Dyskusje ogólne
NIEOGARNIAM!!!!!!!!! Nie oglądałem trailera, żeby nie robić sobie nadziei nie wiadomo na co, a tu jakaś niepochamowana siła mnie do tego zmusiła i kurcze nieogarniam!
Jill: "You thing get away with this?"
Chris: "I allready have, Jill."
Jill: "Did you... Do you have it?"
Chris: Maybe... You have to kill me, when I find"
O co tu chodzi? Na początku siedzi Chris (na to wskazuje głos), potem Jill i Chris do siebie celują, jakby Jill chciała zabić tego kogoś, a Chris chce go chyba uratować. Po czym ten ktoś wstaje i właśnie ten ktoś wygląda na Krauser'a!
Ktoś: "And what you do when you find it? It doesn't matter. I guess you (own, all?) ready?
O co im chodzi? Kurza twarz!
Jill: "You thing get away with this?"
Chris: "I allready have, Jill."
Jill: "Did you... Do you have it?"
Chris: Maybe... You have to kill me, when I find"
O co tu chodzi? Na początku siedzi Chris (na to wskazuje głos), potem Jill i Chris do siebie celują, jakby Jill chciała zabić tego kogoś, a Chris chce go chyba uratować. Po czym ten ktoś wstaje i właśnie ten ktoś wygląda na Krauser'a!
Ktoś: "And what you do when you find it? It doesn't matter. I guess you (own, all?) ready?
O co im chodzi? Kurza twarz!
One man forced to seek REVENGE
Moim zdaniem możliwe że Chris pełni role narratora dlatego mężczyzna na krześle pod koniec trailera ma inny głos... Poza tym mam nadzieje że to Hunk bo motyw z klonowaniem Chrisa to Moim zdaniem straszna lipa... Ogólnie mam nadzieje że fabuła da rade... A tutaj znalazłem fajnego linka na you tubie odnośnie Revelations...
http://www.youtube.com/watch?v=5uqFGxPvo-8
Od razu mówię że to fake...
http://www.youtube.com/watch?v=5uqFGxPvo-8
Od razu mówię że to fake...
Mogą zrobić też tak, że Jak my w RE2 szukaliśmy Chrisa, Wesker go sklonował i wysłał jako Hunka. Lub w RE jakoś pobrał od niego próbkę krwi lub czegoś tam i go sklonował. Najbardziej jestem ciekaw o czym oni rozmawiają. Dialogi wskazują jakąś tajemnicę lub przedmiot fizyczny.
No właśnie dlatego nie można się tym sugerowaćOd razu mówię że to fake...
Ps3Centerbloog.pl
Wyszło na jaw, że jesteś kobietąArek pisze:.Ja bym wolała żeby z tymi klonami to tak nie przesadzali bo się zrobi taki kicz jak film...
Nie przesadzajmy z tymi klonami, to jeszcze nic pewnego. Trailer został wypuszczony, żeby namieszać ludziom w głowach (wykonał swoją prace w 100%) oraz, żeby zaostrzyć apetyty starym fanów.
@dół
Zniosę wiele rzezy, ale Kodzima niech nie dotyka RE, bo wyjdzie z tego porażka roku.
Ostatnio zmieniony pn 16 sie, 2010 przez pinek, łącznie zmieniany 2 razy.
---->www.pajacyk.pl<----
- Michał666666
Stawiam sto do jednego, że tym razem panowie z CAPCOM-u nie będą chcieli się podzielić nie wiadomo jaką liczbą trailerów na temat ich nowego ''dziecka'' i zamierzają wszystka trzymać w tajemnicy aby zaostrzyć apetyt graczy i najważniejsze wątki trzymać ''pod dywanem'' tak aby gracze już na początku nie zniechęcili się tylko zaczynali napalać coraz bardziej.
"A blessing for the living, a branch of flowers for the dead.
With a sword for justice, the punishment of death for the villains.
By this, we arrive at the altar of the saints."
