Bonus w polskiej edycji na PC

Również o Resident Evil 3.5
Awatar użytkownika
Barry

Post autor: Barry »

Miałem nadzieje na jakiś plakacik :rad5: bądź metalowe pudełko :rad11:
Dark Prince

Post autor: Dark Prince »

Plakat? Zawsze w czasopismach można znaleźć. A metalowe pudełko? Oczywiście fajnie byłoby, ale książka... to powinieneś skakać ze szczęścia :smiech6: . Nie marudź :P .
Awatar użytkownika
Barry

Post autor: Barry »

Dobra już nic nie mówię ... :rad11:
Dark Prince

I jakby co, to jest oczywiście oficjalna informacja, więc nie macie się czego bać. To jest ten bonus, o którym była mowa kilka dni temu. Oficjalnie powtarzam.

Głos z tostera: Oficjalnie powtarzam że bez oficjalnego linka do tej oficjalnej informacji możesz sobie tą oficjalna informacje oficjalniew pupke wsadzić
Ostatnio zmieniony czw 01 sty, 1970 przez Dark Prince, łącznie zmieniany 2 razy.
Linki

Post autor: Linki »

Hmmm Cenega jakoś o tej oficjalnej informacji nie potwierdza (przynajmniej na www.cenega.pl ).

--> Dark Prince szybciutko proszony o podanie linka do tej informacji, wiesz przecież że nie tolerujemy troli.
Ostatnio zmieniony czw 01 sty, 1970 przez Linki, łącznie zmieniany 1 raz.
Dark Prince

Wiecie skąd to mam? Kupcie nowe CDA, a tam reklama jest polskiej wersji RE4. I pisze.
Linki

Dziwne że nie pisze nic o tym na oficjalnej stronie....
Awatar użytkownika
MiGoo
Zarząd
Kontakt:

Post autor: MiGoo »

Dark Prince pisze:Wiecie skąd to mam? Kupcie nowe CDA, a tam reklama jest polskiej wersji RE4. I pisze.

Raczej tej "gazety" nie kupie, nawet dla reklamy :D Wiec jesli moglbys, zrob skana i podeslij mi na maila. Bede bardzo wdzieczny :rad12:
Dark Prince

No więc tak; Nie zrobię skana, bo nie mam skanera :smiech7: . Jeżeli mi nie wierzycie to ten kto ma nowe CDA niech przeszuka se go i zobaczy. Dokładne 39 strona. Oprócz dwóch screenów, tła, loga i komentarza znajduje się w prawym górnym rogu "W pudełku z grą znajdziesz premierowe opowiadanie Andrzeja Pilipiuka" i logo Fabryka Słów.
Awatar użytkownika
MiGoo
Zarząd
Kontakt:

Kto ma dostep zatem niech zeskanuje :)

PS. A nie mozesz sie kopsnac do jakiejs pierwszej lepszej kafejki internetowej (praktycznie kazda ma skaner) i za te 50 gr (lizaka sobie kupisz kiedy indziej ;) :D) zeskanujesz? :) :rad12:
Dark Prince

Zaraz zrobię zdjęcie aparatkiem :P .
Awatar użytkownika
Niero
Kontakt:

Post autor: Niero »

Już myślałem, że sam ię będę musiał za to zabrać! ;)
Dark Prince

Ostatnio zmieniony czw 19 kwie, 2007 przez Dark Prince, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
MiGoo
Zarząd
Kontakt:

Dark Prince pisze:Proszę :P

I to jest wlasnie pelne info :P

PS. Dzieki :rad12:
Dark Prince

Jak już wykorzystał moją informację... Oj, nieładne :smiech1:

by MiGoo: LOL :pff6:
by SeReK: Jezu, żartowałem :zmiesz3: .
Ostatnio zmieniony czw 03 maja, 2007 przez Dark Prince, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
Tyrantx

Post autor: Tyrantx »

jaki kraj takie bonusy :rad2: ,ale niech będzie..,ciekawe czy wydadzą z patchem..
STARSSss.......
Awatar użytkownika
Mr_Zombie
Kontakt:

Post autor: Mr_Zombie »

Pewnie tak. W końcu chyba po coś czekali aż do maja z wydaniem tej gry. Wersja europejska przecież już dawno jest na rynku, a na przetłumaczenie tekstów (nie mylić z zaimplementowaniem ich) mieli kupę czasu (ponad rok od zapowiedzi gry na PC).
Awatar użytkownika
Tyrantx

Mr_Zombie pisze:Pewnie tak. W końcu chyba po coś czekali aż do maja z wydaniem tej gry. Wersja europejska przecież już dawno jest na rynku, a na przetłumaczenie tekstów (nie mylić z zaimplementowaniem ich) mieli kupę czasu (ponad rok od zapowiedzi gry na PC).
mam taką nadzieję Mr Zombie ,ale trzeba wziąć pod uwagę że w naszym radosnym i zaściankowym kraju wszystko może się zdarzyć ...,dla mnie gierka z patchem i pl będzie już odpowiednim bonusem , w końcu i tak się niczego nie spodziewałem ..,opowiadanie dali... :kopfwand:
STARSSss.......
Linki

Oficjalny dystrybutor RE4 na PC w Polsce, firma Cenega, podała, iż najnowsza odsłona serii w wersji na komputery PC pojawi się w sklepach już 25 maja. Poza dodatkiem, jakim będzie opowiadanie, gra będzie wydana w polskiej wersji językowej (napisy), a także będzie miała poprawioną w stosunku do oryginalnej konwersji grafikę (zaimplementowany patch). Warto również zwrócić uwagę na opcję zakupu w sklepie Cenegi gry z padem (inne sklepy online na razie nie oferują takiej opcji).

Miejmy nadzieję, że premiera już się nie przesunie i gra faktycznie będzie do kupienia we wskazanym terminie...
Awatar użytkownika
Tyrantx

Linki pisze:Oficjalny dystrybutor RE4 na PC w Polsce, firma Cenega, podała, iż najnowsza odsłona serii w wersji na komputery PC pojawi się w sklepach już 25 maja
he he już ,dobrzy są ale ważne że z patchem...
STARSSss.......
ODPOWIEDZ

Wróć do „Resident Evil 4”