Spolszczenie (PC)
- Prisonbull
-
Dark Prince
http://www.badongo.com/ - długotrwałe (teoretycznie wieczne) przechowywanie + żadnych badziewnych reklam, rejestracji, czekania itp ;]
Ostatnio zmieniony czw 01 sty, 1970 przez Mr_Zombie, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Dark Prince
Re: Spolszczenie do Biohazard 4 (PC)
Trochę dziwne, że pliki pochodzą z polskiej wersji a nie pasują do resident evil 4.Dark Prince pisze:Otóż ktoś nieoficjalny wyciął z katalogu z polską wersją RE4 pliki odpowiadające za tekst, stworzył instalkę i jest oficjalne spolszczenie do RE4! ..... Jest to tylko dla Biohazard 4. Nie RE4 ;/ .
No, mam już pewien postęp - mogę wejść w setting i wszystko poustawiać i pozostało mi tylko uruchomienie gry
Tam jest tak dziwnie, że pomimo instalacji w katalogu z resident evil 4 on i tak tworzy katalog biohazard 4
W piątkowe wieczory nie odpowiadam za swoje posty.
-
Dark Prince
-
Dark Prince
- Prisonbull
Jeśli komuś chodzi spolszczenie z wersją eu to niech mi powie jak on to zainstalował.
EDIT: No nic. Widać że nikt nie zagrał kto miał wersje EU. Jutro kupuję Resident Evil PL.
EDIT: No nic. Widać że nikt nie zagrał kto miał wersje EU. Jutro kupuję Resident Evil PL.
Ostatnio zmieniony sob 21 lip, 2007 przez =Rzeźnik=, łącznie zmieniany 2 razy.
"Gdy usłyszysz ryk piły spalinowej ,jest już za późno."
A czy masz BIOHAZARD 4 czy RESIDENT EVIL 4?Bo jak masz Resident evil 4 to ci nie pójdzie, ponieważ jest ono tylko do biohazardu. Gra w wersji polskiej jest wyrąbista! Napisy w filmikach, no i wkońcu rozumiem o co naprawdę chodzi w grze!
Ostatnio zmieniony czw 26 lip, 2007 przez =Rzeźnik=, łącznie zmieniany 1 raz.
"Gdy usłyszysz ryk piły spalinowej ,jest już za późno."