Jeśli i tak mam wydać kasę na gierkę to co mi szkodzi preorderek? Nie wymagam w nim niczego więcej poza działającym kawałkiem kodu, więęęęęc.Ja tak tylko przypomnę. Choćby nie wiem jaki hajp był, to z preorderami trzeba skończyć. Tym bardziej że niczego lepszego nie oferują.
[Ogólny] Dyskusje przedpremierowe
Wszystko zależy od podejścia, mam w miarę ludzki internet i ostatnio coraz częściej stawiam na cyfrę tylko i wyłącznie ze względu na wygodę użytkowania. Regały i tak już się uginają pod ciężarem pudełek, a miejsce z gumy nie jest
Ale to kwestia mocno indywidualna.
Myślę że autorowi chodziło o preordery gier które tak jakby kupujemy w ciemno. Nie wiemy czego się spodziewać bo to nowa marka itd. Jeżeli składam preorder na takiego Black Opsa czy BF V to wiem czego się spodziewam. Ale preorderując takiego "Fajna Gra" to kupowanie kota w worku i po części uczenie wydawcy że można sprzedawać wszystko jak leci co czasem jest złe...Bzdursky pisze:Wszystko zależy od podejścia, mam w miarę ludzki internet i ostatnio coraz częściej stawiam na cyfrę tylko i wyłącznie ze względu na wygodę użytkowania. Regały i tak już się uginają pod ciężarem pudełek, a miejsce z gumy nie jestAle to kwestia mocno indywidualna.
Jeśli i tak mam wydać kasę na gierkę to co mi szkodzi preorderek? Nie wymagam w nim niczego więcej poza działającym kawałkiem kodu, więęęęęc.Ja tak tylko przypomnę. Choćby nie wiem jaki hajp był, to z preorderami trzeba skończyć. Tym bardziej że niczego lepszego nie oferują.
Składając preorder nawet na znane marki to też kot w worku. Dajmy na to w RE2 klimatyczne będzie tylko początek na posterunku, a dalej już będzie to takie RE6. Ludzie wiedzą tylko o tym fragmencie z posterunku, kupują preorder, a potem po premierze i przejściu gry jojczenie, bo odbiega to od oczekiwań. Capcom zaś liczy hajsy.
W drugą stronę to samo. Jak i tak mam wydać kaskę, to co mi szkodzi poczekać te pare godzin aż skończę prace i podjechać do sklepu?Bzdursky pisze:Jeśli i tak mam wydać kasę na gierkę to co mi szkodzi preorderek? Nie wymagam w nim niczego więcej poza działającym kawałkiem kodu, więęęęęc.
Nic nie stoi na przeszkodzie, ja lubię mieć coś zarezerwowaneW drugą stronę to samo. Jak i tak mam wydać kaskę, to co mi szkodzi poczekać te pare godzin aż skończę prace i podjechać do sklepu?
Ale ikonka w dashboardzie boli jak cholera, chcę już wcisnąć A i grać

Około 40zł różnicy za coś co powinno być w sumie nagrodą za speedruny albo inne cuda jak kiedyś no ale czasy dlc i C@pcom
Ostatnio zmieniony pt 20 lip, 2018 przez WESKER-DL, łącznie zmieniany 1 raz.
Oglądaj na YouTube - RESIDENT EVIL CGI | WIECZNY MROK EVIL TV odc. 37
PSN - WESKER-DL / społeczność FB - RESIDENT EVIL PL / Grupa FB - EVIL TV FanPage
PSN - WESKER-DL / społeczność FB - RESIDENT EVIL PL / Grupa FB - EVIL TV FanPage
Hahahah
Nie nie, tutaj chodziło tylko o okładki które są „oficjalne” - świeżość newsowo screenowa
PS.
“We’re not thinking about VR support currently, given that the camera perspective and the over-the-shoulder choice would mean that VR is not the best way to present the game,” Tsuyoshi Kanda said. “VR doesn’t match the vision for us,” he concluded.
Czyli raczej wersji VR nie będzie ze względu kamery, no przynajmniej na razie nie planują.
Edit 12:41

Nie nie, tutaj chodziło tylko o okładki które są „oficjalne” - świeżość newsowo screenowa
PS.
“We’re not thinking about VR support currently, given that the camera perspective and the over-the-shoulder choice would mean that VR is not the best way to present the game,” Tsuyoshi Kanda said. “VR doesn’t match the vision for us,” he concluded.
Czyli raczej wersji VR nie będzie ze względu kamery, no przynajmniej na razie nie planują.
Edit 12:41

Ostatnio zmieniony sob 21 lip, 2018 przez WESKER-DL, łącznie zmieniany 3 razy.
- Nemesis US
Obstawiam że na 99% tak, tylko na wersję EU która pewnie będzie inna.Nemesis US pisze:Limitka wygląda kozacko. Ciekawe kiedy u nas muve.pl zacznie przyjmować pre-ordery na nią.
Mam nadzieję, że kolekcjonerka pojawi się gdzieś w listopadzie (ale wątpię
Ostatnimi czasy spore wydatki mi się szykują, i wywalenie pewnie coś kole 600 zł będzie trudne
Ostatnio zmieniony sob 21 lip, 2018 przez RON!N, łącznie zmieniany 1 raz.
No jednak nieWESKER-DL pisze:Wrzucałem Leona to teraz czas na Claire:
Obrazek
Moya Palk to również modelka o bardzo sympatycznej buzi, prawda?
https://www.instagram.com/p/BlT8SU3l1aA ... dan.mcewen
"Twarzą" Claire została Jordan Mcewen. Nie powiem, fajna jest
Would you like to combine the Lighter with the Green Herb ?
> Yes No
> Yes No
No no, faktycznie fajnadamiank94 pisze:No jednak nieWESKER-DL pisze:Wrzucałem Leona to teraz czas na Claire:
Obrazek
Moya Palk to również modelka o bardzo sympatycznej buzi, prawda?
https://www.instagram.com/p/BlT8SU3l1aA ... dan.mcewen
"Twarzą" Claire została Jordan Mcewen. Nie powiem, fajna jest
Ps. Łapcie dzisiejszą tapetę od Capcomu:

Ostatnio zmieniony śr 25 lip, 2018 przez WESKER-DL, łącznie zmieniany 3 razy.
A taki to Easter Egg zagościł w demie (na kolumnie)

Edit (przed chwilą): Nowy Gameplay (w sumie to nawet nie oglądam ale wrzucam jak coś)
https://youtu.be/NzZS7bKJ2tg

Edit (przed chwilą): Nowy Gameplay (w sumie to nawet nie oglądam ale wrzucam jak coś)
https://youtu.be/NzZS7bKJ2tg
Ostatnio zmieniony ndz 29 lip, 2018 przez WESKER-DL, łącznie zmieniany 1 raz.
-
dark_throne
Mnie tylko ciekawi czy puszczą demo do pobrania 
Ostatnio zmieniony pn 30 lip, 2018 przez WESKER-DL, łącznie zmieniany 1 raz.