[Ogólny] Dyskusje przedpremierowe
Do targów E3 pozostało jeszcze tylko coś kole miesiąca. Rok temu Capcom nie ujawnił żadnych informacji na temat tak wyczekiwanej przez nas części serii jak właśnie Resident Evil 2 Remake.
Czy w tym roku będzie inaczej? 3 lata od ogłoszenia że prace ruszają. 3 lata absolutnej abstynenci od newsów. Czy to ten moment? Ostatnimi czasy nie wypłynęło na świat nic ciekawego...
Czy w tym roku będzie inaczej? 3 lata od ogłoszenia że prace ruszają. 3 lata absolutnej abstynenci od newsów. Czy to ten moment? Ostatnimi czasy nie wypłynęło na świat nic ciekawego...
Czas ReVII w sumie minął. Re6/7 na E3 pojawiało się znikąd. Capcom podobno szykuje kilka tytułów, więc zobaczymy.
Największy argument za? Każdego roku było cokolwiek z Re, czy to filmy czy Umbrella Corps, Capcom nie pozwoli sobie na zastuj swojej najważniejszej serii. Obecnie poza Remake 2 nie ma nic(no dobra, coś się na pewno robi ale wiecie o co chodzi), a kiedyś muszą coś zaprezentować.
Serio, przypomnijcie sobie zeszły rok.
E3- zapowiedź
Styczeń - premiera
Największy argument za? Każdego roku było cokolwiek z Re, czy to filmy czy Umbrella Corps, Capcom nie pozwoli sobie na zastuj swojej najważniejszej serii. Obecnie poza Remake 2 nie ma nic(no dobra, coś się na pewno robi ale wiecie o co chodzi), a kiedyś muszą coś zaprezentować.
Serio, przypomnijcie sobie zeszły rok.
E3- zapowiedź
Styczeń - premiera
Szczerze, to wg mnie lepiej jakby dali tej grze już spokój na parę lat tak jak Sony zrobiło z God of War.
Sam czekam na Remake bardziej z ciekawości jak będzie wyglądać ale jakoś na kolejne numerowane REsy mam stosunek ambiwalentny.
Silent Hill mógłby wrócić aby rynek horrorów jakoś odżył. A nie same symulatory chodzenia po ciemku.
Sam czekam na Remake bardziej z ciekawości jak będzie wyglądać ale jakoś na kolejne numerowane REsy mam stosunek ambiwalentny.
Silent Hill mógłby wrócić aby rynek horrorów jakoś odżył. A nie same symulatory chodzenia po ciemku.
Nie wiem czy łapię, nie o numerkach tu mowa,były tylko przykładem, pozatym po Re3 każdy numerek ma długi odstęp.
A jeśli chodzi o ReR2? Od ostatniego Remake'u minęły prawie 3/4 mojego życia, a ten został zaoowiedziany już kilka lat temu. To najlepszy okres, zwłaszcza po bardzo udanym przypomnieniu pierwowzoru w nowej reedycji.
...chyba że Capcom ma co do serii plany o których my nie mamy pojęcia.
A jeśli chodzi o ReR2? Od ostatniego Remake'u minęły prawie 3/4 mojego życia, a ten został zaoowiedziany już kilka lat temu. To najlepszy okres, zwłaszcza po bardzo udanym przypomnieniu pierwowzoru w nowej reedycji.
...chyba że Capcom ma co do serii plany o których my nie mamy pojęcia.
- Leon. KennedY
Kurczę, chciałbym napisać no to do E3, ale wolę nie zapeszać... https://www.ppe.pl/news/58476/resident- ... vil-4.html
No to do E3
spoko Leon, Capcom w końcu ujawni coś w tym temacie, petarda nadciąga, trzymajmy kciuki.
Teraz to gdybam ale pomyślcie ile pre orderów poleci, kurna fani już zdążyli wymasterować re7 i rzucą się jak młode pelikany (biorę kolekcjonerkę w ciemno). Wspomnieli o 4K a ciekawe co z HDR, no pewno będzie i skopie tyłki
A tymczasem:
https://youtu.be/53aDI5K49F4
Teraz to gdybam ale pomyślcie ile pre orderów poleci, kurna fani już zdążyli wymasterować re7 i rzucą się jak młode pelikany (biorę kolekcjonerkę w ciemno). Wspomnieli o 4K a ciekawe co z HDR, no pewno będzie i skopie tyłki
A tymczasem:
https://youtu.be/53aDI5K49F4
Ostatnio zmieniony pt 25 maja, 2018 przez WESKER-DL, łącznie zmieniany 1 raz.
Oglądaj na YouTube - RESIDENT EVIL CGI | WIECZNY MROK EVIL TV odc. 37
PSN - WESKER-DL / społeczność FB - RESIDENT EVIL PL / Grupa FB - EVIL TV FanPage
PSN - WESKER-DL / społeczność FB - RESIDENT EVIL PL / Grupa FB - EVIL TV FanPage
A obstawiasz na kiedy? Chyba najlepszy termin to październik końcówka albo listopad 
Oglądaj na YouTube - RESIDENT EVIL CGI | WIECZNY MROK EVIL TV odc. 37
Tylko z każdym rokiem coraz bardziej prawdopodobne, że to w końcu prawdaRVRE pisze:Przecież te informacje pojawiają się co roku. XD
Jak zostało słusznie zaobserwowane, jeżeli 2018 roku nie pojawi się RE2R, to ten rok będzie bez żadnego nowego RE. Capcom już dawno chyba tak nie zwolnił w tym temacie. Żyjmy nadzieją. Może nasze oczekiwania zmierzają ku końcowi
-
NemesisFan