[Forum] Nowi Moderatorzy

Wyraź swój pogląd na temat serwisu i forum
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Diadem

Post autor: Diadem »

No wiesz, do wyboru moderatorów stosowane są skomplikowane algorytmy.

Najpierw punkty przyznaje Deus, potem te punkty są dzielone przez Bzdursky'ego, mnożone przez nemesisdestro, dodawane przez Recoila i potęgowane przez Barry Norrisa, Ja je potem odejmuje, WDL wyciąga z tego pierwiastek, newsmani zaokrąglają do jednego miejsca po przecinku i czasami wychodzi na plus ;)

Spróbować każdy może ;)
Ostatnio zmieniony sob 18 wrz, 2010 przez Diadem, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
Bzduras

Post autor: Bzduras »

Diadem pisze:Najpierw punkty przyznaje Deus, potem te punkty są dzielone przez Bzdursky'ego, mnożone przez nemesisdestro, dodawane przez Recoila i potęgowane przez Barry Norrisa, Ja je potem odejmuje, WDL wyciąga z tego pierwiastek, newsmani zaokrąglają do jednego miejsca po przecinku i czasami wychodzi na plus
Wiecie, każdy ma swoją metodę. Ja np. drukuję kandydatury, wrzucam do woreczka, z którego sierotka wyciąga dwie karteczki, no i właśnie te osoby zostają modami ;)
He he.... ciekawe jakie szanse miałby taki Judge Dredd jak ja
Każdy ma szansę, także śmiało namawiam do podsyłania swoich zgłoszeń. I tutaj uwaga: KANDYDATURY PRZYJMOWANE SĄ DO 19.09.2010, DO GODZINY 00:00, także jeśli ktoś jeszcze będzie chętny niech śmiało pisze do mnie jeszcze jutro.
Obrazek
Deus Ex
Zarząd

Post autor: Deus Ex »

Dziękujemy wszystkim, że którzy się zgłosili do konkursu na Moderatora.

Zgłosiło się mniej osób, niż było to w poprzednich wyborach do Moderacji - chętnych na to stanowisko jest 5 użytkowników. Zostaną wybrane dwie z nich - planowo ogłoszenie wyników nastąpi w piątek, może wcześniej. Z przyjętymi osobami skontaktuję się tuż po zakończeniu głosowania, potem nadam rangi Moderatorów.
Nicki pozostałych osób nie będą podane do publicznej wiadomości i każdy z głosujących zabierze wiedzę na ten temat ze sobą do grobu ;).

Powodzenia wszystkim ;).

PS - zdrowia dla żony i córki, której nadejścia oczekujesz Saladynie ;).
Ostatnio zmieniony pn 20 wrz, 2010 przez Deus Ex, łącznie zmieniany 1 raz.
Deus Ex
Zarząd

Wyniki naszej debaty powoli dobiegają końca - wybór mimo tylko 5 chętnych nie jest łatwy.

Jutro po południu zostaną podane wyniki głosowania i tego samego dnia powitamy nowych Moderatorów :).
Deus Ex
Zarząd

Zgodnie z obietnicą, mam przyjemność ogłosić, że nowymi Moderatorami Forum zostają następujący użytkownicy:

