EVIL TV - Program poświęcony serii Resident Evil

Opowiadania, wiersze, filmy, komiksy, rysunki, stroje, kolekcje...
Awatar użytkownika
WESKER-DL

Post autor: WESKER-DL »

I jeszcze jedna sprawa która mnie nurtuje, rozmyślam nad wstawieniem Cenzury (pi...) na słowa ale z drugiej strony nie jestem pewny na 100% i jako że wy będziecie oglądać, wy zadecydujcie (pójdzie to na inne fora również i jeżeli większość będzie za tak jedziemy bez cenzury ale ze stosownym oznaczeniem na początku ze program zawiera wulgaryzmy stonowane, bo aż takich ostrych jazd nie ma ;))
Oglądaj na YouTube - RESIDENT EVIL CGI | WIECZNY MROK EVIL TV odc. 37
PSN - WESKER-DL / społeczność FB - RESIDENT EVIL PL / Grupa FB - EVIL TV FanPage
Awatar użytkownika
Recoil
Moderator
Kontakt:

Post autor: Recoil »

Wydaje mi się, że jeśli chcesz robić profesjonalny program, lub przynajmniej mający tak wyglądać, to wulgaryzmy (nawet stonowane) są zbędne. Co innego, jeśli chcesz zrobić młodzieżowy program w stylu MTV, ale na to mi (na szczęście) nie wgląda. Może zrób po prostu ankietę ;)
Fluid Project
Calm Down People!
It's Just A Little Lie...
Awatar użytkownika
WESKER-DL

EVIL TV 6.0 - Making of Vol. 1

Wkońcu nadszedł odcinek oznaczony numerkiem 6.0 i jak obiecałem tak zrobiłem, tym razem możecie obejrzeć jak powstawało Evil TV od pierwszego do piątego odcinka. Naprawdę jest się z czego pośmiać, wiadomo, że nikt za pierwszym razem nie nagra perfekcyjnie, a jeżeli zdarza się powtarzać kilka razy lecą nawet przekleństwa, bo trzeba jakoś odreagować. Każdy odcinek został dokładnie przedstawiony w formie wspomnieniowej, a następnie różne wpadki z planu danego odcinka w chronologi. Zobaczycie oraz usłyszycie odcinki "od kuchni". Na końcu odcinka jest rozwiązanie konkursu z poprzedniego miesiąca, trzy osoby zakfalifikowały sie do finału. Nick'i będą widniały na samym końcu tej części. Ostateczne rozdanie nagród odbędzie się za kilka dni, o czym poinformuję na revideos, Mwrc.pl oraz na wszystkich forach, na których promujemy Evil TV. Osoby, których nicki podane są pod koniec programu proszone są o niezwłoczne wysłanie swoich dokładnych danych na maila podanego w outrze.Zapraszam do oglądania.

http://www.youtube.com/user/WeskerDarkLife
Ostatnio zmieniony czw 28 lut, 2008 przez WESKER-DL, łącznie zmieniany 1 raz.
PSN - WESKER-DL / społeczność FB - RESIDENT EVIL PL / Grupa FB - EVIL TV FanPage
Awatar użytkownika
papa50

Post autor: papa50 »

Ten odcinek jest jednym słowem zajefajny oglądam go drugi raz i tak sie śmieje ze to masakra każdy odcinek jest osobno przedstawiony filmikiem głos nemesisa jest kozacki a teksty taki jak podaj mi szklanke wody sprawiają uśmiech na twarzy Wesker tam też nieżle wywijał przed kamerą i głos jego jest kozacki.
No przekleństwa wiadomo że nie wszystko wychodzi za pierwszym razem więc trzeba odreagować ale dobrze że bez cenzury no konkursu niestety nie wygrałem ale gratuluje zwycięzcom ale z tego co widzę to będą następne konkursy oczywiście odcinek oceniam na 10/10 i oby takie były dalsze w stylu od kuchni i normalne odcinki pozdrawiam redakcje evil Tv
Welcome to Survival horror
Awatar użytkownika
kaspa
Kontakt:

Post autor: kaspa »

Bardzo dobry odcinek, nieźle brechtałem przy tym jak gadaliście o ślinie, a później o ptaszkach za oknem :-)
No i nie wiedziałem, że Wesker taki agresywny jest wali łaciną na lewo i prawo :-P
Awatar użytkownika
AdaM555

Post autor: AdaM555 »

Tez niezle brechtałem :rad11: moim zdaniem zawsze na koncu odc. mogli byscie dawac wpadki :rad11:
Przepraszam za swoje opowiadania. Młody byłem :)
Awatar użytkownika
Leon. KennedY

Post autor: Leon. KennedY »

Te wpadki były naprawdę zabawne :rad2:. Oby więcej tego typu odcinków.
Awatar użytkownika
WESKER-DL

dzięki wam za opinie ;) no nieraz potrafię się zdenerwowć, szczeólnie jak jedna sekwencję powtarza sie dziesiątki razy aby coś konkretnego wyszło ;) a wpadki będą sie pojawiały cyklicznie co 5 odcinków takze kolejne postaram sie upiększać :rad10:
Awatar użytkownika
Tyrantx

