Newsy
No niestety to nie STARS, hmm więc ciekawe jaka organizacja, pewnie do zwalczania Umbrelli, ja czekam na traile z gametrailer's w HD, na Fotach grafa prezentuje się jeszcze piękniej mniam
Ostatnio zmieniony śr 11 lip, 2007 przez WESKER-DL, łącznie zmieniany 1 raz.
Oglądaj na YouTube - RESIDENT EVIL CGI | WIECZNY MROK EVIL TV odc. 37
PSN - WESKER-DL / społeczność FB - RESIDENT EVIL PL / Grupa FB - EVIL TV FanPage
PSN - WESKER-DL / społeczność FB - RESIDENT EVIL PL / Grupa FB - EVIL TV FanPage
Hmm dźwięk może nie zrobić na wrażenia więc nie masz narazie czego żałować, poprostu arabskie ytmy pasujące do otoczki gry.
Oglądaj na YouTube - RESIDENT EVIL CGI | WIECZNY MROK EVIL TV odc. 37
-
FurryPiter
Ja też jestem zawiedziony, ładna grafika i nic więcej pozytywnego nie można powiedzieć... Oczywiście z tak krótkiego filmiku nic nie można wyczytać, tym niemniej...
Znowu rozwadniają fabułę serii, dokładając kolejną "tajemniczą" organizację. Która to już, czy ktoś to liczy?? Jak tak dalej pójdzie to niedługo każdy z bohaterów Resident Evil będzie należał do innej organizacji...
Nie widzę też zombi i innej "potworowej" klasyki. W RE4 strzelaliśmy do wieśniaków, teraz do murzynów, a w RE6 pewnie do eskimosów będziemy celować.
RE 4 był już sporym odstępstwem od głównego nurtu serii, jeżeli RE 5 odejdzie jeszcze bardziej, to niektórzy dadzą sobie spokój z tą grą, bo to już nie będzie Resident Evil.
Jak czytam komentarze innych to większość chciałaby powrotu do korzeni. Wielu życzyło by sobie "zmartwychwstania" Steva, Birkina, Alexii itp. Ludzie tęsknią za klasycznym laboratorium, a serwuje im się afrykańską wioskę.
No zobaczymy, na razie nie rozumiem koncepcji Capcomu i po obejrzeniu trailera jestem na nie.
Znowu rozwadniają fabułę serii, dokładając kolejną "tajemniczą" organizację. Która to już, czy ktoś to liczy?? Jak tak dalej pójdzie to niedługo każdy z bohaterów Resident Evil będzie należał do innej organizacji...
Nie widzę też zombi i innej "potworowej" klasyki. W RE4 strzelaliśmy do wieśniaków, teraz do murzynów, a w RE6 pewnie do eskimosów będziemy celować.
RE 4 był już sporym odstępstwem od głównego nurtu serii, jeżeli RE 5 odejdzie jeszcze bardziej, to niektórzy dadzą sobie spokój z tą grą, bo to już nie będzie Resident Evil.
Jak czytam komentarze innych to większość chciałaby powrotu do korzeni. Wielu życzyło by sobie "zmartwychwstania" Steva, Birkina, Alexii itp. Ludzie tęsknią za klasycznym laboratorium, a serwuje im się afrykańską wioskę.
No zobaczymy, na razie nie rozumiem koncepcji Capcomu i po obejrzeniu trailera jestem na nie.
-
FurryPiter
Miejmy nadzieję, bo ten afrykański klimat trailera nie bardzo mi pasuje do Resident Evil. To już lepsza byłaby Ameryka Południowa i laboratorium ukryte na zadupiu w lesie. Fajne zwierzątka by nas tam zapewne atakowały i roślinki też. Duszenie zmutowanymi lianami, byłoby ekstra
To byłby wtedy klimat trochę jak z Predatora.
Nie ma to jak dłuuugi korytarz z drzwiami na końcu na których widnieje znak biohazard. Człowiek od razu czuje emocje, co tam się może kryć za takimi drzwiami. A tutaj można sobie będzie zwiedzić chatkę z trzciny, a w niej szamana z "małym chemikiem" produkującego wirusy metodą chałupniczą
No, od następnego trailera oczekuje duuuuuużych zmian, bo na razie lipa.
Nie ma to jak dłuuugi korytarz z drzwiami na końcu na których widnieje znak biohazard. Człowiek od razu czuje emocje, co tam się może kryć za takimi drzwiami. A tutaj można sobie będzie zwiedzić chatkę z trzciny, a w niej szamana z "małym chemikiem" produkującego wirusy metodą chałupniczą
No, od następnego trailera oczekuje duuuuuużych zmian, bo na razie lipa.
hmm nie bedzie Zombie?a co sie stalo temu panu(murzynowi)ktory mial jakies dziwne czerwone oczy???
w sumie "czarne klimaty" wiec moze kult voodoo? bialy proszek i jazda... takie moje odczucia,a swoja droga grafa sliczna,bardzo realistyczna a trailer do dupy moim zdaniem krotki i malo zdradzajacy ale moze o to chodzi,bardziej
nakrecic ciekawosc
ja juz dzisiaj wiem ze w to nie zagram:( bo nie przewiduje zadnej konsoli.
nakrecic ciekawosc
Pozdrawiam
Marcin
Marcin
A mnie sie trailer spodobal i bardzo podjaral (btw - w Multimediach juz siedzi). I ciesze sie, ze na razie za duzo nie wiadomo, przynajmniej czuc klimat niepewnosci co do nowej czesci, co bardzo mnie jara 
Ogolnie za 2 tygodnie wersja normalna - pewnie bedzie sporo pokazane i wtedy bedzie mozna porzadnie nad nim i RE5 dyskutowac.
