Uprzejmie proszę o pomoc
Trophy Hunters - ranking, porady, strategie
- Patriota_1988
Re: Trophy Hunters - ranking, porady, strategie
A chicken hat w jaki sposób mogę zdobyć ???
Uprzejmie proszę o pomoc
Uprzejmie proszę o pomoc
Musisz przejść grę na hardkorze z oceną S+ (czyli poniżej 5,5 godziny).
Na steam'ie dodano 7 nowych osiągnięć do RE4R. Narazie nie wiadomo czego mogą dotyczyć i kiedy będą możliwe do zdobycia.
https://steamcommunity.com/stats/2050650/achievements
https://steamcommunity.com/stats/2050650/achievements
The only thing that can defeat power is more power. That is the one constant in this universe.
Chodzą słuchy, że to może być do Separate Ways:
https://www.ppe.pl/news/321941/resident ... iecia.html
https://www.ppe.pl/news/321941/resident ... iecia.html
No a to czego w sumie innego może to być 
VR tylko na PS5
Merce....
ale ale ale ...
czy przypadkiem do "darmowych" merców nie miało być płatnego upgradu z dodatkowymi mapami i postaciami
Może śnie, ale szczerze...
VR tylko na PS5
Merce....
ale ale ale ...
czy przypadkiem do "darmowych" merców nie miało być płatnego upgradu z dodatkowymi mapami i postaciami
- Patriota_1988
Może mi ktoś pomóc , bo gram znów na PRO i mam chicago sweeper i mam problem z przejściem wioski gdzie nacierają ganado , a nie wiem jak sobie poradzić do czasu aż dzwon się odezwie bo zawsze mnie wykańcza ten z piłą łańcuchową , kiedyś przeszedłem PRO ale zapomniałem jakim sposobem .
Czy ktoś ma jakieś rady , błagam o pomoc bo już przez to staję się frustratem , a brakuje mi tylko to do zaliczenia trofeum do , którego liczy się S+ rank ???
A i dodam ,że gram na nowej grze od zera , bez new game+ .
Czy ktoś ma jakieś rady , błagam o pomoc bo już przez to staję się frustratem , a brakuje mi tylko to do zaliczenia trofeum do , którego liczy się S+ rank ???
A i dodam ,że gram na nowej grze od zera , bez new game+ .
- Patriota_1988
Dobra już się uporałem z tym problemem wystarczyło wybić kilku wieśniaków i później uciekać żeby zyskać na czasie , do póki nie zadzwoni dzwon 
- Patriota_1988
Jeśli chodzi o trofeum z zabiciem pasożytów w regeneratorze to tylko trzeba zabić dwa,a nie trzy i najlepiej i najłatwiej zrobić to gdy delikwent jest w szklanej kapsule to ten co trzeba od niego zabrać klucz wrench bo wtedy ustawiamy się pod odpowiednim kątem i bum po sprawie. Aha ja nie mogę zrobić trofeum które wymaga pokonania del lago bez ani jednego chybienia harpunem nawet na najłatwiejszym poziomie trudności , doradźcie jak to załatwić i ubić w ten sposób drania
, pomocy ???
- Patriota_1988
Kupiłem za pieniądze z xbox store złote kartki do ulepszenia broni i uzbierałem ich 12 czy to mi ułatwi przejście pro mode, a i jakie trzeba spełnić warunki żeby mieć hand canon, miałem s+ i używałem Chicago Sweeper i tego rewolweru nie dostałem ??? Pomocy.
Handcannon możesz łatwo odblokować zdobywając ocenę S lub wyższą na każdej planszy w Mercenaries. Zajmuje to około 20-30 minut. Druga metoda to przejście Nowej Gry na poziomie Profecjonalnym, lub wyższym, bez używania bonusowych broni (Nie WOLNO używać Chicago Sweeper i Primal Knife) Możesz natomiast użyć broni Sentinel Nine i Skull Shaker, które można zakupić w Microsoft Store (gram na konsoli od Sony to nie wiem jak to wygląda na XBOX'ach) Te złote kartki ulatwią Ci przejście każdego trybu. Powodują natychmiastowe odblokowanie dostępu do ekskluzywnego poziomu upgrade'u broni.Patriota_1988 pisze: pt 12 sty, 2024 Kupiłem za pieniądze z xbox store złote kartki do ulepszenia broni i uzbierałem ich 12 czy to mi ułatwi przejście pro mode, a i jakie trzeba spełnić warunki żeby mieć hand canon, miałem s+ i używałem Chicago Sweeper i tego rewolweru nie dostałem ??? Pomocy.
Co do Del Lago musisz nauczyć się jego ruchów/ataków. Atakuj go TYLKO wtedy kiedy będziesz pewny że harpun go trafi. Czekaj aż będzie na powierzchni i atakuj. No i unikaj przeszkód.
Na profesjonalu ten boss ma 1261hp a harpun zadaje 60hp obrażeń. Jeśli nie załatwisz go przed jego pierwszym atakiem to jego punkty życia regenerują się do 820hp jeśli były poniżej tej wartości.
