W kanałach są trzy miejsca do użycia pokrętła. Jedno jest tylko zbędne, bo służy do tego aby nie robić zbyt dużego backtracka po zdobyciu pluginów.
Problemy z przejściem gry
Re: Problemy z przejściem gry
Tak, to pomieszczenie. Torba leży na widoku, na stole. Ciężko przeoczyć więc pewnie też ją masz.
W kanałach są trzy miejsca do użycia pokrętła. Jedno jest tylko zbędne, bo służy do tego aby nie robić zbyt dużego backtracka po zdobyciu pluginów.
Spoiler!
Ostatnio zmieniony pt 01 lut, 2019 przez RVRE, łącznie zmieniany 1 raz.
Zebrałem:
Ps. Używaj spoilera jak piszesz takie rzeczy. Niektórzy mogą chcieć samodzielnie odszukać takie miejsca.
Spoiler!
Z tego co piszesz wynika teraz, że jest PIĘĆ toreb.Ps. Używaj spoilera jak piszesz takie rzeczy. Niektórzy mogą chcieć samodzielnie odszukać takie miejsca.
Złe oko moderacji czuwa.
Jest 6 toreb na Assisted i Standard. 4 na Hardcore.
Spoiler!
Więc wynika że nie zebrałeś z
Spoiler!
Panowie gdzie znajdę?
Spoiler!
Napisałem ci na poprzedniej stronie tego tematu.
.
Spoiler!
Złe oko moderacji czuwa.
Przepraszam nie zauważyłem spoiler
Witam. Mam pytanie odnośnie pełnego zakończenia.
Spoiler!
Nie, true ending jest tylko dla 2nd Run.
W Twoim przypadku Kraus3r chodzi o Claire B. Czyli włączasz 2nd run i jeśli wcześniej grałeś Leonem to teraz wybieraz Claire. I nie, nie musisz potem przełączać się z powrotem na Leon A.
Złe oko moderacji czuwa.
Panowie, mam jeszcze jedno pytanie. Znalazłem Claire granatnik i znajduje do niego pociski zapalające. Tyle że jak wymieszałem biały proch z czarnym, to dostałem jakieś pociski kwasowe. Które są lepsze? Opłaca się robić te kwasowe. I jak mam zrobić zapalające?
I rozumiem, że skoro łącząc dwa czarne prochy dostanę ammo do pistoletu, czarny + biały do granatnika, to mieszając dwa białe otrzymam ammo do karabinka, który jest w pokoju STARS (czyli ten karabinek Claire to jest taki odpowiednik Magnuma Leona)?
I rozumiem, że skoro łącząc dwa czarne prochy dostanę ammo do pistoletu, czarny + biały do granatnika, to mieszając dwa białe otrzymam ammo do karabinka, który jest w pokoju STARS (czyli ten karabinek Claire to jest taki odpowiednik Magnuma Leona)?
Nie. Pistolet maszynowy Claire to broń średniej siły, taki odpowiednik strzelby u Leona. Z tym, że pojedynczy pocisk ze strzelby zadaje duże obrażenia, a pojedynczy pocisk z pistoletu maszynowego jest chyba najsłabszy w grze, ale za to jest to broń bardzo szybkostrzelna, a amunicji jest dużo. Granatnik to najmocniejsza broń Claire. Ma dwa rodzaje amunicji kwasowe i zapalające. Te pierwsze są nieco słabsze od strzelby i możesz je robić sam łącząc proch, te drugie są równie silne, albo nieznacznie słabsze od magnum, ale ich nie możesz tworzyć, dlatego najlepiej oszczędzaj je na bossów.
Złe oko moderacji czuwa.
Ten pistolecik maszynowy jest całkiem zaradny po znalezieniu wszystkich ulepszeń. W Walce z Birkinem w labie na pewno skuteczniejszy od Granatnika, który najlepiej sprawdza się na Lickerach (maks 2 strzały i padają usmażone jak kurczak) i na G 2 gdzie jeszcze można coś zdziałać poza jego okiem.
Na pewno jest bardziej precyzyjny niż granatnik, ale trzeba użyć od groma ammo. Broń bardzo rzekłbym sytuacyjna, na zombie szło zużyć nawet cały magazynek, a ten i tak się podnosił.
No i nie ma tej torby w kanałach po
No i nie ma tej torby w kanałach po
Spoiler!
. W szafce znalazłem taśmę do zapisu. Wychodzi na to, że na hard są jednak tylko trzy torby.Złe oko moderacji czuwa.
Prawdopodobnie jest sześć toreb. Znalazłam pięć i myślę, że jedną gdzieś przeoczyłam. Ostatnią torbę znalazłam w laboratorium.Szakal pisze: sob 02 lut, 2019
No i nie ma tej torby w kanałach poSpoiler!. W szafce znalazłem taśmę do zapisu. Wychodzi na to, że na hard są jednak tylko trzy torby.
W piątkowe wieczory nie odpowiadam za swoje posty.
Na Assisted i Standard jest 6. Na Hardcore myślałem że są 4 ale załadowałem swoje sejwy aby sprawdzić i też mam tylko 3. Musiało mi się już coś pomieszać od speedrunów.
Muszę sprostować swojego posta o torbach. Wydawało mi się, że zaczynamy hard z dwiema torbami ale teraz sprawdziłam i są cztery. RVRE miał rację, toreb do znalezienia jest cztery a więc znalazłam tylko trzy.
W piątkowe wieczory nie odpowiadam za swoje posty.
Ja też znalazłem trzy. Zatem gdzie jest czwarta?
Złe oko moderacji czuwa.
Sprawdziłem w internecie i są trzy na hardcore. Ja po prostu trochę się zakręciłem. 
Ja też byłem przekonany, że są cztery, dlatego o to pytałem
.
Złe oko moderacji czuwa.
Taki mały protip odnośnie tego gdzie najlepiej zasłaniać okna:
Moim zdaniem najlepiej zasłaniać okna w zachodnim skrzydle komisariatu, gdyż to tam najczęściej biegamy. W wschodnim skrzydle przebywamy jedynie
Moim zdaniem najlepiej zasłaniać okna w zachodnim skrzydle komisariatu, gdyż to tam najczęściej biegamy. W wschodnim skrzydle przebywamy jedynie
Spoiler!