Kto w re4 pośrednio pociągał za sznurki? (Pomijając Adęrevil92 pisze:Spostrzegłem, że większość ludzi wbiło sobie do głowy, że w każdej części głównym złym był Wesker. Ludzie przecież w RE4 głównym złym był Sadler, w trzeciej części Nicolai i jakoś w tedy nikt nie narzekał na brak Weskera...
Dyskusje przedpremierowe
Ostatnio zmieniony śr 23 lut, 2011 przez Oscark, łącznie zmieniany 1 raz.
Steam: osssqr
Z chęcią zagram we wszystkie tryby RE6.
Szczecin pozdrawia
Z chęcią zagram we wszystkie tryby RE6.
Szczecin pozdrawia
- kotlet1986
Resident Evil 6 prequelem serii?
http://www.ps3site.pl/resident-evil-6-p ... more-64874
Jeśli okaże się prawdą że za kolejnym residentem będzie stała firma odpowiedzialna za Socom to dla mnie jest to jakaś porąbana paranoja.Jeśli gra będzie podobna do RE outbreak to Capcom już dziękujemy
http://www.ps3site.pl/resident-evil-6-p ... more-64874
Jeśli okaże się prawdą że za kolejnym residentem będzie stała firma odpowiedzialna za Socom to dla mnie jest to jakaś porąbana paranoja.Jeśli gra będzie podobna do RE outbreak to Capcom już dziękujemy
Gra ma być utrzymana w klimatach Outbreak... Czyli możemy się spodziewać radosnej kooperacji ciąg dalszy... Nie jestem zwolennikiem serii Outbreak... Głównie dlatego iż była Ona przeznaczona do gry Online a pojedyńczy gracz był skazany na tułaczkę z dwoma debilami bo inaczej tego nie mogę nazwać sterowanymi przez konsolę... Ewentualnie można było grać w pojedynkę bez wsparcia CPU co niestety również nie było za wygodne... Na szczęście nowa generacja konsol dała nam możliwość łatwiejszego dostępu do sieci i gry multi więc tym razem jest duże prawdopodobieństwo że gra spodoba się Mnie jak i tym którzy przekreślili Outbreak z racji trochę absurdalnych patentów zastosowanych w Outbreak... Ciekawe czy poprawie ulegnie również sztuczna inteligencja kompanów sterowanych przez konsolę... Oby...
Dodajmy na razie że to jest plota tak wielka jak deficyt budżetowy naszego kraju... I była o tym mowa jakiś rok temu.REfan pisze:Gra ma być utrzymana w klimatach Outbreak... Czyli możemy się spodziewać radosnej kooperacji ciąg dalszy... Nie jestem zwolennikiem serii Outbreak... Głównie dlatego iż była Ona przeznaczona do gry Online a pojedyńczy gracz był skazany na tułaczkę z dwoma debilami bo inaczej tego nie mogę nazwać sterowanymi przez konsolę... Ewentualnie można było grać w pojedynkę bez wsparcia CPU co niestety również nie było za wygodne... Na szczęście nowa generacja konsol dała nam możliwość łatwiejszego dostępu do sieci i gry multi więc tym razem jest duże prawdopodobieństwo że gra spodoba się Mnie jak i tym którzy przekreślili Outbreak z racji trochę absurdalnych patentów zastosowanych w Outbreak... Ciekawe czy poprawie ulegnie również sztuczna inteligencja kompanów sterowanych przez konsolę... Oby...
Ostatnio zmieniony pt 25 lut, 2011 przez J.Krauser, łącznie zmieniany 1 raz.
One man forced to seek REVENGE
Wiedziałem... PS3site
Ostatnio zmieniony pt 25 lut, 2011 przez Chris93, łącznie zmieniany 1 raz.
- Nemesis US
Przecież o tym projekcie było słychać tak naprawdę pół roku temu. Jednak z tego co mi wiadomo nie będzie to żaden prequel tylko spin-off z nastawieniem na online. Tak czy siak czekam na pierwsze materiały z wypiekami na twarzy. Nie zdziwiłbym się gdyby gra była dostępna wyłącznie w cyfrowej dystrybucji.
Hmmm mam dziwne wrażenie, ale czy właśnie nie taki miał być RE na PSP???Nemesis US pisze: spin-off z nastawieniem na online
Jeżeli moje pytanie ma w sobie coś z prawdy, to by tłumaczyło tajemnicze zniknięcie małej konsolki i przeniesie go na duża .
Edit
404 post
"A imię jego czterdzieści i cztery"
Ostatnio zmieniony sob 26 lut, 2011 przez pinek, łącznie zmieniany 1 raz.