Odnosnie maruderow - czego czepiacie sie ze nie ma zombie (przynajmniej takich jak w poprzednich czesciach)? Nie mozna ciagle jechac na tym samym utartym schemacie - Capcom dobrze sie na tym przekonal (patrz wyniki sprzedazy ot chozby Outbreakow). A Afryka? Qrde, sam Spencer prowadzil pierwsze badania nad wirusami na wirusie Ebola pochodzacym z Afryki przeciez - a noz o to bedzie wlasnie chodzic?
Mnie sie podoba i nikt mi tej radosci nie odbierze
Ogolnie za 2 tygodnie wersja normalna - pewnie bedzie sporo pokazane i wtedy bedzie mozna porzadnie nad nim i RE5 dyskutowac.
Odnosnie maruderow - czego czepiacie sie ze nie ma zombie (przynajmniej takich jak w poprzednich czesciach)? Nie mozna ciagle jechac na tym samym utartym schemacie - Capcom dobrze sie na tym przekonal (patrz wyniki sprzedazy ot chozby Outbreakow). A Afryka? Qrde, sam Spencer prowadzil pierwsze badania nad wirusami na wirusie Ebola pochodzacym z Afryki przeciez - a noz o to bedzie wlasnie chodzic?
Mnie sie podoba i nikt mi tej radosci nie odbierze
Outbreak cierpiał głównie z powodu: cholernie długich loading'ów, słabej usługi sieciowej na PS2, małej liczby scenariuszy (pierwotnie miało być ich chyba z 10, jeśli nie więcej, skończyło się na dwóch częściach po 5 scenariuszy), głupich NPC'ach (w zapowiedziach była mowa, że gracz nie będzie nawet sobie zdawał sprawy, kto jest PC a kto NPC, a w praktyce wyszło coś innego; nie mówiąc już o tym, że pierwotnie miało być 8 graczy na rozgrywkę, w tym 4 PC, a skończyło się tylko na 4 w ogóle), i kilku mniejszych bądź większych niedoróbkach. Wciąż mam nadzieję, że mając do wykorzystania Xbox Live i PS Network, Capcom zrobi Outbreak File #3, ale tym razem już dopracowanego i doszlifowanego.MiGoo pisze:Capcom dobrze sie na tym przekonal (patrz wyniki sprzedazy ot chozby Outbreakow)
Zaś co do Afryki. Nie tylko Sepncer jest z nią związany. Morfeusz (Dead Aim) również o niej wspomina, że chce tam wybudować swoje królestwo.
The symbol of power is in Africa...
The symbol of knowledge is here
in the Bio-Sphere...
The symbol of beauty is mine...
The beauty controls everything
and I shall dominate it...
Establishing a kingdom where beauty has
absolute authority is the dream,
which I must make a reality.
I was disappointed by Umbrella's
betrayal, but that's fine, I'll just use them
in return. If I secure enough funds,
I will materialize the construction of my
kingdom deep in Africa.
Ja jestem oficjalnie podjarany!
Niezły klimacik się szykuje.
Jeżeli chodzi o Outbreaki to pierwszy sprzedał się w ponad milionowym nakładzie(coś koło 1,2-1,4mln) drugi Outbreak już tylko jakies 600 tyś. ,czyli ogólnie lepiej niz Remake i Zero na GC ;p.
Wracając do RE5 nie pamiętam aby twórcy gry zapewniali,że będzie powrót do korzeni, ale pamietam, iz RE5 to będzie taka fuzja RE4+RE Classics (;p).
JEszcze dodam od siebie, iż rozprzestrzenienie się wirusa jest bardziej prawdopodobne w jakimkolwiek miejscu w Afryce, niż w takim Raccoon. Mam jakieś przeczucie,że tym razem będzie bardzo ciekawie
PS. Pozostaje się modlić aby nie wypuszczali reedycji gry z jakimś dodatkiem typu Seperate Ways.
PS2. NA trailerze widać piętrowe, betonowe budynki. Coż w Afryce też mają miasta ;p
PS3. Koleś ma na ramieniu odznakę z napisem BSAA.
http://forum.capcom-europe.com/viewtopi ... start=1275
http://www.residentevilfan.ws/re5/chrisbsaa.jpg
PS4. Setny post!
Niezły klimacik się szykuje.
Jeżeli chodzi o Outbreaki to pierwszy sprzedał się w ponad milionowym nakładzie(coś koło 1,2-1,4mln) drugi Outbreak już tylko jakies 600 tyś. ,czyli ogólnie lepiej niz Remake i Zero na GC ;p.
Wracając do RE5 nie pamiętam aby twórcy gry zapewniali,że będzie powrót do korzeni, ale pamietam, iz RE5 to będzie taka fuzja RE4+RE Classics (;p).
JEszcze dodam od siebie, iż rozprzestrzenienie się wirusa jest bardziej prawdopodobne w jakimkolwiek miejscu w Afryce, niż w takim Raccoon. Mam jakieś przeczucie,że tym razem będzie bardzo ciekawie
PS. Pozostaje się modlić aby nie wypuszczali reedycji gry z jakimś dodatkiem typu Seperate Ways.
PS2. NA trailerze widać piętrowe, betonowe budynki. Coż w Afryce też mają miasta ;p
PS3. Koleś ma na ramieniu odznakę z napisem BSAA.
http://forum.capcom-europe.com/viewtopi ... start=1275
http://www.residentevilfan.ws/re5/chrisbsaa.jpg
PS4. Setny post!
Ostatnio zmieniony śr 11 lip, 2007 przez Vocap, łącznie zmieniany 4 razy.