[Pomoc] Problem z przejściem gry
Awiec mam problem z przejsciem:D.....jestemw momencie gdzie ja z ashley itym typkiem schowalismy sie w domu...ledwo co wychodze zywy z partera i jak wbiegam na gore tam mnie zombiaki wykanczaja:P....zalsonilem okna szafa to aj przewrucili
...macie jakas pomoc?...jakies porady?:D jak dac rade w tej sytuacji:D
...macie jakas pomoc?...jakies porady?:D jak dac rade w tej sytuacji:D
nom hehe...teraz mam maly problemik z tymi dwoma drogami..w jednym mi kradna ashley jak schodze na dol gdzei sa te pipy z pilami.....a w drugiej drodze ona strasznie przeszkadza w zabiciu giganta:P:P....latwo mozna koloniego przebiec ale ja nielubie zostawiac przeciwnikow na ktorych sie napotkam:P
...jaki jest szybki sposob zabic giganta bo mnie sie amo konczy a w sklepie niwiem czemu kupic sie nieda:/
...jaki jest szybki sposob zabic giganta bo mnie sie amo konczy a w sklepie niwiem czemu kupic sie nieda:/
RPGraffixon pisze:..jaki jest szybki sposob zabic giganta
U kupca nie da rady kupić amunicji, jedynym sposobem na jej zdobycie to znajdowanie jej podczas gry. No chyba że tuningujesz magazynek w swojej broni, wtedy amunicje dostajesz gratis.raffixon pisze:bo mnie sie amo konczy a w sklepie niwiem czemu kupic sie nieda:/
Ostatnio zmieniony śr 25 lip, 2007 przez Barry, łącznie zmieniany 1 raz.
- SnakeMajor
Ja chodzę obiema drogami,bo są tam skarby i sporo ammo. Giganta rozwalam z rakietnicy. Zbieram wszystko i idę druga drogą. Ashley ląduje w kontenerze,a ja się zabawiamraffixon pisze:nom hehe...teraz mam maly problemik z tymi dwoma drogami..w jednym mi kradna ashley jak schodze na dol gdzei sa te pipy z pilami.....a w drugiej drodze ona strasznie przeszkadza w zabiciu giganta:P:P....latwo mozna koloniego przebiec ale ja nielubie zostawiac przeciwnikow na ktorych sie napotkam:P
Ostatnio zmieniony ndz 29 lip, 2007 przez SnakeMajor, łącznie zmieniany 1 raz.
Hejka!Mam problem, próbuję pokonać bella sisters tam gdzie znajduję się ostatnia obrona wioski.I po tej scence wchodzę po drabinie, bo chciałem siostrzyczki załatwić nożem kiedy będą wchodzić i tu jest problem.Jedna wchodzi po jednej drabinie, a druga wchodzi po tej na drugiej stronie.Jak sprawić aby siostrzyczki wchodziły po jednej drabinie?
"Gdy usłyszysz ryk piły spalinowej ,jest już za późno."
Jesli masz pare granatów to rzuc mu jeden pod nogi na poczatku starcia, wejdz na góre, rzuc kolejnego a w miedzyczasie zabierz kolejny granat. Pozniej pare strzałów z pompki i już mamy tylko połowe problemu. Jak resztki Chief'a sie zbliżą to znów powitanie z pompki natomiast gdy sie oddali to walenie z klamki albo tmp, oczywiscie nienależy stać w miejscu 
Gdy masz jakiś problem wsiadasz na motor i wszystko znika.
Nie ma żadnych problemów jesteś tylko ty i maszyna.
Nie ma żadnych problemów jesteś tylko ty i maszyna.
Ewentualnie
filmik
ale to jak masz kasę na granatnik - a powinieneś. Zwykle z chiefem walczyłam tak że seria TMP po łbie (ok 200 nabojów schodziło, więc sporo) aż mu odpadły nogi a potem granatnik - teraz widzę że można go wcześniej użyć.
filmik
ale to jak masz kasę na granatnik - a powinieneś. Zwykle z chiefem walczyłam tak że seria TMP po łbie (ok 200 nabojów schodziło, więc sporo) aż mu odpadły nogi a potem granatnik - teraz widzę że można go wcześniej użyć.
