Ogólne dyskusje
A możę spocik w tv? 
Oglądaj na YouTube - RESIDENT EVIL CGI | WIECZNY MROK EVIL TV odc. 37
PSN - WESKER-DL / społeczność FB - RESIDENT EVIL PL / Grupa FB - EVIL TV FanPage
PSN - WESKER-DL / społeczność FB - RESIDENT EVIL PL / Grupa FB - EVIL TV FanPage
-
FurryPiter
Właśnie kilka/kilkanaście góra minut temu na MTV był program The Movie a w nim coś o filmie RE Extinction... cóż mówili coś że Alice ma jakieś radyjko (na 100% pewny nie jestem, może się przesłyszałem^^) i przez nie słyszy jakieś wołania o pomoc... w tym celu musi się dostać do jakiejś stacji telewizyjnej i ktoś ją tam uwięzi... "chwalili się" że na ten film mają większy budżet, ta część będzie najbardziej krwawa z serii a jak narazie pokazali tylko psy zombie 
Jak ktoś oglądał to może coś więcej opowie bo ja niestety wtedy nie mogłem się skupić tylko na oglądaniu tego :<
Jak ktoś oglądał to może coś więcej opowie bo ja niestety wtedy nie mogłem się skupić tylko na oglądaniu tego :<
Ja bym się cieszył jakbym zobaczył w Polskiej Telewizji zwiastun, który już obecnie jest
-
nemesisdestro
taaaaa.....ja to widziałem i tak, tak podnieta z ich strony była, że pełno kasy, pełno krwiFurryPiter pisze:Właśnie kilka/kilkanaście góra minut temu na MTV był program The Movie a w nim coś o filmie RE Extinction
a nawiązań do resa i tak tyle co krzaków na pustyni. No i był tam właśnie wątek że Alice pzez radio usłyszała sygnał sos i (spoiler
ustalona przez jakiś psycholi którzy zrzucają schwytanych ludzi na pożarcie hellhoundom
(ciekawostka w filmie owe zombiopsy zagrają owczarki niemieckie- które podobno jako jedyne psy potrafią zmiażdźyć szczękami kości jak ktoś od tego filmu mówił, ale coś mi się wydaję że raczej naciągnął trochę fakty.
W Filmie wystąpią również tresowane Kruki 
Wykonanie zombiaków w tym filmie będzie żałosne
Jak na pustynne warunki powinny być trochę bardziej zgniłe.
www.deadzone.pl - eksploracja, historia, pasja...
-
nemesisdestro
taaaa...pustynia?....upadła cywilizacja?........walka ludzi o przetrwanie?....what the heck?
a gdzie Mel Gibson?! zapomnieli do niego zadzwonić czy jak?!
we mnie też ten trailer ,jak i fabuła, budzi mieszane uczucia mam nadzieję że będzie z tego chociaż jakiś przyzwoity film akcji...a jeśli znowu spartaczą wygląd głównego złego potwora
(vide Nemesis z małymi rączkami i wielką dyńką, taki Licker z pierwszej części jest znaczniej ciekawszy wizualnie) to chyba się poryczę ( może i ze śmiechu nie wiem....)
Co zaś znowu do pustyni, to dlaczego LV jest aż tak mocno zasypane piachem?! rozumiem opuszczone, ale to wygląda prawie jak krajobraz z oryginalnej "Planety małp"
a gdzie Mel Gibson?! zapomnieli do niego zadzwonić czy jak?!
we mnie też ten trailer ,jak i fabuła, budzi mieszane uczucia mam nadzieję że będzie z tego chociaż jakiś przyzwoity film akcji...a jeśli znowu spartaczą wygląd głównego złego potwora
(vide Nemesis z małymi rączkami i wielką dyńką, taki Licker z pierwszej części jest znaczniej ciekawszy wizualnie) to chyba się poryczę ( może i ze śmiechu nie wiem....)
Co zaś znowu do pustyni, to dlaczego LV jest aż tak mocno zasypane piachem?! rozumiem opuszczone, ale to wygląda prawie jak krajobraz z oryginalnej "Planety małp"
No tak, ale wiesz Milla jednym kopnięciem rozwałkuje polowe, więc musi być ich w jednej scenie z 200Barry pisze:Jak na środek pustyni to powinno być ich znacznie mniej
A tak serio, to faktycznie powinno być ich mniej i wtedy można by się pokusić o lepszą charakteryzację aktorów odgrywających truposze, bo to co widziałem na trailerze jest niezłą fuszerką
-
nemesisdestro
Pewnie będzie jak Nemek w RE 1, aktor plus twarz animowana 3D, no ale wszystkiego się można spodziewać
oby nie był pluszowy 
boje sie tego filmu,na 1 zgrzytalem zebami bo namieszali dosyc duzo(watki z gry RE1/Re2) w dwojce(nawiazania re2/re3/code veronica)super hiper bohaterka! pomijam ze postac Alice jest spoko ale zwiazku z gra nie widze:(trojka ma byc na pustyni no comment.ps Alice ma w sobie tego virusa co wesker?bo tez jest z lekka szybka,silna,regeneracja itp.
Pozdrawiam
Marcin
Marcin
W skrypcie jakiś czas temu był wymieniony ten przeciwnik więc raczej się pojawi poza tym w poprzednich częsciach własnie jego zabrakło więc ja obstawiam na 99% 
Też tak myślałem może się wzorowali na tym wątku, ma podobne moce fizyczne ale ale włada również telekinezą tak jak Alexia z Veronici więc bardziej bym na tą komplikacje obstawiał
-
nemesisdestro
Alexia włada telekinezą? pierwsze słyszę
Co do jedynki to fakt trochę pozmieniali, ale ogólnie to przyjemny film
RE:A to już ciut inna historia....jest taki sobie, a w RE:EX......????!!!! bójcie się
bo jest czego uhaha! tak swoją drogą to nie wiem co teraz będzie robić Alice.....miotać ludźmi siłą woli czy co?
Co do jedynki to fakt trochę pozmieniali, ale ogólnie to przyjemny film
RE:A to już ciut inna historia....jest taki sobie, a w RE:EX......????!!!! bójcie się
bo jest czego uhaha! tak swoją drogą to nie wiem co teraz będzie robić Alice.....miotać ludźmi siłą woli czy co?
Ostatnio zmieniony czw 31 maja, 2007 przez nemesisdestro, łącznie zmieniany 1 raz.