Cosplay Resident Evil
Moderator: RON!N
wielkie dzieki staralismy sie tak mocno jak nam na to powzwalaly fundusze btw zeby zrobic kamizelke musialem zniszczyc ulubiona kurtke ;( ale czego sie nei robi dla RE
)
Ostatnio zmieniony wt 23 paź, 2007 przez garg20, łącznie zmieniany 2 razy.
To jest właśnie to, zrobić a nie kupić. Kurde może coś z shox'ów w takim razie przerobie hehe Ojciec kolegi jest myśliwym, ma dwurórke i sztucer (zamknięte w pancernej szafie
) fajnie ''pobawić'' sie w takie klimaty, tylko że u mnie nikogo nie kręci nawet paintball, wolą po nochu 
Gdy masz jakiś problem wsiadasz na motor i wszystko znika.
Nie ma żadnych problemów jesteś tylko ty i maszyna.
Pare lat temu z kuzynem dobijałem swojego simsona w lesie do późna, wacha sie skończyła, ciemno i pytanie: ''Gdzie my jesteśmy?'' ciekawie sie zrobiło wtedy, nie powiem, ale bez przesady z takimi spacerami, chociaż pijany wszędzie wleze hehe
-
Hinata-senpai
Czytając te komentarze nie mogłam się powstrzymać, żeby nie odpisać ^^ Tak, tak Jill Valnetine to mój strój XD
Zaczne odpisywać po kolei:
1 ciesze się ze podoba się Wam nasz cosplay i oczywiście wpadniemy na najblizszy zlot ^^
2 zrobienie cosplayu Rebecci nie byłby dla mnie problemem z tymże mam z tyłu "kitka" a to nie bardzo do Rebecci pasuje a u Jill można schować pod beret ^^'
3 Dziękuje za komplementy <zawstydzona> chociaz nigdy nie myslalam ze wygladam na 11 lat
4 Chętnie dowiem się co powinnam poprawić w stroju Jill, żeby byl jeszcze lepszy i mam nadzieje że mi w tym pomożecie ^^
Zaczne odpisywać po kolei:
1 ciesze się ze podoba się Wam nasz cosplay i oczywiście wpadniemy na najblizszy zlot ^^
2 zrobienie cosplayu Rebecci nie byłby dla mnie problemem z tymże mam z tyłu "kitka" a to nie bardzo do Rebecci pasuje a u Jill można schować pod beret ^^'
3 Dziękuje za komplementy <zawstydzona> chociaz nigdy nie myslalam ze wygladam na 11 lat
4 Chętnie dowiem się co powinnam poprawić w stroju Jill, żeby byl jeszcze lepszy i mam nadzieje że mi w tym pomożecie ^^
Stray! No regret cause i've got nothing to lose ^^
E tam, ja ide spaćgarg20 pisze:teraz sie zacznie ...^^
Valentine miała fajny strój w re 3 (w remaku też jest do zdobycia)Hinata-senpai pisze:4 Chętnie dowiem się co powinnam poprawić w stroju Jill, żeby byl jeszcze lepszy i mam nadzieje że mi w tym pomożecie ^^
Wy to tylko byście ją rozbierali
może jeszcze w policjantkę każecie się jej przebrać?
ja uważam że strój stars jest mimo wszystko najfajniejszym ciuchem dla Jill a za nim są oryginalny z re3 i policjantka.
A uwagi co do Jill:
- jakbyś mogła coś poprawić z tymi naramiennikami - strasznie odstają - może da się skrócić jakiś pasek czy coś?
- chyba jednak powinnaś się rozstać z kitką
Jill ma rozpuszczone włosy i ładnie jej się układają wokół twarzy - ale to opcjonalne - jak wolisz kitkę to niech będzie kitka 
- chyba Jill ma berecik przekrzywiony w drugą stronę
- wyczyść glany (to takie moje osobiste czepialstwo - nie bierz tego do siebie
)
- może spróbuj założyć jakąś bardziej obcisłą bluzkę (chłopcy na pewno się ucieszą) i przyszyj naszywkę S.T.A.R.S. na ramieniu?