Tutaj znalazłem opis jak to zrobić używając 14 harounów.
https://www.reddit.com/r/residentevil4/ ... _kill_del/
The only thing that can defeat power is more power. That is the one constant in this universe.
Właśnie przechodzę sobie grę na trybie Professional, ale jeszcze News Game +, na przejście z oceną S+ przyjdzie czas
Ogólnie ma kilka fajnych grafik ze wskazówkami by szybciej grę przechodzić (wyjątkowo przy tym remake nie robiłem sobie własnych notatek, w sumie nie wiem czemu), jednak na żadnej z nich nie ma opisu tych zdobycznych akcesoriów, dzięki którym można łatwiej przechodzić grę. Może ktoś ma to ogarnięte i chciałby się podzielić? 
- Patriota_1988
Na NG+ dostaniesz najlepszą ocenę tylko S , S+ żeby dostać to musisz przejść grę na new game od nowa,a Chicago Sweeper dla ułatwienia można używać najlepiej upgraduj go złotymi kartkami co kupujesz za hajs w xbox store lub ps store i ładuj go na full będziesz miał infinite ammo co ułatwi ci grę nawet na profesional.MiGoo pisze: sob 27 sty, 2024 Właśnie przechodzę sobie grę na trybie Professional, ale jeszcze News Game +, na przejście z oceną S+ przyjdzie czasOgólnie ma kilka fajnych grafik ze wskazówkami by szybciej grę przechodzić (wyjątkowo przy tym remake nie robiłem sobie własnych notatek, w sumie nie wiem czemu), jednak na żadnej z nich nie ma opisu tych zdobycznych akcesoriów, dzięki którym można łatwiej przechodzić grę. Może ktoś ma to ogarnięte i chciałby się podzielić?
![]()
Jak pisałem, na razie S+ musi poczekać, gram póki co w New Game +. Co do przejścia na S+, to oczywiście do tego czasu zdobędę wszystkie specjalne spluwy, a jeśli chodzi o tickety, to nie będę ich kupował, zdobędę spinele od Merchanta z zadań w Village, a potem powinno pójść z górkiPatriota_1988 pisze: sob 27 sty, 2024Na NG+ dostaniesz najlepszą ocenę tylko S , S+ żeby dostać to musisz przejść grę na new game od nowa,a Chicago Sweeper dla ułatwienia można używać najlepiej upgraduj go złotymi kartkami co kupujesz za hajs w xbox store lub ps store i ładuj go na full będziesz miał infinite ammo co ułatwi ci grę nawet na profesional.MiGoo pisze: sob 27 sty, 2024 Właśnie przechodzę sobie grę na trybie Professional, ale jeszcze News Game +, na przejście z oceną S+ przyjdzie czasOgólnie ma kilka fajnych grafik ze wskazówkami by szybciej grę przechodzić (wyjątkowo przy tym remake nie robiłem sobie własnych notatek, w sumie nie wiem czemu), jednak na żadnej z nich nie ma opisu tych zdobycznych akcesoriów, dzięki którym można łatwiej przechodzić grę. Może ktoś ma to ogarnięte i chciałby się podzielić?
![]()
- Patriota_1988
Ale kup mówię ci będziesz mieć wszystko od razu bez męczenia się i marnowania czasu, jak kupiłem i nie żałuję dzięki temu ukończyłem professional z S+ i bez bonusowej, żadnej bonusowej broni tylko ze zwykłych broni napakowanych na maxa dzięki ticketom i od razu wpadł handcannon do zdobycia, którego nie można używać bonusowej broni, tylko kupić i się cieszyć z gry,a nie frustrować się bo na profesional łatwo bez tego nie jest, tak więc polecam gorąco z tej opcji skorzystaćMiGoo pisze: sob 27 sty, 2024Jak pisałem, na razie S+ musi poczekać, gram póki co w New Game +. Co do przejścia na S+, to oczywiście do tego czasu zdobędę wszystkie specjalne spluwy, a jeśli chodzi o tickety, to nie będę ich kupował, zdobędę spinele od Merchanta z zadań w Village, a potem powinno pójść z górkiPatriota_1988 pisze: sob 27 sty, 2024Na NG+ dostaniesz najlepszą ocenę tylko S , S+ żeby dostać to musisz przejść grę na new game od nowa,a Chicago Sweeper dla ułatwienia można używać najlepiej upgraduj go złotymi kartkami co kupujesz za hajs w xbox store lub ps store i ładuj go na full będziesz miał infinite ammo co ułatwi ci grę nawet na profesional.MiGoo pisze: sob 27 sty, 2024 Właśnie przechodzę sobie grę na trybie Professional, ale jeszcze News Game +, na przejście z oceną S+ przyjdzie czasOgólnie ma kilka fajnych grafik ze wskazówkami by szybciej grę przechodzić (wyjątkowo przy tym remake nie robiłem sobie własnych notatek, w sumie nie wiem czemu), jednak na żadnej z nich nie ma opisu tych zdobycznych akcesoriów, dzięki którym można łatwiej przechodzić grę. Może ktoś ma to ogarnięte i chciałby się podzielić?
![]()
![]()