Salvin
Szakal

Chciałbym pogratulować tym dwóm osobom i jednocześnie podziękować pozostałym chętnym. Do końca toczyła się "walka" o jedno ze stanowisk, ufamy, że osoby, które nie zostały przyjęte nie zrezygnują przez to z aktywności na forum, a wręcz przeciwnie, zostaną zmobilizowane do pokazania się na forum z jeszcze lepszej strony. Każdy z kandydatów wnosi na MWRC coś pozytywnego. Mam nadzieję, że nadal będziecie pracować na rzecz forum z pożytkiem dla nas wszystkich i pokażecie, że Wy także się nadajecie. A jak kiedyś będą kolejne wybory, ponownie spróbujecie swoich sił i wtedy może to Wam zostanie powierzone to bardzo odpowiedzialne zadanie.
Te wybory były o tyle inne od wcześniejszych, że nie zgłoszono żadnej kandydatury, którą określiłbym mianem niepoważnej. To coś znaczy. Oznacza, że dojrzewają użytkownicy MWRC a co za tym idzie, samo Forum. Są wśród Was osoby młode, pełne zapału, w rękach których leży przyszłość tego forum. Część z osób Odpowiedzialnych za Forum, ma już swoje lata i nie oszukujmy się, z czasem będziemy odchodzić, bo każdy będzie gaszony prozą dnia codziennego - pracą, rodziną. Nie dzisiaj, nie jutro, nawet nie za rok, ale kiedyś będzie trzeba przekazać ten 3,5 letni dorobek młodszym od nas, bo zwyczajnie takie jest życie. Stare odchodzi, by nowe mogło się narodzić, że tak to ujmę :rad11: . Weźcie sobie to do serca.

Ale dość tych smutów bo jeszcze popadniemy w depresję, zwłaszcza że jesień za oknem ;).
Jeszcze raz dziękuję wszystkim, którzy spróbowali swoich sił i gratuluję nowo przyjętym. Witamy chłopaki na pokładzie, dzisiaj świętujemy, ale od jutra :andiearbeit: ;D.
Awatar użytkownika
Bzduras

Post autor: Bzduras »

Również chciałbym gorąco przywitać w szeregach "niebieskich" wybraną dwójkę :) Jak mówi Deus - dyskusja była trudna i toczyła się do ostatniego dnia, także tym bardziej chciałbym pogratulować nowym moderatorom. Jednocześnie dziękuję tutaj wszystkim, którzy zdecydowali się nadesłać swoje kandydatury - na pewno jeszcze będziecie mieli okazję się wykazać, toteż nie zwalniajcie tempa - obserwujemy Was szczególnie ;)

To tyle ode mnie. Stawiam drinki każdemu na mój koszt :smiech1:
Obrazek
nemesisdestro

Post autor: nemesisdestro »

Witamy w obozie - tfu! to jest na pokładzie, chłopaki ;) :D gratulacje i życzę wam owocnej pracy jako członkowie ekipy odpowiedzialnej za porządek tutaj ;)
Awatar użytkownika
Szakal
Moderator

Post autor: Szakal »

Chciałem gorąco podziękować za wybranie mnie do tej zaszczytnej funkcji i jednocześnie również pogratulować Salvinowi wyboru :rad10: . Dziękuje za drinka Bzdursky i stawiam następną kolejkę :prost: .
Deus Ex pisze:Część z osób Odpowiedzialnych za Forum, ma już swoje lata i nie oszukujmy się, z czasem będziemy odchodzić, bo każdy będzie gaszony prozą dnia codziennego - pracą, rodziną. Nie dzisiaj, nie jutro, nawet nie za rok, ale kiedyś będzie trzeba przekazać ten 3,5 letni dorobek młodszym od nas, bo zwyczajnie takie jest życie. Stare odchodzi, by nowe mogło się narodzić, że tak to ujmę :rad11: . Weźcie sobie to do serca.

Deus, weź mnie nie pocieszaj co... :P .
Złe oko moderacji czuwa.
Salvin

Post autor: Salvin »

Przede wszystkim chciałem bardzo podziękować za wyróżnienie i okazanie zaufania. Postaram się nie zawodzić i jak najlepiej wywiązywać ze swoich obowiązków, a przy tym nie narazić się zbytnio użytkownikom/użytkowniczkom :diab2: Oczywiście również składam szczere gratulacje dla Szakala i życzę, aby spisywał się jak tylko najlepiej potrafi na stanowisku Moderatora.

Jeszcze raz dziękuję.
Awatar użytkownika
Paul

Post autor: Paul »

No cóż, o ile Salvin już dawno powinien zostać moderatorem, o tyle dziwi mnie wybór Szakala, bo on coś rzadko na forum się pokazuje... Mam nadzieję, że od tej pory się to zmieni.

