Błędy, sugestie, uwagi po REkonstrukcji

Regulamin, banicje, wszelakie prośby użytkowników forum, itp...
Awatar użytkownika
Arc

Re: Błędy, sugestie, uwagi po REkonstrukcji

Post autor: Arc »

Spokojnie Recoil, jestem świadom swojej winy bo zdarza mi się często skakać z tematu na temat czy zgubić wątek i zapominać ale nie ma co pisać na forum.
Zapewniam jedynie, że sytuacja moich postów z czasem powinna ulec znacznej poprawie.
Pozbieram trochę rzeczy i dodam tam do tematu. Tylko nie dawaj warnów za pisanie posta pod postem, ze względu na specyfikę tematu może się zdarzać, że ktoś naskrobie kolejnego posta pod swoim. Jeden glicz, jeden temat :) Bo jak będą długie opisy to się zrobi nieczytelnie. Chyba, że są krótkie to jak kto będzie uważał.
Obrazek
PSKING

Post autor: PSKING »

Nie wiem czy to dobry temat. Nurtuje mnie jednak rekord użytkowników. 364 w styczniu? Aż tak wiele botów było? Nic wtedy, poza oczekiwaniami na Re3, nie działo się w świecie Re.
Deus Ex
Zarząd

Post autor: Deus Ex »

No raczej, zresztą zwróć uwagę na godzinę :)
PSKING

Szkoda trochę że przez to taka statystyka jest niemożliwa do poznania.
Awatar użytkownika
MiGoo
Zarząd
Kontakt:

Post autor: MiGoo »

Dobra, poprawiłem konfigurację wysyłki maili na Forum, teraz nie powinno być problemu z potwierdzeniem mailowym rejestracji :rad12:
Przy okazji wyłączyłem mailową skrzynkę kontaktową, bo jak tylko naprawiłem wysyłkę maili, to zaraz masa spamu zaczęła iść ;)
Deus Ex
Zarząd

Super, największa bolączka ostatnimi czasy :) Wielkie dzięki.

Jeżeli ktoś zauważył ostatnio inne usterki proszę, żeby napisał o nich w tym temacie. MiGoo w innym temacie się chwalił, że ma urlop w piątek, więc zanim kurier przyjedzie może jeszcze coś podziała na Forum :crazy: .
Awatar użytkownika
MiGoo
Zarząd
Kontakt:

Deus Ex pisze: pt 17 mar, 2023 Super, największa bolączka ostatnimi czasy :) Wielkie dzięki.
Niby pierdoła była i miałem z tyłu głowy to cały czas i nawet miałem stosowny mail do autoryzacji założony, a nie wiedzieć czemu wcześniej tego nie ogarnąłem... :pff1:

Deus Ex pisze: pt 17 mar, 2023 Jeżeli ktoś zauważył ostatnio inne usterki proszę, żeby napisał o nich w tym temacie. MiGoo w innym temacie się chwalił, że ma urlop w piątek, więc zanim kurier przyjedzie może jeszcze coś podziała na Forum :crazy: .
Niekoniecznie :zmiesz7: :zmiesz8: :pff6:
Awatar użytkownika
RON!N

Post autor: RON!N »

Do tego czasu wszystko mu zaspoileruje bo ja gram od 00:00 w piątek :D
YouTube | Twitch | Instagram | Twitter
Nadchodzący zlot fanów: 2023
Awatar użytkownika
MiGoo
Zarząd
Kontakt:

5 lat minęło od Rekonstrukcji, jak i od premiery remake RE2. Jak ten czas leci... Jak widać forum dalej działa (czy jak ktoś tam woli, dogorywa :smiech6:), zapewne już wszyscy się do niego przyzwyczaili, likwidować zamiaru nie mam, nawet backup wczoraj zrobiłem :okulary3: :rad12:

Fakt faktem cieszę się, że jednak dalej tu wchodzicie, czytacie, coś napiszecie i że w ogóle tu jesteście. Wszyscy jesteście tak naprawdę twórcami tego forum za co jestem wam ogromnie wdzięczny.

I na koniec: przypominam o nadchodzącym zlocie fanów RE, kto się skusi? :rad12:
Deus Ex
Zarząd

Cześć. To mój ostatni post na Forum.

Dziękuję "wielkiej Trójce" - Necraria, Diadem i Recoil. Pisałem już o tym wiele razy. Przerastacie mnie o głowę. Nigdy nie aspirowałem do przebicia Waszego talentu, umiejętności, zasług dla mwrc. Tak jak talentów userów Bzduras, Saladyn, Barry, AT czy FurryPiter.

Dziękuję wszystkim, których mam w sercu. Choćbym się z...ł, nie pokonam Was ;)

Zaszczytem było pisać na MWRC w Waszych czasach.

MiGoo, Tobie też dziękuję. Mimo wielu kontrowersji, zastrzeżeń, dałeś mi zielone światło. THX Mistrzu!

Zrobiłem wszystko co mogłem.

Do widzenia.
Awatar użytkownika
MiGoo
Zarząd
Kontakt:

Deus Ex pisze: ndz 28 sty, 2024 Cześć. To mój ostatni post na Forum.

