UgadaneShin Ryu pisze: sob 26 sty, 2019 Też będę, muszę tylko dogadać się z MiGoo i lada dzień wpłacam kasiorkę![]()
Ekipa w postaci DeusEx, Mr Zombie i Shin Ryu przyjeżdzają do mnie do Bydgoszczy i stąd ruszamy moim autem góra o 10:00 do Sulejowa
Moderator: RON!N
UgadaneShin Ryu pisze: sob 26 sty, 2019 Też będę, muszę tylko dogadać się z MiGoo i lada dzień wpłacam kasiorkę![]()
Temat już ustalonyNemesis96 pisze: wt 05 lut, 2019 Cześć. Na forum jestem od lat, aczkolwiek mało się udzielałem. Będę w końcu po raz pierwszy, a chciałem jeździć od pierwszego zlotu Xd Pytanie takie czy ktoś może transportuje się ze stolicy?![]()
Jutro jadę zrobić przegląd, oby przeszedł, bo strzałą żony jechać nie chciałbymDeus Ex pisze: pt 08 lut, 2019 ostatecznie wyruszam w nocy, przedrę się do Bydgoszczy różnymi środkami transportu i jadę z MiGiem i innymi jego autem![]()
Myślę, że będzie, tym bardziej, że jeszcze William i JJJ wpadają na weekend z KrakowaAtryda Paul pisze: pt 08 lut, 2019 Doczytałem, że jest tylko 15 miejsc noclegowych a jak widzę jest już stan.
Będzie ich więcej ?
Zawsze możesz jechać przez Bydgoszcz z Deusem, wówczas z Bydzi byśmy ładnie razem na dwa auta śmigaliAtryda Paul pisze: pt 08 lut, 2019 Mam jeszcze opcję jazdy samochodem ale to już zależy od warunków pogodowych.
Gdzie mieszkasz?Deus Ex pisze: pt 08 lut, 2019 Ja mieszkam w starym szczecińskim i też miałem tak właśnie jechać, przez Wrocek....
Wysłałem Ci PW.Atryda Paul pisze: sob 09 lut, 2019Gdzie mieszkasz?Deus Ex pisze: pt 08 lut, 2019 Ja mieszkam w starym szczecińskim i też miałem tak właśnie jechać, przez Wrocek....![]()