Ulubiona postać
- Nemesis US
Czy ja wiem czy szybko? Mineło 6 lat od incydentu, poza tym napewno po wybuchu Raccoon nie pracował już w R.P.D 
Oglądaj na YouTube - RESIDENT EVIL CGI | WIECZNY MROK EVIL TV odc. 37
PSN - WESKER-DL / społeczność FB - RESIDENT EVIL PL / Grupa FB - EVIL TV FanPage
PSN - WESKER-DL / społeczność FB - RESIDENT EVIL PL / Grupa FB - EVIL TV FanPage
- Nemesis US
No z całą pewnością
.Ale czy dostał się do rządu ze względu na to co widział w Raccoon?Zawsze mnie to zastanawia, azckolwiek,. mógł wstąpić do policji w jakimś innym mieście, a później mógł się tam bardzo dobrze sprawować, odnosić sukcesy w służbie, aż doprowadziło go to na szczyty, ale to tylko i wyłącznie moja fanfikcja, a jak mogło być, tego nie wiem.
Ostatnio zmieniony wt 31 lip, 2007 przez Nemesis US, łącznie zmieniany 1 raz.
Myślę że nie powrócił już do policji po tym co przeszedł, od razu przeszedł specjalistyczne przeszkolenie i dostał się do rządu
Oglądaj na YouTube - RESIDENT EVIL CGI | WIECZNY MROK EVIL TV odc. 37
- Nemesis US
- Auri_Genesis
Taki miły policjant o gołębim sercu, którego jeszcze nie sięgnęły macki korupcji. Trochę w RE4 przeholowali z nim, ale nadal go lubię. Tekst "Where's Everyone Going? Bingo?" powalił mnie na łopatki
No i oczywiście panie: Rebecca i Jill.
Aha. I Billy.
No dobra, nie potrafię wskazać ulubionej postaci
Aha. I Billy.
Ostatnio zmieniony wt 18 wrz, 2007 przez Recoil, łącznie zmieniany 1 raz.
W tym temacie akurat tylko Leon psujeTaki miły policjant o gołębim sercu, którego jeszcze nie sięgnęły macki korupcji. Trochę w RE4 przeholowali z nim, ale nadal go lubię. Tekst "Where's Everyone Going? Bingo?" powalił mnie na łopatki
Aha. I Billy.
Mi osobiście podobało sie sterowanie Adą, miałem takie wrażenie że porusza sie ona szybciej i ogólnie lepiej
Gdy masz jakiś problem wsiadasz na motor i wszystko znika.
Nie ma żadnych problemów jesteś tylko ty i maszyna.
Nie ma żadnych problemów jesteś tylko ty i maszyna.
- Leon. KennedY
Oczywiście Leon. Bardzo dobra postać. Na tle wszystkich innych, to właśnie on najbardziej się przebija na pierwszy plan ( no i Ada). Bardzo podoba mi się jego wygląd, zwłaszcza świetna fryzura. A to co ma najlepszego i równocześnie najbardziej mi imponuje, to jego pewność siebie i świetna zdolność przewidywania tego co się zaraz może stać. Po prostu genialna postać 
Ostatnio zmieniony czw 11 paź, 2007 przez Leon. KennedY, łącznie zmieniany 2 razy.
-
FurryPiter
- Leon. KennedY
- Leon. KennedY