Dziękuję "wielkiej Trójce" - Necraria, Diadem i Recoil. Pisałem już o tym wiele razy. Przerastacie mnie o głowę. Nigdy nie aspirowałem do przebicia Waszego talentu, umiejętności, zasług dla mwrc. Tak jak talentów userów Bzduras, Saladyn, Barry, AT czy FurryPiter.

MiGoo, Tobie też dziękuję. Mimo wielu kontrowersji, zastrzeżeń, dałeś mi zielone światło. THX Mistrzu!

Do widzenia.
Za skromny jesteś kolego, za skromny. Jak już mamy iść w tą stronę, to tak szczerze i od serca: to ja wam wszystkim nie dorastam do pięt. Wszyscy dobrze wiemy, że gdyby nie Wy, tego wszystkiego dawno, dawno by nie było. Raz jeszcze zatem wszystkim: dziękuję :rad13:

Co do Twojego ostatniego posta tutaj: rozumiem, szanuję, do niczego namawiać nie mam zamiaru. Napiszę jedynie ponownie, że to miejsce na pewno nie zniknie, będzie działać jeszcze długo, choćby nikt tu już nic nie pisał. Bo to piękne archiwum tego co nas łączyło (nie raz i dzieliło), wielu przyjaźni, wspaniałych chwil i cudownych wspomnień. I niech tak pozostanie :rad12:
Awatar użytkownika
Diadem

Post autor: Diadem »

Deus Ex pisze:Cześć. To mój ostatni post na Forum.

Do widzenia.
Nikita: So why are you here?
Madeline: To remember.
Nikita: To remember what?
Madeline: Who I was.

La Femme Nikita, Season 1, Episode 14 "Gambit"
PSKING

Ok, nie rozumiem za bardzo wielkiego pożegnania. Każdy post może być ostatnim każdego, ja tu bywam dosłownie raz na rok, bo nikt już nawet nie odpisuję w tematach. Trochę to na wyrost.
Awatar użytkownika
Recoil
Moderator
Kontakt:

Post autor: Recoil »

No właśnie. Wchodzisz raz na rok. Dla wielu jest to jednak ważny kawałek życia, a pożegnanie budzi pewien sentyment.
Fluid Project
Calm Down People!
It's Just A Little Lie...
PSKING

Nie o tym pisałem. Wchodzę raz na rok, bo choćbym chciał dzielić się pasją do Re(która we mnie wciąż jest żywa w przeciwieństwie do masy sentymentalistów, którym się nie chcę) to i tak nikt nie odpisze. Tematy nowych gier są praktycznie martwe od czasu Re3 remake, byłoby bardzo dużo do rozmowy, ale nikomu się nie chce. Pisałem nie raz, byłem tu stałym użytkownikiem przez ponad pół dekady, wcześniej ponad pół dekady byłem czytelnikiem bez konta. Nie moja wina, że nie mam po co tu wchodzić, czy nowe, czy stare tematu, często to forum zaczęło mieć na głównej w większości moją nazwę, bo nikogo nie interesowało odpisywanie na nowe tematy, stare, czy nawet newsy. MiGoo jest świetnym przykładem tego jak można przyznać, ej, te nowe Residenty też są fajne, mimo, iż trudno o kogoś z jego stażem. Większość osób odpadała już przy ReVII, ale ocknęła się przy Re2 dla nostalgii, bo wcale nie była to nowa gra.
Meritum...
Nie rozumiem ogłaszania schodzenia z forum, jakby był jakiś powód. Nikt nie każe siedzieć dzień w dzień, ale nie rozumiem banicji zrzuconej na samego siebie. Jakby bano się wracać do przeszłości. Ale cóż, Deus mi już na to nie odpowie. Ja też mogę przestać tu wchodzić na stałe, właśnie przez brak ruchu. Ale nie mam zamiaru ogłaszać, że schodzę z forum na zawsze, jakbym sam sobie dawał permanentny zakaz.
Awatar użytkownika
Bzduras

Post autor: Bzduras »

Niektórym potrzeba zamknięcia pewnego rozdziału zanim ruszą dalej. To, że Ty nie rozumiesz dlaczego Deus napisał pożegnalnego posta nie umniejsza jego potrzebie podzielenia się tym z resztą (jeszcze obecną) forum.
Obrazek
PSKING

Czy czasem też się nie żegnałeś? Mam wrażenie, że mamy tu powrót zombie.
Awatar użytkownika
Bzduras

Post autor: Bzduras »

Nie, ja po prostu przestałem pisać :) Prawie codziennie tu zaglądam i czytam jeśli pojawi się coś nowego. Pamięć mięśniowa - klikam na zakładki w określonej kolejności z rana, MWRC jest akurat po drodze i nawet jeśli nie robię tego świadomie to zawsze ląduje na głównej stronie forum.
Obrazek
Awatar użytkownika
Leon. KennedY

Post autor: Leon. KennedY »

Jeśli miałbym zniknąć z forum raczej też bym o tym poinformował. Może ktoś by się martwił :rad6: Ale w planach tego nie mam :rad12: Chodźby jeszcze mniejsza ilość wejść czy postów, ale jednak co jakiś czas ciągle zaglądam i ciągle zaglądać będę.
PSKING

Szczerze, to takie deklaracje są dla mnie ważniejsze niż nie wchodzenie na forum na które nikt nie wchodzi 😁.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Administracja i błędy na forum”