady jakie panują na tym forum.Nie ma chyba nic gorszego jak dostać "bana"od userów! Moderzy powinni pilnować aby ludzie nie rzucali mięsem i nie wdawali się w ostre kłótnie,które nie koniecznie interesują innych użytkowników.Moja ogólna ocena jest jednak dobra(mocne 4 z dużymi szansami na 5).
P.S
Odwiedziłem jakieś forum anglojęzyczne i mieli tam takie fajne "tła" odnoszące się do serii wsparte subtelnymi dźwiękami.Naprawdę czuje się tego residenta.
Never get into argument with an idiot,because they'll bring you down to their level and then beat you with experience.
Awatar użytkownika
Paul

Post autor: Paul »

Forum nie podoba mi się pod względem wizualnym - ten szary kolor to tradycja? Nie lepiej dać czarny?
Awatar użytkownika
J.Krauser

Post autor: J.Krauser »

Mi się forum podoba. Moderacja jest troszke surowa względem bluźnienia (czasem nawet złagodnione słowa są upominane) ale wiadomo ze bez tego byłby syf totalny. Byłem na różnych forach dotyczących gier i widziałem co sie tam działo. Największy plus tego forum to, to że administracja się nie wywyższa. Nie nadużywa swojej władzy. No i dużo userów z którymi można pogadać na poziomie. Co do szaty graficznej nie mam zastrzeżeń. Nie obchodzi mnie ona i dostosuję się.
One man forced to seek REVENGE
Awatar użytkownika
ARIKAR

Post autor: ARIKAR »

Genialne forum :rad12:

Ilość materiałów co nieco przytłaczająca :smiech1:. Forum dla ludzi że tak powiem ADM pilnuje swojej roboty, ludzie w większości mili i w miarę pomocni i to co najbardziej mnie ucieszyło brak tzw dzieci NEO co przyjąłem z wielką ulgą.

Byle tak dalej,ocena na dzień dzisiejszy to 5

Ech żeby człowiek miał tyle czasu i chęci by częściej zaglądać na forum i udzielać się tak jak by chciał :rad12:
REfan

Post autor: REfan »

Sam fakt że jestem WIELKIM fanem serii i to że mam możliwość porozmawiania z ludzmi którzy podobnie jak Ja uwielbiają uniwersum RE sprawią że forum bardzo Mi się podoba...

Użytkownicy naprawdę mają tutaj coś do powiedzenia na temat a nie tylko "Grałem i gra Mi się podobała"... Administracja... Moderatorzy i cała reszta władz to najnormalniejsi ludzie pod słońcem z którymi również bardzo miło się dyskutuję... Porządek jest pilnowany tak jak powinno to wyglądać na forum i tyle w tym temacie...

Co do szaty graficznej to nieszczególnie zwracam na nią uwagę bo na forum przecież liczy się treść a nie grafika strony... Nie mam zarzutów a to co jest bardzo Mi się podoba...
Awatar użytkownika
Chris93

Post autor: Chris93 »

Oczywiście, że tak ;D . Jestem tu już rok i czas ten przeleciał mi bardzo szybko. Userzy tego forum ( w większości przypadków) to wspaniali ludzie którzy nie raz pomogą, doradzą i oczywiście można z nimi pogadać o tym co się kocha i lubi. Podoba mi się , że wszyscy są traktowani ma równi. Dzięki temu forum dowiedziałem się dosyć dużo o serii Resident Evil ;) (jak tu przyszedłem to myślałem, że już dość dużo wiem, a tu tyle artykułów, postów z ciekawostkami itp.) . Dodam, że jest to moje pierwsze forum na którym tak się zaangażowałem i mam zamiar zostać z wami tak długo jak jest to możliwe. Szata graficzna mi odpowiada i brak zastrzeżeń z mojej strony.
Awatar użytkownika
be-was

Post autor: be-was »

100 x na tak.
Forum, dobrze zorganizowane, zdyscyplinowane nieco mocno, ale to ułatwia znalezienie info. Wszytko ładnie podzielone. Ludzie w porządku. Czegóż więcej chcieć.

[to mówiłem ja, Jarząbek :smiech1: ]
Ostatnio zmieniony sob 18 wrz, 2010 przez be-was, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Paul

Post autor: Paul »

Owszem, zgodzę się z przedmówcą, należy pogratulować zarządowi i osobom sprawującym pieczę na tym "gmachem internetowym", bowiem powinności swe wypełniają oni z zadziwiającą skwapliwością, zachowując przy tym swą skromność, nie dając odczuwać swej wyższości w randze nad innymi userami. Jest to zapewne spowodowane tym, że władzę na forum dzierżą dojrzałe, kulturalne i odpowiedzialne osoby, a nie dzieci, "które się na tym znają"... Ehhh, żeby w sejmie tak było...

