Newsy
hmm...właśnie to coś może decydować po której stronie będzie,może kontynuować np. badania rodziców lub rozwijać je dalej,jeśli to będzie Sherry to być może będzie przeciwnikiem , co byłoby intrygujące....,oczywiście wszystko pod protekcją Weskera..MiGoo pisze:Odnosnie tej kobity - mysle, ze bedzie to Sherry. W koncu sam Wesker stwierdzil pod koniec swojego pierwszego raportu, ze ta dziewczyna cos w sobie ma
STARSSss.......
...coś mi się widzi, że to będzie klon Ashley:/MiGoo pisze:Odnosnie tej kobity - mysle, ze bedzie to Sherry. W koncu sam Wesker stwierdzil pod koniec swojego pierwszego raportu, ze ta dziewczyna cos w sobie ma... Mam tylko nadzieje, ze jak juz bedzie, to fajnie wydoroslale
święte słowa:]Mr_Zombie pisze:Mam tylko nadzieje, że słowa "będzie ona odgrywała dużą rolę w gameplay'u" nie oznaczają, że znowu będzie trzeba ochraniać jakąś małolatę, która co rusz będzie wrzeszczeć (Chris! Help me!), bo Ashley momentami była bardzo wkurzająca i aż się prosiła, by ją zastrzelić.
btw. o ile wcześniej w RE, właściwie tylko na Leona zwracałam uwagę, to po zobaczeniu tego ostatniego trailera (Chris w akcji:D), zastanawiam sie nad zmiana zdania^^...jednak dalej podchodze troche sceptcznie...niby RE4 jest ql i w ogóle...ale gdzie sie podziała fabuła -_-" (i zombiaki xd) ..z drugiej strony, produceni zapewniają, że gra nie będzie podobna do RE4....lets wait...:]
Ostatnio zmieniony czw 19 lip, 2007 przez Garnet, łącznie zmieniany 2 razy.
No jeżeli mamy rozpoznać tą dziewczynę na kolejnym trailerze to musi być znanaGarnet pisze:...coś mi się widzi, że to będzie klon Ashley:/MiGoo pisze:Odnosnie tej kobity - mysle, ze bedzie to Sherry. W koncu sam Wesker stwierdzil pod koniec swojego pierwszego raportu, ze ta dziewczyna cos w sobie ma... Mam tylko nadzieje, ze jak juz bedzie, to fajnie wydoroslale
Oglądaj na YouTube - RESIDENT EVIL CGI | WIECZNY MROK EVIL TV odc. 37
PSN - WESKER-DL / społeczność FB - RESIDENT EVIL PL / Grupa FB - EVIL TV FanPage
PSN - WESKER-DL / społeczność FB - RESIDENT EVIL PL / Grupa FB - EVIL TV FanPage
Pokaz slajdów ze skanów z artykułu o RE5 z najnowszego numeru Famitsu:
http://www.gametrailers.com/umwatcher.php?id=85417
Zbliżenie na dziewczynę:
http://www.the-horror.com/news/pics/2007%207%2019/01.jpg
Trudno jednoznacznie określić, kto to jest, gdyż nawet nie widać dokładnie koloru włosów. Wciąż jednak stawiam na Sherry. Tym bardziej, że wydaje się ona znajdować w jakiejś... komorze (w tym czymś w czym była trzymana Alexia, Tyranty itp) - jest w pozycji pionowej, a jednocześnie jej ciało wydaje się być bezwładne, włosy nie opadają na czoło, kołnierz również lekko się unosi; no i to światło.
http://www.gametrailers.com/umwatcher.php?id=85417
Zbliżenie na dziewczynę:
http://www.the-horror.com/news/pics/2007%207%2019/01.jpg
Trudno jednoznacznie określić, kto to jest, gdyż nawet nie widać dokładnie koloru włosów. Wciąż jednak stawiam na Sherry. Tym bardziej, że wydaje się ona znajdować w jakiejś... komorze (w tym czymś w czym była trzymana Alexia, Tyranty itp) - jest w pozycji pionowej, a jednocześnie jej ciało wydaje się być bezwładne, włosy nie opadają na czoło, kołnierz również lekko się unosi; no i to światło.
Ostatnio zmieniony pt 20 lip, 2007 przez Mr_Zombie, łącznie zmieniany 1 raz.
czyli tak jak obstawiałem, na skanie jest Sherry Birkin i do tego nie mam złudzeń przypomina ją w 100% (naet do Anette teraz bardziej podobna i do Pana Birkina
), na kilku screenach jest pokazany nawet Gamplay
wygląda identycznie jak RE4 jest konkretny 
Racja, ma zamknięte oczy i raczej jest ubrana w jakąś kurtkę, a w komorze to na golasa powinno się raczej siedzieć (tym bardziej na dłuższy okres czasu.
Może po prostu jest zamyślona i ma spuszczoną głowę
.
Na początku myślałem,że to Claire(po tej kurtałce), ale za młode to dziewcze na screenie.
Czy ona ma kucyk, bo kołnierz raczej się jej tak nie zawinął ?!
Może po prostu jest zamyślona i ma spuszczoną głowę
Na początku myślałem,że to Claire(po tej kurtałce), ale za młode to dziewcze na screenie.
Czy ona ma kucyk, bo kołnierz raczej się jej tak nie zawinął ?!
Pozwoliłem sobie zrobić porównanie tej niby-sherry do Birkinów.
http://img257.imageshack.us/my.php?image=birkinsts7.jpg
Ja teraz widzę podobieństwo
szczególnie do tatusia. 
Ja teraz widzę podobieństwo
Ostatnio zmieniony pt 20 lip, 2007 przez Vocap, łącznie zmieniany 2 razy.
