Kim była ta dziewczyna?
Ja twierdze że to jest Sherry wynika to z raportu Weskera z RECV: "I wtedy okazało się, że Birkin ukrył rezultat swojej pracy w wisiorku swojej córki - Sherry. Można było przewidzieć, że w nim znajdował się G-Virus. Kiedy Umbrella była zajęta opanowywaniem sytuacji w mieście, postanowiliśmy jako pierwsi odnaleźć Sherry. Tak więc wysłałem Adę w celu zlokalizowania córki Birkin'a ..." i drugi cytat "Sherry jest bezpieczna w naszych rękach" A co do tej plagi w RE5 albo jej odmiany to nie masz racji Squallaz nie będzie żadnej plagi bo Wesker nigdy jej nie dostał tak wynikało z ostatniego raportu Ady z RE4 
Ostatnio zmieniony ndz 26 sie, 2007 przez ELT, łącznie zmieniany 1 raz.
Do Sqallaz:
Żeś się napisał koleś
W swojej długiej wypowiedzi napisałeś, że Sherry była zatruta G-Wirsuem oraz podano jej szczepionkę przeciwko wirusowi. Ale uważam, że popełniłeś błąd pisząc to. Otóż (już ta kwestia była wcześniej omawiana) Wesker pisząc swój raport opierał się on na scenaruszach: Leon A i Claire B, gdzie w scenariuszu Claire B, Sherry nie była wogóle zatruta. Może Wesker porwał dziewczynkę (albo ktoś inny) z myślą, że Sherry ma podobne geny do jej ojca, albo, że może była jego córką, albo, że coś jeszcze innego, ale to co napisałeś, nie wydaje mi się, aby to był powód jej porwania.
Napisałeś jeszcze, że niejaki Steve van Wedner (czy jakoś tam) użyczał głosu Billy'emu Coenowi, jak on to ogłosił na swojej oficjalnej stronie. Później ta informacja znikła, a później napisałeś, że Capcom w tej sprawie milczy, czyli nie zaprzecza. Taka sama kwstia typu: nie potwierdza, ani nie zaprzecza pojawiła się, gdy ustalano kto ma byc głównym bohaterem RE5. Prawie wszyscy byli zgodni, że nim ma byc Chris Redfield. I jak to się okazało, że jest to prawda. Może i masz rację, Billy rzeczywiście wystąpi w RE5 (no, chyba, że RE5 pomyliło mu się z RE:UC, tam też występuje Billy).
[ Dodano: 27 Sie 2007 12:20 ]
Ach zapomniałam jeszcze dodac jedną bardzo ważną rzecz. Nie wiem, czy to jest wogóle prawda, ale w RE5 ma się wyjaśnic dużo spraw związanych z poprzednejszymi zdarzeniami RE, oraz, że fabuła RE5 ma się opierac w dużej mierze na RE:CV
Żeś się napisał koleś
W swojej długiej wypowiedzi napisałeś, że Sherry była zatruta G-Wirsuem oraz podano jej szczepionkę przeciwko wirusowi. Ale uważam, że popełniłeś błąd pisząc to. Otóż (już ta kwestia była wcześniej omawiana) Wesker pisząc swój raport opierał się on na scenaruszach: Leon A i Claire B, gdzie w scenariuszu Claire B, Sherry nie była wogóle zatruta. Może Wesker porwał dziewczynkę (albo ktoś inny) z myślą, że Sherry ma podobne geny do jej ojca, albo, że może była jego córką, albo, że coś jeszcze innego, ale to co napisałeś, nie wydaje mi się, aby to był powód jej porwania.
Napisałeś jeszcze, że niejaki Steve van Wedner (czy jakoś tam) użyczał głosu Billy'emu Coenowi, jak on to ogłosił na swojej oficjalnej stronie. Później ta informacja znikła, a później napisałeś, że Capcom w tej sprawie milczy, czyli nie zaprzecza. Taka sama kwstia typu: nie potwierdza, ani nie zaprzecza pojawiła się, gdy ustalano kto ma byc głównym bohaterem RE5. Prawie wszyscy byli zgodni, że nim ma byc Chris Redfield. I jak to się okazało, że jest to prawda. Może i masz rację, Billy rzeczywiście wystąpi w RE5 (no, chyba, że RE5 pomyliło mu się z RE:UC, tam też występuje Billy).
[ Dodano: 27 Sie 2007 12:20 ]
Ach zapomniałam jeszcze dodac jedną bardzo ważną rzecz. Nie wiem, czy to jest wogóle prawda, ale w RE5 ma się wyjaśnic dużo spraw związanych z poprzednejszymi zdarzeniami RE, oraz, że fabuła RE5 ma się opierac w dużej mierze na RE:CV
Resident Evil rządzi!!!
Zgadzam się z Veronicą, już to wcześniej dyskutowaliśmy. Sqallaz nie czyta postów dokładnie. Sherry nie była zarażona wirusem i nie dostała szczepionki, gdyż w fabule Residenta obowiązuje scenariusz Leona A, Claire B.
Plotka wydaje się bardzo prawdopodobna. W końcu Chrisa po raz ostatni widzieliśmy w RE:CV, więc RE5 będzie, można powiedzieć, kontynuacją tego co tam się działo. A czy dużo się wyjaśni z poprzednich części??? Mam taką nadzieję, bo RE4 wyjaśnił nam niewiele, by nie powiedzieć NIC. Fabuła wtedy ostro wyhamowała, mam nadzieję, że teraz równie ostro ruszy z kopyta...Veronica pisze:Ach zapomniałam jeszcze dodac jedną bardzo ważną rzecz. Nie wiem, czy to jest wogóle prawda, ale w RE5 ma się wyjaśnic dużo spraw związanych z poprzednejszymi zdarzeniami RE, oraz, że fabuła RE5 ma się opierac w dużej mierze na RE:CV
Ostatnio zmieniony pn 27 sie, 2007 przez Diadem, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie jestem dziewczyna
tylko mowie ze pierwszy raz gralem w RE majac 9 lat porwnalem do tego ze sie zdziwiles ze Veronica grala majac 15 lat.
[ Dodano: 27 Sie 2007 21:23 ]
mialem 5 lat gdy wyszedl pierwszy RE
wiec za bardzo w tedy nie gralem bo nie mialem ani szaraczka ani Piecyka
dopiero majac 9 lat dostalem szaraczka a dwa lata wczesniej PC
[ Dodano: 27 Sie 2007 21:23 ]
mialem 5 lat gdy wyszedl pierwszy RE
Przepraszam za swoje opowiadania. Młody byłem