Dlaczego tak twierdzisz? Stawiam że RE Revelations nie jest jeszcze ukończone nawet w 50% to więc może dlatego chwilowo nic nie pokazują.Poczekajmy trochę czasu a Capcom napewno nakręci hype na RevelationsMichał666666 pisze:Stawiam sto do jednego, że tym razem panowie z CAPCOM-u nie będą chcieli się podzielić nie wiadomo jaką liczbą trailerów na temat ich nowego ''dziecka'
Co kurcze pomylić się nie możnapinek pisze: Wyszło na jaw, że jesteś kobietą
Ps3Centerbloog.pl
To ja może z innej beczki, czy RE:R ma być jednym ze startowych tytułów 3DS?
---->www.pajacyk.pl<----
- Michał666666
Ano dlatego, że kiedy wychodziło RE:5, to internet był dosłownie ciągle zasypywany najnowszymi trailerami dotyczącymi owego reska i w związku z tym gracze byli już praktycznie pewni wszystkiego co go dotyczy. Teraz jestem pewien, że chce się zrobić małą niespodziankę i po prostu przemilczeć najnowszego Residenta na tyle na ile to możliwe, żeby ostatecznie puścić jeden trailer a zaraz potem gierkę na rynek i niech gracze sami odkrywają jej sekrety.Arek pisze:Dlaczego tak twierdzisz?
Ostatnio zmieniony sob 21 sie, 2010 przez Michał666666, łącznie zmieniany 1 raz.
"A blessing for the living, a branch of flowers for the dead.
To jest niemożliwe... W dobie internetu nic sie nie uchroni. Byle głupi wpis na "ćwierkaczu" czy mała wzmianka na stronie oficjalnej i już wszyscy będą to analizować i w końcu prawda wyjdzie na jaw...Michał666666 pisze:Teraz jestem pewien, że chce się zrobić małą niespodziankę i po prostu przemilczeć najnowszego Residenta na tyle na ile to możliwe, żeby ostatecznie puścić jeden trailer a zaraz potem gierkę na rynek i niech gracze sami odkrywają jej sekrety.
Heh, ten "komandos" mówiący na krześle miał nienagannie ogoloną twarz... Ten fakt i sama jego twarz przypomina mi Weskera z RE 5, gdy zrobili zbliżenie na jego usta, na chwilę przed mutacją panny Gionne... Jego głos jest tak samo spokojny, a tonacja głosu i sposób wymowy sugerują nam, że jest to osoba inteligenta, która "testuje" naszych bohaterów, podobnie jak w filmie "Piła"... Czyżby to kolejne cudowne dziecko z projektu W.? Zobaczymy...
Jedno dla mnie jest pewne - ta osoba to HUNK. A to, że koleś na początku przypomina Chrisa, może być metaforą późniejszego rozwoju fabuły - w rzeczywistości, to Chris jest więźniem owego więźnia, który się z nimi (bo Jill też ma być) bawi. Tłumaczyły by to pierwsze słowa Chrisa:
"Somehow, I always managed to get through... Not this time... I... messed up...", czyli sprawa nie będzie tak prosta jak poprzednio, bo tym razem, to Chris namieszał...
Zaś co do osoby samego więźnia - jest on osobą ważną dla fabuły i pewnie przyczynił się do tego, że Jill i Chris niedługo zginą/w wyniku nagłej mutacji zmienią front... Tłumaczy to nerwowość rozmowy (przykładanie pistoletów do starych partnerów i zakładnika), oraz "śniętą" minę Chrisa (wy też to zauważyliście?)...
Tak więc może się okazać, że jeżeli owym więźniem jest HUNK, to HUNK'iem jest Alex Wesker/klon Chrisa/Weskera... Jako, że nie lubię klonów, stawiam na tego pierwszego...
http://img.photobucket.com/albums/v653/ ... ce2704.jpg
Lecz na tym zdjęciu definitywnie przypomina Chrisa...
Ciekawostka:
Project W.
Jest tam William Wesker xD Czyżby jednak nie był to William Birkin? Był przyjacielem Weskera, bardzo inteligentnym naukowcem, już jako 16 latek robił w laboratoriach Umbrelli, mało o nim wiadomo... I nie żyje... Ciekawe...