No ba jasne ze podobna jak już wcześniej pisałemVocap pisze:Pozwoliłem sobie zrobić porównanie tej niby-sherry do Birkinów.
Ja teraz widzę podobieństwoszczególnie do tatusia.
News z MWRC autorstwa Weskera - Dark Life'a:
Tłumaczenie wszystkich stron skanów z magazynu Famitsu. Wyłapałem najważniejsze wiadomości które możecie przeczytać poniżej:
Pierwsza strona:
- Mineły już dwa lata od czasu ostatnich wieści na temat RE5, Chris Redfield, którego mieliśmy okazję poznać w pierwszej odsłonie serii oraz Code Veronice będzie głównym bohaterem i trafi na tereny pustynne, ( red. czyli nic czego byśmy nie wiedzieli)
Druga strona:
- Miejsce w jakim bedzie toczyć się akcja to tereny totalnego bezprawia. Oddział S.T.A.R.S już nie isnieje. Na ramieniu Chrisa widzimy logo nowej organizacji BSAA, Takeuchi twierdzi że Chris obecnie należy właśnie do niej i to ona zleciła mu to zadanie.
- W grze jak już nawet we wcześniejszym Newsie pisałem przeciwnicy nie będą Zombie ani Ganado aczkolwiek będą się tak zachowywali jak wynika z filmiku, czyli atakowali rónymi rodzajami broni oraz oblegali budynki. Na trailerze pokazanym na E3 Chris mówi do siebie "Z czym ja walczę".
Trzecia strona:
- Struktura gry bedzie się opierała na tym samym systemie jaki widzieliśmy w RE4, czyli bohater ukazany w lewym rogu itd. (Red. to już też wiedzieliśmy).
- Takeuchi stwierdza iż w najnowszym Residencie nastąpi ewolucja jakiej jeszcze nie widzieliśmy, bedzie również możliwość naprawiania uszkodzonych broni, hmm brzmi ciekawie i zalatuje jednoczesnie RPG'ami co idzie jak najbardziej w plus.
Czwarta strona:
- To co pokazano nam na ostatnim trailerze jest w czasie rzeczywistym zapewnia Takeuchi San.
- W RE5 włożono tyle wysiłku (Red. i pewnie jeszcze dołożą
) że niektóre rzeczy mogłyby wydawać się nie przeskoczenia, sam Capcom postawił sobie taką poprzeczkę jak stwierdza Takeuchi podając za przykład przysłowiowy "mur".
- Mimo tego że system bedzie przeniesiony z RE4 będzie mnóstwo nowości, które nas zaszokują.
- W grze ujrzymy sekretną broń, narazie nie wiemy co to może być. Jak możemy dalej przeczytać w krótkim wywiadzie Takeuchi twerdzi iż sekretną bronią ma być bardzo ważny element całej gry (Red. Hmm bardzo interesujące).
- Po najnowszym trailerze jak zapewnia Takeuchi lekko zmienimy zdanie o RE5, oczywiście na lepsze.
--> http://www.mwrc.pl/News/News.php?d1=200 ... &kom=Dodaj
Tłumaczenie wszystkich stron skanów z magazynu Famitsu. Wyłapałem najważniejsze wiadomości które możecie przeczytać poniżej:
Pierwsza strona:
- Mineły już dwa lata od czasu ostatnich wieści na temat RE5, Chris Redfield, którego mieliśmy okazję poznać w pierwszej odsłonie serii oraz Code Veronice będzie głównym bohaterem i trafi na tereny pustynne, ( red. czyli nic czego byśmy nie wiedzieli)
Druga strona:
- Miejsce w jakim bedzie toczyć się akcja to tereny totalnego bezprawia. Oddział S.T.A.R.S już nie isnieje. Na ramieniu Chrisa widzimy logo nowej organizacji BSAA, Takeuchi twierdzi że Chris obecnie należy właśnie do niej i to ona zleciła mu to zadanie.
- W grze jak już nawet we wcześniejszym Newsie pisałem przeciwnicy nie będą Zombie ani Ganado aczkolwiek będą się tak zachowywali jak wynika z filmiku, czyli atakowali rónymi rodzajami broni oraz oblegali budynki. Na trailerze pokazanym na E3 Chris mówi do siebie "Z czym ja walczę".
Trzecia strona:
- Struktura gry bedzie się opierała na tym samym systemie jaki widzieliśmy w RE4, czyli bohater ukazany w lewym rogu itd. (Red. to już też wiedzieliśmy).
- Takeuchi stwierdza iż w najnowszym Residencie nastąpi ewolucja jakiej jeszcze nie widzieliśmy, bedzie również możliwość naprawiania uszkodzonych broni, hmm brzmi ciekawie i zalatuje jednoczesnie RPG'ami co idzie jak najbardziej w plus.
Czwarta strona:
- To co pokazano nam na ostatnim trailerze jest w czasie rzeczywistym zapewnia Takeuchi San.
- W RE5 włożono tyle wysiłku (Red. i pewnie jeszcze dołożą
- Mimo tego że system bedzie przeniesiony z RE4 będzie mnóstwo nowości, które nas zaszokują.
- W grze ujrzymy sekretną broń, narazie nie wiemy co to może być. Jak możemy dalej przeczytać w krótkim wywiadzie Takeuchi twerdzi iż sekretną bronią ma być bardzo ważny element całej gry (Red. Hmm bardzo interesujące).
- Po najnowszym trailerze jak zapewnia Takeuchi lekko zmienimy zdanie o RE5, oczywiście na lepsze.
--> http://www.mwrc.pl/News/News.php?d1=200 ... &kom=Dodaj
Ostatnio zmieniony pt 20 lip, 2007 przez MiGoo, łącznie zmieniany 1 raz.