Klamka = Pistolet 
Kampera = Snajperka
A co do gry to mam tylko pistolet 7x50 amunicji i 16 kul w klamce.Razem 366 kul.
TMP ammo 4x100 i 100 kul w magazynku. Razem 500 kul.
Pompka ammo 2x15 i 10 kul w magazynku.Razem 40 Kul.
Kampera 10 kul w magazynku (i nic więcej)
I jeden granat oślepiający.
Więc czego najlepiej użyć na Chief'a?
Kampera = Snajperka
A co do gry to mam tylko pistolet 7x50 amunicji i 16 kul w klamce.Razem 366 kul.
TMP ammo 4x100 i 100 kul w magazynku. Razem 500 kul.
Pompka ammo 2x15 i 10 kul w magazynku.Razem 40 Kul.
Kampera 10 kul w magazynku (i nic więcej)
I jeden granat oślepiający.
Więc czego najlepiej użyć na Chief'a?
Ostatnio zmieniony wt 07 sie, 2007 przez =Rzeźnik=, łącznie zmieniany 2 razy.
Obejrzałem na YouTube filmik jak go załatwić nożem i ...PO NIM!Nawet mnie nie tknął!Już teraz będe wiedział jak go załatwić samym nożem 
Ostatnio zmieniony śr 08 sie, 2007 przez =Rzeźnik=, łącznie zmieniany 1 raz.
Witam - pierwszy mój post na tym forum
.
Byćmoże takie pytanie, jakie mam zamiar zadać, już było, ale trudno byłoby przeszukać cały ten temat.
Na początku napisze, że gram na PS2, poziom Profesional.
Mam problem z przejściem chapteru, bodajże 2-2 (obrona domku). O ile na easy i normalu możnabyło stać sobie poprostu na środku pomieszczenia i powoli eliminować wieśniaków, na profesionalu zaczynają się problemy. Przeważnie stosuję taką taktyke - zaraz po wejściu zasuwam szafkami okna, zbieram wszystkie przedmioty, po czym biegnę na góre, ustawiam się w rogu pokoju (zaraz koło szafy w której jest Ashley) i desperacko eksterminuje przeciwników. Może macie jakąś inną taktyke? Albo wiecie ile minut należy wytrzymać?
Prawie bym zapomniał - przy ostatnim kupcu przed domkiem mam w ekwipunku: Rifle (ze Scopem), Shotgun, TMP (ze stockiem), Punishera, granat oślepiający i "ogniowy", jedną zieloną roślinkę, 199 nabojów do pistoletu oraz 139 do TMP (razem z tym co mam w broniach, do reszty po 0), 13 900 PTAS i błyskotki warte jakieś 30 000 PTAS. Zazwyczaj biore x 2 First Aid Spray i jakąś broń ulepszam.
Czekam na wskazówki i z góry dzięki (każda pomoc się przyda).
Byćmoże takie pytanie, jakie mam zamiar zadać, już było, ale trudno byłoby przeszukać cały ten temat.
Na początku napisze, że gram na PS2, poziom Profesional.
Mam problem z przejściem chapteru, bodajże 2-2 (obrona domku). O ile na easy i normalu możnabyło stać sobie poprostu na środku pomieszczenia i powoli eliminować wieśniaków, na profesionalu zaczynają się problemy. Przeważnie stosuję taką taktyke - zaraz po wejściu zasuwam szafkami okna, zbieram wszystkie przedmioty, po czym biegnę na góre, ustawiam się w rogu pokoju (zaraz koło szafy w której jest Ashley) i desperacko eksterminuje przeciwników. Może macie jakąś inną taktyke? Albo wiecie ile minut należy wytrzymać?
Prawie bym zapomniał - przy ostatnim kupcu przed domkiem mam w ekwipunku: Rifle (ze Scopem), Shotgun, TMP (ze stockiem), Punishera, granat oślepiający i "ogniowy", jedną zieloną roślinkę, 199 nabojów do pistoletu oraz 139 do TMP (razem z tym co mam w broniach, do reszty po 0), 13 900 PTAS i błyskotki warte jakieś 30 000 PTAS. Zazwyczaj biore x 2 First Aid Spray i jakąś broń ulepszam.
Czekam na wskazówki i z góry dzięki (każda pomoc się przyda).