Zabijmy kogoś pozytywnego

Ogólne dyskusje o postaciach i przeciwnikach napotykanych w serii Resident Evil (bez ograniczeń na konkretne części serii)

Która z tych postaci ma wyciągnąć kopyta w najbliższej przyszłości

Chris Redfield
26
21%
Jill Valentine
12
10%
Rebecca Chambers
6
5%
Barry Burton
9
7%
Leon Kennedy
12
10%
Claire Redfield
6
5%
Sherry Birkin
8
7%
Carlos Oliveira
4
3%
Billy Coen
11
9%
Ashley Graham
28
23%

Liczba głosów: 122

Awatar użytkownika
Barry

Post autor: Barry »

czemu nie, zawsze to by był jakiś zwrot akcji. :rad11:
Awatar użytkownika
Diadem

Post autor: Diadem »

Panowie, może nie przesadzajmy za bardzo, bo braknie miejsc na cmentarzu :) Jak wykorkuje chociaż jedna postać to już będzie sukces...
Awatar użytkownika
Finka

Post autor: Finka »

Myślałam, że będzie prowadziła Ashley a tu taka niespodzianka :!:
W piątkowe wieczory nie odpowiadam za swoje posty.
Veronica

Post autor: Veronica »

Diadem pisze:Tak, Chris prowadzi ze sporą przewagą...
OK, to ja napiszę petycję, a ty Nemesis przetłumaczysz na japoński i wysyłamy :rad6: :rad6:
A może Cacpcom ma już dokońca dopracowany scenariusz RE5 :rad6: i żadna petycja, czy nawet cokolwiek innego nie będzie miało na to wpływu :pff1:
Ostatnio zmieniony wt 28 sie, 2007 przez Veronica, łącznie zmieniany 1 raz.
Resident Evil rządzi!!!
Awatar użytkownika
Nemesis

Post autor: Nemesis »

Veronica pisze:A może Cacpcom ma już dokońca dopracowany scenariusz RE5 i żadna petycja, czy nawet cokolwiek innego nie będzie miało na to wpływu
Przecież my sobie z tego żartujemy :rad10: Nawet przez mysl mi nie przeszło zeby capcom zasugerował sie propozycją graczy :|
Gdy masz jakiś problem wsiadasz na motor i wszystko znika.
Nie ma żadnych problemów jesteś tylko ty i maszyna.
FurryPiter

Post autor: FurryPiter »

Nemesis pisze:Nawet przez mysl mi nie przeszło zeby capcom zasugerował sie propozycją graczy :|
Tja jeszcze kasę by za propozycję chcieli ^^ Więc co się dziwić :P
Awatar użytkownika
Diadem

FurryPiter pisze:Tja jeszcze kasę by za propozycję chcieli ^^ Więc co się dziwić :P
Ależ skąd... Ja i Nemesis możemy Capcomowi podrzucić pomysł wykończenia Krzyśka całkowicie gratis :) Nie chcemy za to żadnych udziałów ze sprzedaży takiego hitu, wystarczy, że w takie coś zagramy :smiech3: :smiech3:
Awatar użytkownika
Tyrantx

Post autor: Tyrantx »

Chris Redfield oczywiście,harcerzykom i american hero mówimy stanowczo nie!,i powinna być to śmierć bolesna i brutalna ot porostu wesker powinien użyć swojej całej mocy na Krzysiu :pff1: ...
STARSSss.......
Awatar użytkownika
WESKER-DL

Post autor: WESKER-DL »

Diadem pisze:
FurryPiter pisze:Tja jeszcze kasę by za propozycję chcieli ^^ Więc co się dziwić :P
Ależ skąd... Ja i Nemesis możemy Capcomowi podrzucić pomysł wykończenia Krzyśka całkowicie gratis :) Nie chcemy za to żadnych udziałów ze sprzedaży takiego hitu, wystarczy, że w takie coś zagramy :smiech3: :smiech3:
To jeszcze wy musielibyście płacić żeby was wysłucahli :smiech7:
Oglądaj na YouTube - RESIDENT EVIL CGI | WIECZNY MROK EVIL TV odc. 37
PSN - WESKER-DL / społeczność FB - RESIDENT EVIL PL / Grupa FB - EVIL TV FanPage
Veronica

Tyrantx pisze:Chris Redfield oczywiście,harcerzykom i american hero mówimy stanowczo nie!,i powinna być to śmierć bolesna i brutalna ot porostu wesker powinien użyć swojej całej mocy na Krzysiu :pff1: ...
Z bólem przywykłam do waszych wizji dotyczących śmierci Chrisa, choc wiecie dokładnie jakie jest moje zdanie na ten temat, ale to, co napisał Tyrantx :schockiert:

