Polska wersja remake RE4

Awatar użytkownika
MiGoo
Zarząd
Kontakt:

Polska wersja remake RE4

Post autor: MiGoo »

Capcom dziś udostępnił aktualizację z polskimi napisami do remake RE4! :rad12: Jak to się mówi, lepiej późno niż wcale. Będziecie korzystać?
Awatar użytkownika
Edgeworth

Re: Polska wersja remake RE4

Post autor: Edgeworth »

Sprawdzę co i jak gdy odpalę wreszcie Playstation :)
PSKING

Post autor: PSKING »

Gdyby nie Kiwami 3 za moment, to bym pewnie się za to wziął. Przeszedłem raz, nie dotykałem trzeciej osoby. Ta gra wydaje mi się być koszmarem na więcej niż raz. Tyle rzeczy do roboty, tyle eksploracji.
Awatar użytkownika
Leon. KennedY

Post autor: Leon. KennedY »

I walnęli litery kilka dni po tym jak skończyłem drugi raz, eh :smiech5: Ale chwała wam Capcom!
Awatar użytkownika
MiGoo
Zarząd
Kontakt:

Post autor: MiGoo »

Leon. KennedY pisze: śr 18 lut, 2026 I walnęli litery kilka dni po tym jak skończyłem drugi raz, eh :smiech5: Ale chwała wam Capcom!
Ja akurat robiłem końcówkę na ocenę S+ i ostatecznie po angielsku grałem dalej by nie rozprzaszać się polską wersją :pff6:

Teraz jadę jeszcze raz czytając i zbierając wszystko co można (osiągnięcia wszystkie z podstawki zrobione) i masteruję Separate Ways - wszystko już po polsku, zupełnie inne, lepsze doświadczenie to jest :rad12:
Awatar użytkownika
Leon. KennedY

Post autor: Leon. KennedY »

Po Requiem myślę zabrać się kolejny raz. W końcu będzie można wszystkie notatki przeczytać. I przy drugim podejściu nie wziąłem się za Adę :rad1: Musi poczekać na trzecią turę podstawki i wtedy ogram w naszym, pięknym, rodzimym języku.
Awatar użytkownika
Szop
Kontakt:

Post autor: Szop »

No, trzeba przeczytać teraz wszystkie notatki od nowa, nie to żeby mi angielski przeszkadzał, ale lepiej się czyta jak wszystko dokładnie co do litery rozumiesz bez swoich własnych tłumaczeń, które często mogą nie mieć sensu albo nie być spójne z tym co chcieli przekazać. Co do Separate Ways, polecam, to DLC sprawia wrażenie osobnej gry Resident Evil, krótkie, regrywalne, fajne do speedrunów, które zajmują max godzinę. Można Adzie założyć kocie uszka i sukienkę z RE2 Remake i fajniej się biega ;)
PSKING

Post autor: PSKING »

To nie jest jak druga gra. To pełnoprawny Resident. Dla mnie lepszy od podstawki pod każdym względem.
Pewnie bym tego nie zrobił przez co najmniej lata, ale też muszę wrócić w tym roku do Village i Re4, bo na Re9 u mnie się nie zapowiada.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Resident Evil 4 (2023)”