- a teraz totalne czepialstwo - Jill ma bledszą skórę
Jak mi coś jeszcze przyjdzie do głowy to napiszę.
PS. Wreszcie spotkałam kogoś kto wie co to Wolf's Rain
Mało osób się tym anime interesuje - pewnie za trudne dla nich 
A uwagi co do Jill:
- jakbyś mogła coś poprawić z tymi naramiennikami - strasznie odstają - może da się skrócić jakiś pasek czy coś?
- chyba jednak powinnaś się rozstać z kitką
- chyba Jill ma berecik przekrzywiony w drugą stronę
- wyczyść glany (to takie moje osobiste czepialstwo - nie bierz tego do siebie
- może spróbuj założyć jakąś bardziej obcisłą bluzkę (chłopcy na pewno się ucieszą) i przyszyj naszywkę S.T.A.R.S. na ramieniu?
- a teraz totalne czepialstwo - Jill ma bledszą skórę
Jak mi coś jeszcze przyjdzie do głowy to napiszę.
PS. Wreszcie spotkałam kogoś kto wie co to Wolf's Rain
-
Hinata-senpai
- co do stroju z 3, heh niestety moje nogi nie są stworzone do spódniczek mini ^^'
- heh z kitką sie nie rozstane bo potrzebuje do innego cosplayu, a nawet kilku
ale do zlotu włosy z przodu powinny być tak mniej więcej długości Jill ^^
- Postaram się coś zrobić z tymi naramiennikami
- faktycznie jak spojrzalam to ma w drogą strone, ale to z powodu stresu
Zombiaki mnie gonily
- heh co do glanów to w moim bloto bylo na dworze ^^'
- mam naszywke na lewym ramieniu
- jeśli kiedykolwiek znajde bardziej obisła bluzke w tym kolorze to obiecuje ze ją założe :]
- co do skóry to pracowałam całe wakacje na słońcu(o ile bylo) wiec wybacz :]
P.S. Wolf's Rain to Potęga!
- heh z kitką sie nie rozstane bo potrzebuje do innego cosplayu, a nawet kilku
- Postaram się coś zrobić z tymi naramiennikami
- faktycznie jak spojrzalam to ma w drogą strone, ale to z powodu stresu
- heh co do glanów to w moim bloto bylo na dworze ^^'
- mam naszywke na lewym ramieniu
- jeśli kiedykolwiek znajde bardziej obisła bluzke w tym kolorze to obiecuje ze ją założe :]
- co do skóry to pracowałam całe wakacje na słońcu(o ile bylo) wiec wybacz :]
P.S. Wolf's Rain to Potęga!
Stray! No regret cause i've got nothing to lose ^^
Hinata jestes bardzo ładna i fajnie się opaliłaś i fajnie że wpadniecie na kolejny zlot
co do rebbeci fajnie by było gdybyś sie przebrała w Rebbecce na zlocie albo w jakąs obcisła koszulke jak ma Jill
co do tego stroju mi sie on bardzo podoba tylko rzeczywiście popracować nad ramiennikami bo troche takie duże i berecik ciut mniejszy ale jest bardzo fajny i żeby ta obcisła bluza była niebieska pozdrawiam i do zobaczenia na zlocie

co do rebbeci fajnie by było gdybyś sie przebrała w Rebbecce na zlocie albo w jakąs obcisła koszulke jak ma Jill
co do tego stroju mi sie on bardzo podoba tylko rzeczywiście popracować nad ramiennikami bo troche takie duże i berecik ciut mniejszy ale jest bardzo fajny i żeby ta obcisła bluza była niebieska pozdrawiam i do zobaczenia na zlocie
Welcome to Survival horror