Myślałam, że chcecie śmierci Chrisa w stylu a'la Mikhail czy Richard. :mocken:
Resident Evil rządzi!!!
Awatar użytkownika
Barry

Post autor: Barry »

Veronica pisze:Myślałam, że chcecie śmierci Chrisa w stylu a'la Mikhail czy Richard. :mocken:
Nie, co to to nie, jak dla mnie śmierć Chrisa mogła by być mniej "widowiskowa" np. kulka w łeb. :rad11:
Awatar użytkownika
Diadem

Nie musi umierać jakoś super widowiskowo... Sama jego śmierć to już byłoby widowisko :)
Awatar użytkownika
ZeT

Post autor: ZeT »

Widzę że jako pierwszy wybrałem Claire xD
Jak dla mnie mogłaby spokojnie umrzeć - np. w RE5, na rękach Sherry i Krzyśka... Przebita spojrzeniem Weskera/zastrzelona przez Adę (rozkaz to rozkaz :/)
PS A czemu ona? NIENAWIDZĘ JEJ STYLU. Czerwone kurteczki i dżinsy to nie to co tygrysy lubią najbardziej...
FurryPiter

Post autor: FurryPiter »

Wreszcie ktoś oryginalny :D Chociaż po czymś takim Chris zdenerwowałby się tak, że Bóg wie skąd dodało mu to tyle sił, żeby z piąchy mógłby pojechać całą armie zombie + jakiegoś przerośniętego potwora a na koniec Wesker'a :/ Ale ja to trochę inaczej bym widział :] Chris w trakcie próby zemszczenia się też by zginął :smiech3:
Awatar użytkownika
Diadem

ZeT pisze:Widzę że jako pierwszy wybrałem Claire xD
Jak dla mnie mogłaby spokojnie umrzeć - np. w RE5, na rękach Sherry i Krzyśka... Przebita spojrzeniem Weskera/zastrzelona przez Adę (rozkaz to rozkaz :/ )
PS A czemu ona? NIENAWIDZĘ JEJ STYLU. Czerwone kurteczki i dżinsy to nie to co tygrysy lubią najbardziej...
Co do stylu Claire, to może faktycznie nie jest zbyt "sexy", ale i tak wole, aby bohaterki ubierały się w ten sposób niż w długie czerwone kiecki z rozcięciem po pachę i w szpilkach...
Sorry, to jest walka, a nie pokaz mody, a jak ktoś chce się poślinić na kobitki, to wie jaki gatunek filmu ma sobie zapuścić ;)
Awatar użytkownika
Vocap

Post autor: Vocap »

Zagłosowałem na Claire, choć nie żywię do tej postaci jakieś urazy.

Wyobraźcie sobie, że Sherry zabija w RE5 Claire(w końcu Sherry może być "tą złą", gdyby Claire jej nie zostawiła ganiając za bratem, może Wesker by jej nie porwał, bo wiemy,że Leon to raczej się zbytnio Sherry nie interesował;p. Ot, taka zemsta na mysys Redfield).

Poza tym Chrisowi dodałoby to trochę charakteru :smiech6: .
Awatar użytkownika
Diadem

Vocap pisze:Poza tym Chrisowi dodałoby to trochę charakteru :smiech6: .
Szczera prawda :rad5:
Awatar użytkownika
AdaM555

Post autor: AdaM555 »

Krzysiu by sie troszke rozruszał :rad11: :rad11:
Ostatnio zmieniony czw 30 sie, 2007 przez AdaM555, łącznie zmieniany 1 raz.
Przepraszam za swoje opowiadania. Młody byłem :)
Veronica

O... To widzę, że chyba nie chcecie śmierci Chrisa, tylko jego siostry :aufsmaul: Ja będę broniła każdego z tej ankiety, dopoóki wszystko się wyjaśni. Czyli przez jeszcze dłuższy czas będę wasz męczyła :motz:
Resident Evil rządzi!!!
Awatar użytkownika
AdaM555

Post autor: AdaM555 »

No to moze Claire nie zginie, tylko ostanie ciezko ranna(krwotok wew, obrazenia glowy,mózgu etc.) i bedzie w stanie wegetatywnym, taka roślinka na wozku inwalidzkim :rad11: :rad11:
Ostatnio zmieniony czw 30 sie, 2007 przez AdaM555, łącznie zmieniany 1 raz.
Przepraszam za swoje opowiadania. Młody byłem :)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Postaci i przeciwnicy w serii Resident Evil”