Całkowity czas gry (ponad 30h?)
-
Morricorne
Re: Całkowity czas gry (ponad 30h?)
Wszystkie cztery kampanie. Skończyłem po 19 godzinach. Na normalnym poziomie trudności. Nie spiesząc się za bardzo. Musialem ukończyć 6 cześć re. Bo przez ostatnie kilka lat nie miałem na to czasu.
Może za jakiś czas pobawię się w trybie online.
Póki co nie ciągnie mnie do tego.
Grałem na ps3
Może za jakiś czas pobawię się w trybie online.
Póki co nie ciągnie mnie do tego.
Grałem na ps3
- Leon. KennedY
No ja ograłem dwa razy i dwukrotnie miałem 30 godzin, jeśli dobrze pamiętam. Parę miesięcy temu ogrywałem 3 raz na przed ostatnim poziomie trudności i tym razem tyle godzin nie nastukałem bankowo. Została mi kampania Chrisa. Ukończyłem tylko pierwszy rozdział. Z ciekawości zobaczę, ile mam tych godzin.
Ostatnio zmieniony śr 18 lut, 2026 przez Leon. KennedY, łącznie zmieniany 1 raz.
Nadal czekam aż ktoś mi da faktyczne argumenty że pojedyncza kampania zajmuje po 10h(do normalnego poziomu trudności).
- Leon. KennedY
Wiesz to wszystko zależy od gracza i tego, czy gra powolutku, czy leci do przodu na pałę. Tak czy siak ja na normalu za pierwszym razem licząc przecież 4 kampanie miałem 30 godzin.
Ostatnio zmieniony śr 18 lut, 2026 przez Leon. KennedY, łącznie zmieniany 1 raz.
Jako że trochę zacząłem się udzielać w tym mieście duchów, to ciekawi mnie, czy odpowiesz po latach. Jak? Przeszedłem tę grę...znowu. Wbijałem platynę, przeszedłem na najwyższym. Nie ma szans, bym chociaż zbliżył się do 30h, czy 10 w jednym scenariuszu (to już całkowity absurd).
-
kimbertoonek
- Leon. KennedY
A jakoś tak sobie musiało wyjść. Za pierwszym razem bankowo miałem 30 godzinPSKING pisze: wt 11 lut, 2025 Jako że trochę zacząłem się udzielać w tym mieście duchów, to ciekawi mnie, czy odpowiesz po latach. Jak? Przeszedłem tę grę...znowu. Wbijałem platynę, przeszedłem na najwyższym. Nie ma szans, bym chociaż zbliżył się do 30h, czy 10 w jednym scenariuszu (to już całkowity absurd).
A tam, gadanie30 h to chyba za dużo
Re6 kojarzy mi się jako taka gra totalnie na 20h (22 absolutny maks). Kiedyś chyba rekord serii, zanim te gry stały się absurdalnie długie. Bez trybów dodatkowych oczywiście.
Wciąż, do 30h (absolutny rekord serii w takim wypadku), brakuję mi 1,5 scenariusza.
Wciąż, do 30h (absolutny rekord serii w takim wypadku), brakuję mi 1,5 scenariusza.
- Leon. KennedY
Trzeba było zwolnić