Choć muszę poświęcić mniej czasu, zawsze chętnie znowu tu zaglądam xD

Jednak prosiłbym, aby zastanowiono się nad zmianą koloru forum, bo ten szary zupełnie nie pasuje...
Ostatnio zmieniony sob 18 wrz, 2010 przez Paul, łącznie zmieniany 1 raz.
http://pawlotheatrum.bloog.pl/ Mój bloog, na razie eksperymentalny, ale zawsze xD
Awatar użytkownika
-Leon Kennedy-
Kontakt:

Post autor: -Leon Kennedy- »

Necraria: Post przeniesiony z innego tematu

Moim zdaniem opinia jest jak najbardziej na miejscu.
Moderator jak i redaktorzy są mili i pomagają w każdej sytuacji.
Miałem kilka problemów, zgłaszając je, w szybkim czasie zauważyłem zmiany
z jakimi ja nie mogłem sobie poradzić, pomógł mi moderator.

moja opinia jest pozytywna i jak najbardziej jestem zadowolony że ta strona
ma tak wspaniałego i pomocnego moderatora, nie dla tego że do jego zadań należy każdemu pomóc, jednak dla tego że zawsze znajdzie dla każdego czas, nawet w głupich sytuacjach jest w stanie rozwiązać problem.
Nie insynuuję żadnych zmian bo wszystko jest dobrze organizowane, brak sugestii z mojej strony jak i nie mogłem znaleźć propozycji bo tu już wszystko jest,
osoba odpowiedzialna za tą stronę o wszystko zadbała i głupio tak krytykować coś co jest świetnie i wspaniale zrobione.

Praca moderatorów i redakcji za to że włożyła tak pracowity i wielki wkład w tą stronę
jest godna szacunki i podziwu.
Długo szukałem strony dla fanów Resident Evil który miał mieć wszystko, ale nie znalazłem żadnego, aż w końcu wyświetlił mi się link o Muzeum W Raccoon City,
wszedłem i dosłownie mi się spodobał.
Schludnie ułożone zdania, teksty i nagłówki, informacje oraz wszystkie screeny, tapety, ilustracje, muzyczki, solucje, porady i wskazówki, podpowiedzi, zarysy dokumentów z wszystkich części RE.....itp,itd, bo zalety tej strony mógłbym wymieniać nieskończenie.

Jestem jak najbardziej zafascynowany tak starannie opracowaną stroną,
i jak bym musiał ocenić całokształt strony o RE w skali 10,
dał bym 11/10 z +.

Pozdrawiam Fanów RE i ludzi którzy stworzyli MWRC
Ostatnio zmieniony pn 25 kwie, 2011 przez -Leon Kennedy-, łącznie zmieniany 1 raz.
-LEON KENNEDY-
Government Agent "STRATCOM"
MWRC.pl
Deus Ex
Zarząd

Post autor: Deus Ex »

Po 3,5 roku spędzonych tutaj mogę powiedzieć, że Forum mnie podobało się zawsze i zawsze czułem się tutaj jak ryba w wodzie - niezależnie czy pełniłem na nim jakąś funkcję czy nie. MWRC to moje pierwsze Forum i zawsze będę je darzył dużym sentymentem. Kiedyś sobie powiedziałem, że będę tutaj wchodził dopóki będzie istniało.

Sporo się tutaj nauczyłem i dowiedziałem - nauczyłem przede wszystkim sprawniejszego korzystania z dobrodziejstw sieci, jestem osobą starszą niż średnia wiekowa userów i dostęp do neta mam od stosunkowo niedawna (koniec liceum).

Jak dla mnie wszystko działa tu jak należy. Użytkownicy są spoko, koledzy i koleżanki z "grupy trzymającej władzę" to też równi ludzie - czegóż chcieć więcej :rad12: .
Maestro

Post autor: Maestro »

Dziwię się, że ankieta nie wygląda następująco:

"CZY FORUM CI SIĘ PODOBA"

- Tak, oczywiście, podoba mi się
-Nie, oczywiście, podoba mi się

;)

A tak na serio, w obecnych czasach nie ma żadnej alternatywy dla MWRC, póki byłem na Forum RCSu byłem wręcz uprzedzony (tak, przyznaję się), no ale czasy się zmieniły, ludzie okazali się w porządku, a Forum jest rzeczowe i dobrze prowadzone :P
Ostatnio zmieniony czw 01 sty, 1970 przez Maestro, łącznie zmieniany 2 razy.
mcbialy1

Post autor: mcbialy1 »

Mnie sie podoba, ale mozna by przeprowadzic maly lifting, aby forum bylo bardziej przyjazne dla oka no i szybsze w obsludze :).
Awatar użytkownika
xXDAVIDXx

Post autor: xXDAVIDXx »

Fajna strona. Brak zastrzeżeń.
Awatar użytkownika
MiGoo
Zarząd
Kontakt:

Re: [Forum] Czy podoba wam się to forum?

Post autor: MiGoo »

Ankieta dotyczy starej wersji, więc już nieaktualna :)
Zablokowany

Wróć do „Zmiany, sugestie, propozycje, opinie”