---->www.pajacyk.pl<----
Tak, miałbyć na PSP ale projekt jak widać rozwija skrzydła na większą skalę a panowie z PS3site nieco popuścili wodze fantazji i okrasili numerkiem "6"
Oglądaj na YouTube - RESIDENT EVIL CGI | WIECZNY MROK EVIL TV odc. 37
PSN - WESKER-DL / społeczność FB - RESIDENT EVIL PL / Grupa FB - EVIL TV FanPage
PSN - WESKER-DL / społeczność FB - RESIDENT EVIL PL / Grupa FB - EVIL TV FanPage
Dokładnie, 21 stron plotek i gdybać na temat RE6. W dalszym ciągu czekamy na jakieś info od C.
---->www.pajacyk.pl<----
- kotlet1986
Czytałeś wogóle ten artykuł z ps3site czy sugerujesz się nagłówkiem z Resident Evil 6 w tytule??W dalszej części tekstu wyraźnie napisali że możemy zapomnieć o bezpośredniej kontynuacji 5 i nr 6 w tytule.Czytaj cały artykuł i nie rób zamieszaniaWESKER-DL pisze:Tak, miałbyć na PSP ale projekt jak widać rozwija skrzydła na większą skalę a panowie z PS3site nieco popuścili wodze fantazji i okrasili numerkiem "6"
Są bardziej wiarygodne źródła niż PS3site, a tytuły ich newsów często wprowadzają w błąd lub nie są na temat... (co ma RE6 do plotki o Prequelu serii ?). To nie temat o PS3site, ani o RE:Operation Raccoon City. Jak coś będzie na rzeczy (czytaj pierwszy trailer zostanie ukazany) to wtedy możemy kontynuować ten wątek. 21 stron plotek i domysłów to ciut dużo jak na jedną grę...
Resident evil 6 to (tak słyszałem) remake re2 . Mianowicie jesteśmy odziałem Umbrelli i Polujemy na młodego policjanta Leona S.Kennedy
by Chris93: Post przeniesiony do odpowiedniego tematu. W dziale Aktualności dodajemy tylko linki do newsów. W przyszłości radzę przeszukać forum, zanim napiszesz jakieś bzdury.
by Chris93: Post przeniesiony do odpowiedniego tematu. W dziale Aktualności dodajemy tylko linki do newsów. W przyszłości radzę przeszukać forum, zanim napiszesz jakieś bzdury.
Ostatnio zmieniony wt 21 cze, 2011 przez inika162, łącznie zmieniany 1 raz.
Mam nadzieję że to nie plotka, już się nakręcam na szóstkę!!!
http://www.relyonhorror.com/latest-news ... mber-15th/
http://www.relyonhorror.com/latest-news ... mber-15th/
Moje Umbrellowe oko na ciebie patrzy (O_O)
- Jedu Alomar
- Avalar Raziel
heh mam nadzieje RE przyda się trochę nowej krwi barwnych postaci wiadomo Chris,Jill,Leon cieszą jednak brakuje mi postaci które nie maja pojęcia o virusie ,nie są szkoleni do walki z nim taki zwykły Policjant,ochroniarz...(grabarz,Kowalski)... który musi się odnaleźć w horrorze i zwiewać a nie gnać do wroga celu jego zlikwidowania.Jedu Alomar pisze:Ja bym się nie dziwił gdyby w RE6 zapodali nam jako główne postaci Jessice Sherawat i Parker'a Luciani. Bo po co by mieli umieszczać aż 2 dodatkowe postaci w Revelations ?
Ale to tylko moja głupia myśl XD
Wszystko pięknie, ładnie ale RE6 musiałby być rewolucyjny jak RE4 by coś wskórać. Wątpie w taką opcję, bo po prostu ciężko będzie im odbiec od wizerunku RE5 i RE4. Konwencji starych RE nikt nie kupi prócz fanów. A i oni po woli wypinają się na te gry.
Po za tym, RE5 też miało być "rewolucyjne" w serii i wszyscy wiemy co z tych obiecanek wyszło. Przy RE6 potrzeba patentów mocniejszych niż w RE4, które wybiją tę serię na nowy tor (znów odwołanie do RE4). Nowi bohaterowie to za mało..
Po za tym, RE5 też miało być "rewolucyjne" w serii i wszyscy wiemy co z tych obiecanek wyszło. Przy RE6 potrzeba patentów mocniejszych niż w RE4, które wybiją tę serię na nowy tor (znów odwołanie do RE4). Nowi bohaterowie to za mało..
One man forced to seek REVENGE
- Avalar Raziel
Mnie interesuje przede wszystkim fabuła ,sporo gier gram głównie po to żeby dowiedzieć się "co było dalej" postacie maja dla mnie dużą wartość w grach Lubie Chrisa ale ale tego z RE 1/CV w RE5 nie czuje żebym grał tą samą postacią ,tyczy się to również RE4 i Leona czegoś mi brakuje w nich,tak samo relacje Chris/Jill i Leon/Ada nie są już takie ciekawe .Co w RE6 szukam to nie "rewolucji" tylko kawał dobrego klimatu i fabuły.
Steam : AvalarRaziel
3DS : Sprzedany
3DS : Sprzedany