PS. Fajny monitor
EVIL TV - Program poświęcony serii Resident Evil
Telewizorek Full HD LCD Samsung, dzięki za opinie 
Oglądaj na YouTube - RESIDENT EVIL CGI | WIECZNY MROK EVIL TV odc. 37
PSN - WESKER-DL / społeczność FB - RESIDENT EVIL PL / Grupa FB - EVIL TV FanPage
PSN - WESKER-DL / społeczność FB - RESIDENT EVIL PL / Grupa FB - EVIL TV FanPage
Obiecałem zapodać co wydarzy się już w następnym odcinku Evil TV a więc możecie spodziewać się:
- News'y
- recenzja obu Filmów RE
- porady do Hunk'a (RE2)
- Opis i specyfikacja konsoli PSP lub (jeżeli czas pozwoli) relacja z Xbox Show
Do zobaczenia już niebawem!
- News'y
- recenzja obu Filmów RE
- porady do Hunk'a (RE2)
- Opis i specyfikacja konsoli PSP lub (jeżeli czas pozwoli) relacja z Xbox Show
Do zobaczenia już niebawem!
-
FurryPiter
Evil TV 3 - z grubej rury
Witam Was w pierwszym tygodniu wakacji, jak możecie zauważyć Evil TV staje się coraz bardziej popularne, ja również w miejscu stać nie zamierzam. Program zostaje wydłużony z około 12min. do ....40, czyli kilka razy dłuższy, jest bardziej szczegółowy i ciekawszy i jak zwykle w dobrej jakości. Ehh co to był za odcinek, recenzje do napisania zleciłem Nemesisowi, po drobnym spóźnieniu, doszły obie. Trailery zostały przeze mnie obrobione i już recki były gotowe. W późniejszym czasie zarywając 2 nocki robiłem porady do Hunka, tak szczegółowe, że teraz każdy przejdzie go bez większych problemów, kolejne dni i noce poszły na montaż, dużo roboty, jeszcze większa satysfakcja. Niestety ekipa zawiodła i musiałem pojechac sam 24 czerwca na imprezę X360 Road Show, po drodze grajac sobie na PSP w Tekken'a. Na miejscu się nieco zdziwiłem, na placu w Manufakturze nie było żadnych reklam, ulotek, dosownie nic. Już myślałem że odwołano wszystko i zostaje mi tylko pochodzić po sklepach typu Empik
. Na szczeście wchodząc do głównego budynku w Manufakturze moim oczom ukazał się Boxster, a tuż za nim stoiska M$ promujące X360. Cóż sprawdziłem wszystkie dostępne gry, niektóre mnie rozczarowały, a niektóre przykuły na kilka minut, ale najważniejsze że wszystko jest i wracając do domu już myślałem o montażu. Zapraszam więc do ogladania trzeciego już odcinka programu Evil TV.
http://www.youtube.com/user/WeskerDarkLife
Multimedia
W trzecim odcinku:
- Newsy: Resident Evil:UC, Resident Evil 4 na Wii, Nowe Figurki firmy NECA
- Recenzje obu filmów Resident Evil czyli Genesis i Apocalypse
- Relacja z imprezy X360 Road Show
- Porady i szczegółowy opis do mini gry "The 4th Survivor" (RE2)
Witam Was w pierwszym tygodniu wakacji, jak możecie zauważyć Evil TV staje się coraz bardziej popularne, ja również w miejscu stać nie zamierzam. Program zostaje wydłużony z około 12min. do ....40, czyli kilka razy dłuższy, jest bardziej szczegółowy i ciekawszy i jak zwykle w dobrej jakości. Ehh co to był za odcinek, recenzje do napisania zleciłem Nemesisowi, po drobnym spóźnieniu, doszły obie. Trailery zostały przeze mnie obrobione i już recki były gotowe. W późniejszym czasie zarywając 2 nocki robiłem porady do Hunka, tak szczegółowe, że teraz każdy przejdzie go bez większych problemów, kolejne dni i noce poszły na montaż, dużo roboty, jeszcze większa satysfakcja. Niestety ekipa zawiodła i musiałem pojechac sam 24 czerwca na imprezę X360 Road Show, po drodze grajac sobie na PSP w Tekken'a. Na miejscu się nieco zdziwiłem, na placu w Manufakturze nie było żadnych reklam, ulotek, dosownie nic. Już myślałem że odwołano wszystko i zostaje mi tylko pochodzić po sklepach typu Empik
http://www.youtube.com/user/WeskerDarkLife
Multimedia
W trzecim odcinku:
- Newsy: Resident Evil:UC, Resident Evil 4 na Wii, Nowe Figurki firmy NECA
- Recenzje obu filmów Resident Evil czyli Genesis i Apocalypse
- Relacja z imprezy X360 Road Show
- Porady i szczegółowy opis do mini gry "The 4th Survivor" (RE2)
Ostatnio zmieniony czw 28 lut, 2008 przez WESKER-DL, łącznie zmieniany 1 raz.