Post autor: Tyrantx »

fajny materiał wesker , prośba koniecznie podaj mi nazwę i wykonawce utworu na początku każdego odcinka evil tv "go faster go stra....." oraz utwory z 6 odcinka ,te rokowe ...kozak :2thumbs:
STARSSss.......
Awatar użytkownika
WESKER-DL

Papa roach not listening, to utwór z Outra a następne to piosenki zespołu CKY :rad10:
Awatar użytkownika
Tyrantx

Post autor: Tyrantx »

thx , skosztuję :smiech6:
STARSSss.......
Awatar użytkownika
WESKER-DL

[center]!!!!!!!GRATULACJE!!!!![/center]

Boneman17 znany pod Nickiem St. Paul (Forum MWRC) wygrałeś drogą losowania konkurs z Piątego odcinka Evil TV,
kolejną drogą losowania nagrodami są: Oryginalna smycz Resident Evil 4 oraz Firmową koszulka Evil TV, możesz w niej chodzić, powiesić albo komuś podarować ;). News na temat twojej wygranej bedzie widniał na stronie Revideos na Forach: Mwrc,RCS,Psx Extreme w odpowiednim dziale, jeszcze raz gratuluję i zachęcam do oglądania odcinków Evil Tv oraz brania udziału w kolejnych konkursach. Nagrodę prześlemy pocztą w następnym tygodniu, także spodziewaj sie paczki, pozdr. Red. Nacz. Wesker - Dark Life
Ostatnio zmieniony sob 27 paź, 2007 przez WESKER-DL, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
StPaul

Post autor: StPaul »

Dziękuje chłopaki :)
Stay Punk
Awatar użytkownika
WESKER-DL

To twoja zasługa ;) Równiez dziękuję za zaangażowanie
Awatar użytkownika
WESKER-DL

Jako że premiera Resident Evil Extinction została przełożona prawie o miesiąc w Polsce, również kolejny odcinek Evil TV załapie mały obsuw. Jest to spowodowane tym, iż w nastepnym odcinku pojawi się recenzja w formie "dwóch" spojrzeń na film, mianowicie, pierwsza recenzja będzie obejmowała film a druga porównania z serią Resident Evil, także pojawią się dwie oceny. Oprócz recenzji znajdzie sie również relacja prosto z premiery filmu. Takze miłego oczekiwania na kolejny już siódmy odcinek Evil TV.
Awatar użytkownika
AdaM555

Post autor: AdaM555 »

Kurcze juz sie nie moge doczekac :rad11:
Przepraszam za swoje opowiadania. Młody byłem :)
Awatar użytkownika
Necraria

Post autor: Necraria »

Wesker - Dark Life pisze:Jako że premiera Resident Evil Extinction została przełożona prawie o miesiąc w Polsce, również kolejny odcinek Evil TV załapie mały obsuw.
Domyślam się, że większy obsuw jest spowodowany niedawną premierą Umbrella Chronicles ;) ale i tak zapytam - na jakim etapie są prace nad 7 odcinkiem? Jest szansa, że będzie przed Świętami czy prędzej na nowy rok?
Awatar użytkownika
WESKER-DL

A tu będzie niespodzianka i to dużżża ale o tym narazie nie mogę mówić, obsuw był tez spowodowany wewnętrznymi problemami na serwisie. Evil TV zwieńczył swój jubileusz 6 odcinkiem a narazie materiały się az palą do zarzucenia do kolejnych, także jeszcze troszkę poczekajcie :rad12:

Współpraca z Revideos zakończona, niedługo nowy odcinek pod innym linkiem
Ostatnio zmieniony pn 07 sty, 2008 przez WESKER-DL, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
WESKER-DL

EVIL TV - Program poświęcony serii Resident Evil

EVIL TV 7 Chronicles of Extinction

Witam wszystkich w kolejnym odcinku Evil Tv, konflikty które były na revideos zostały już zażegnane lecz nie obyło sie bez opóźnienia. Wychodzimy na prostą i serwujemy kolejny odcinek programu, który pochłonął kilka godzin pracy (podzielony na 3 części). W siódmym odcinku Nemesis przygotował dla was recenzję Resident Evil Extinction, którą poprzedza premierowa wypowiedź z kina. W odcinku zobaczycie również obszerną i dokłądną recenzję Kronik Umbrelli oraz pokaz gry który wielu z was chciało zobaczyć na własne oczy. News'y, które się pojawiły również są interesujące więc odcinek nie powinien się znudzić. Zapraszamy do oglądania pod nowym adresem:

http://youtube.com/WeskerDarkLife

Również pod tym linkiem znajdują się pozostałe odcinki Evil TV oraz będą pojawiać się

kolejne. Do zobaczenia za miesiąc w Evil Tv 8

Ps: Capcom bez zezwolenia skasował poprzedni temat, bez powodu ot tak, także mam nadzieję że za takie wystepki poniesie konsekwencje
Ostatnio zmieniony wt 26 lut, 2008 przez WESKER-DL, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Zombi

Post autor: Zombi »

Bardzo fajnie zrobione :rate10:
Ps: Figurka Birkinsa super sie prezentuje.
Big Daddy jest zły...
ODPOWIEDZ

Wróć do „Fan Area”