Jak teraz zarzucisz listą chętnych, to zgłosi się z 40 osób, pojedzie 1/3 z tegoMaestro pisze:No to proponuje zapodać liste chętnych,
Ale najpierw trzeba pomyśleć nad terminem. Wrzesień-październik. Jeszcze ciepło, a i ceny powinny być znośne.
Moderator: RON!N
Jak teraz zarzucisz listą chętnych, to zgłosi się z 40 osób, pojedzie 1/3 z tegoMaestro pisze:No to proponuje zapodać liste chętnych,
Mi tam Dresso też się podoba i wolałbym iść na stare i sprawdzone śmieci. Tam chociaż możemy robić co nam się podoba. No, chyba że jak biegają tam inne ludzie to musimy być grzeczni.Deus Ex pisze:Ja tam lubię Dresso.
Może frytki do tego? Narzekasz że musiałbyś się przesiadać. Ostatni zlot MWRC był zorganizowany w Sulejowie. Ja mieszkam w Łodzi, a i tak by mieć komfortową podróż musiałbym jechać przez Piotrków. A tak przy okazji to zwiedzisz kilka miejscRicardos pisze:najlepiej by było jakby go jeszcze opłacili za "przyjezdnych"
Na to pytanie padła odpowiedź już na poprzednim zlociePaLa pisze: Pozostaje tylko pytanie : na ile dni? Napewno zlot skończył by się w niedziele ale kiedy zaczniemy? W środę? czwartek?
No właśnie to mnie bardzo przeraża,nawet prosiłem Deusa i Weskera o krótkie streszczenie tego tematu bo z nerwów się gubiłem,ale tyle ciekawych informacji byłoMaestro pisze:Trochę? Dwa miesiące nazywasz "trochę"?! Człowieku, masz łopatę i przekopuj tematy, sporo Cie ominęło, dwutygodniowa awaria Forum, kilka osób przyznało sie do bycia homo, itp.![]()
Heh,nie musisz liczyć ;p.Już o to zadbamy a w sumie sami sobie świetnie zapewniacie to,że jest ostroMaestro pisze:A tak na serio, to welcome back. No i miejmy nadzieje, że będzie ostro, wszak na to liczymy jeżdżąc na zloty