Mimo wszystko gratuluję :)
http://pawlotheatrum.bloog.pl/ Mój bloog, na razie eksperymentalny, ale zawsze xD
Awatar użytkownika
Szakal
Moderator

Post autor: Szakal »

Cóż, na forum bywam praktycznie codziennie, z wyjątkiem okazji gdy z przyczyn technicznych nie mam neta. Inna sprawa, że nie każda moja wizyta kończy się napisaniem posta :rad10: .
Ostatnio zmieniony pt 24 wrz, 2010 przez Szakal, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Paul

Post autor: Paul »

No chyba, że tak xD Deus, ta mowa była ładna, ale trochę niepotrzebna xD Przecież to tylko awans na moderatora, a nie przekazanie funkcji admina xD Poczułem się, jakbyś miał jutro odejść, zostań z nami jeszcze trochę xD
Ostatnio zmieniony pt 24 wrz, 2010 przez Paul, łącznie zmieniany 1 raz.
http://pawlotheatrum.bloog.pl/ Mój bloog, na razie eksperymentalny, ale zawsze xD
Awatar użytkownika
Angela

Post autor: Angela »

Szczerze gratuluję Wam dostania się w szeregi moderatorów. :) Sądzę, że to był dobry wybór, na pewno panowie moderatorzy będą czynić swą powinność tak, jak należy. ;) Jeszcze raz gratuluję. ;)
Awatar użytkownika
Finka

Post autor: Finka »

Obaj "wybrańcy" :P dali się poznać jako ludzie kochający gry ale i chętnie pomagający innym, tak w tematach growych jak i technicznych. Serdecznie Wam gratukuję i życzę mało pracy :rad12:
W piątkowe wieczory nie odpowiadam za swoje posty.
Awatar użytkownika
Barry Norris

Post autor: Barry Norris »

Gratuluję obu wybranym :rad10: A tym niewybranym - również. Jak powiedział Deus do samego końca prawie nie było wiadomo, kto dostanie tę fuchę. Kandydatury były bardzo wyrównane, więc wyłonienie tych dwóch najlepszych zajęło dość dużo czasu.
"An open mind is like a fortress with it's gate unguarded" - Kronikarz Isador Akios, 3 Kompania Zakonu Krwawych Kruków, Kosmiczny Marine
"WAAAAAAAAGHHHHHHHH!!!!!" Burszuj Gorgutz Łofca Czerepuf, dowódca orkowych kohort.
"Blood for the Blood God! Skulls for the Skull Throne!" - Lord Chaosu Elifiasz Zdobywca, dowódca sekty, Pożeraczy Światów
Awatar użytkownika
ARIKAR

Post autor: ARIKAR »

Gratulacje dla dwójki nowych MODÓW :rad12:

Wypada wam życzyć tylko jednego : Cierpliwości oraz mnóstwa czasu :smiech1:
Awatar użytkownika
Chris93

Post autor: Chris93 »

Co mogę napisać, gratulacje :) i życzę miłej "wirtualnej pracy" ? - nie wiem jak to nazwać :P
Deus Ex
Zarząd

Dzisiaj Chris93 został mianowany Redaktorem naszego portalu.

Gratulujemy bodaj najmłodszemu Redaktorowi w historii Forum i życzymy powodzenia ;).
Awatar użytkownika
Diadem

Post autor: Diadem »

Hehe, jakoś nie jestem zaskoczony :smiech3:

Należało się, należało :rad12: a, że najmłodszy to bardzo dobrze. Jeszcze nie ma takich poważnych obowiązków co by go od forum odciągały. Niewielu się znajdzie młodych co mają taką wiedzę zarówno o starych jak i nowych częściach RE. Stary wie co mówi ;)

Gratulacje :rad12:
MrREVILPL

Post autor: MrREVILPL »

E, no to elegancko, graty Chris. Czyli redaktor i newsman w jednym ;) ?
Ostatnio zmieniony śr 03 sie, 2011 przez MrREVILPL, łącznie zmieniany 2 razy.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Zmiany, sugestie, propozycje, opinie”