Wymowa mnie zawsze rozśmiesza w tych odc ^^ Tak dziwnie jak by seplenił ; o I czasami nie wyraźnie. Ale ogólnie nie jest źle ^^
@down
Jak bym coś kręcił to bym zadbało wymowe i bym się nie spieszył tym bardziej iż ludzie by to mieli oglądać^^
@EDIT10
A nie bo Niero :<
Niero 16:21:20
chce osta ale ten noob admin nie chce dać XD
by MiGoo: Ost za obraze admina (tez user tego forum). Sie ciesz, ze nie wyleciales...
CYTAT z GG!! ale dobra ^^ nie będę sie kłócił
Dobrze bys na tym nie wyszedł
@down
Jak bym coś kręcił to bym zadbało wymowe i bym się nie spieszył tym bardziej iż ludzie by to mieli oglądać^^
@EDIT10
A nie bo Niero :<
Niero 16:21:20
chce osta ale ten noob admin nie chce dać XD
by MiGoo: Ost za obraze admina (tez user tego forum). Sie ciesz, ze nie wyleciales...
CYTAT z GG!! ale dobra ^^ nie będę sie kłócił
Dobrze bys na tym nie wyszedł
Ostatnio zmieniony czw 01 sty, 1970 przez Begihit, łącznie zmieniany 6 razy.
Czepiasz się. Nagraj się jak szybko mówisz z myślą że ludzie beda to ogladać i zobaczymy jak Ci wyjdzie.Begihit pisze:Wymowa mnie zawsze rozśmiesza w tych odc ^^ Tak dziwnie jak by seplenił ; o I czasami nie wyraźnie.
Edit by MiGoo: Begihit & Niero - osty chcecie za spamowanie?
Ostatnio zmieniony czw 01 sty, 1970 przez RON!N, łącznie zmieniany 1 raz.
Begihit chce. 
by MiGoo: Ost za spamowanie
[ Dodano: Sob Cze 30, 2007 17:16 ]
Panie władzo! Co ja takiego zrobiłem?
[ Dodano: Sob Cze 30, 2007 17:17 ]
Poza tym prosiłbym o usunięcie wcześniejszego OSTa
by MiGoo: Ost za spamowanie
[ Dodano: Sob Cze 30, 2007 17:16 ]
Panie władzo! Co ja takiego zrobiłem?
[ Dodano: Sob Cze 30, 2007 17:17 ]
Poza tym prosiłbym o usunięcie wcześniejszego OSTa
Ostatnio zmieniony czw 01 sty, 1970 przez Niero, łącznie zmieniany 1 raz.
Bardzo mi sie podobał 3 odcinek evil tv Bardzo mi sie podoba zmiana ze są o 30 min dłuzsze mozna wiecej rzeczy zmiescic w tym czasie dłuzsze trailery recenzje Itp
Evil Tv trzyma poziom Serii Re a recenzja filmów bardzo mi sie podobała Porady do Hunka profesjonalne zrobione relacja X-Box show tez jest niezła oby tak dalej Wesker i trzymam kciuki:D:D:D
Evil Tv trzyma poziom Serii Re a recenzja filmów bardzo mi sie podobała Porady do Hunka profesjonalne zrobione relacja X-Box show tez jest niezła oby tak dalej Wesker i trzymam kciuki:D:D:D
Welcome to Survival horror
-
nemesisdestro
No [Ronin] mnie wyprzedził ale potwierdze to wersja na GC odpalana na WiiTyrantx pisze:świetna robota!,mam pytanie czy ten re2 (misja hunka) jest wersją na gamecube...?,postacie są jakby wygładzone i ogólnie jakoś fajnie to wygląda...