Recoil: Wstawiamy tylko linki do zdjęć.
Jedno dla mnie jest pewne - ta osoba to HUNK. A to, że koleś na początku przypomina Chrisa, może być metaforą późniejszego rozwoju fabuły - w rzeczywistości, to Chris jest więźniem owego więźnia, który się z nimi (bo Jill też ma być) bawi. Tłumaczyły by to pierwsze słowa Chrisa:
"Somehow, I always managed to get through... Not this time... I... messed up...", czyli sprawa nie będzie tak prosta jak poprzednio, bo tym razem, to Chris namieszał...
Zaś co do osoby samego więźnia - jest on osobą ważną dla fabuły i pewnie przyczynił się do tego, że Jill i Chris niedługo zginą/w wyniku nagłej mutacji zmienią front... Tłumaczy to nerwowość rozmowy (przykładanie pistoletów do starych partnerów i zakładnika), oraz "śniętą" minę Chrisa (wy też to zauważyliście?)...
Tak więc może się okazać, że jeżeli owym więźniem jest HUNK, to HUNK'iem jest Alex Wesker/klon Chrisa/Weskera... Jako, że nie lubię klonów, stawiam na tego pierwszego...
http://img.photobucket.com/albums/v653/ ... ce2704.jpg
Lecz na tym zdjęciu definitywnie przypomina Chrisa...
Ciekawostka:
Project W.
Jest tam William Wesker xD Czyżby jednak nie był to William Birkin? Był przyjacielem Weskera, bardzo inteligentnym naukowcem, już jako 16 latek robił w laboratoriach Umbrelli, mało o nim wiadomo... I nie żyje... Ciekawe...
Recoil: Wstawiamy tylko linki do zdjęć.
Ostatnio zmieniony ndz 22 sie, 2010 przez Paul, łącznie zmieniany 7 razy.
JA też nie sądzę żeby się to uchowało w tajemnicy.Owszem twórcy nie raz próbuję zaszyfrować swoje dzieła aż do wydania ale to rzadko się udajeJ.Krauser pisze:To jest niemożliwe... W dobie internetu nic sie nie uchroni. Byle głupi wpis na "ćwierkaczu" czy mała wzmianka na stronie oficjalnej i już wszyscy będą to analizować i w końcu prawda wyjdzie na jaw...
Ps3Centerbloog.pl
-
nemesisdestro
Panie i Panowie, parę newsów o Resach na 3DS - i krótki filmik prezentujący wreszcie RE: Revelations w akcji!
http://www.mwrc.pl/News/News.php?d1=201 ... &kom=Dodaj
filmik
filmik
Kurdę malutko widać na tym fragmenciku ale to co można wywnioskować to że gra będzie bardziej w klimacie RE4 i RE5 czyli zapomnijmy o survival-horror a po raz kolejny przywitajmy action-horror... Poczekam aż ktoś wrzuci ten filmik na YouTuba bo podana stronka muli Mi nie miłosiernie ale to co udało się Mi dostrzec z pokazu slajdów bo filmikiem u Mnie to bym tego nie nazwał... W akcji widać Hunka i Jill i to co rzuca się w oczy to niesamowita grafika... Aż dziw bierze że takie małe urządzonko jak Nintendo 3DS potrafi wygenerować taką śliczną grafikę... Przydał by się w końcu jakiś trailer z prawdziwego zdarzenia pokazujący grę... Ech...
EDIT: http://www.youtube.com/watch?v=6kuUaw6M54M
Szakal: Na przyszłość pamiętaj o interpunkcji i używaj przecinków w zdaniach.
EDIT: http://www.youtube.com/watch?v=6kuUaw6M54M
Szakal: Na przyszłość pamiętaj o interpunkcji i używaj przecinków w zdaniach.
Ostatnio zmieniony śr 29 wrz, 2010 przez REfan, łącznie zmieniany 4 razy.
-
nemesisdestro