Zgadzam się z tobą w tej kwestii, bo to jest proste i logiczne aż za bardzo!!
Zabijmy kogoś pozytywnego
Albert w re1 nie był pozytywny, od początku wiedział po co sciaga tam oddział stars, na początku kamuflował sie jedynie i mogło ci sie wydawać ze jest soo goodno w jedynce na poczatku był pozytywny... a ciekawe jak wyglądał by nawrócony, pozytywny Wesker?
Gdy masz jakiś problem wsiadasz na motor i wszystko znika.
Nie ma żadnych problemów jesteś tylko ty i maszyna.
Tego nie wie nawet sam pan Bóg, więc to tylko przypuszczenie...TFF7 pisze:A jeżeli chodzi o Ashley Graham, to się nieźle wygłupiłeś, bo ona jest postacią jedynie na potrzeby RESIDENT EVIL 4
Z tym mogę się zgodzić, ale... dołożyłem ją z powodu takiego, że przewidziałem dużą liczbę głosów na nią i nie chciałem, żeby potem ludzie się żalili, że chcieli zagłosować na tą głupią Ashley, a jej nie ma w ankiecieTFF7 pisze:a poza tym nie jest główną i ważną bohaterką serii RE tak jak reszta postaci w ankiecie, więc jej umieszczenie to głupota.
No dla mnie Ashley jest jednak ważną postacią. Było nie było to o nią toczy się gra w RE4. No i oczywiście przeżyła tę historię i kto wie, czy jeszcze się nie pojawi. Z nią to jest trochę jak z Billy Coen'em...TFF7 pisze:A zabijanie pozytywnej postaci w RESIDENT EVIL już było kilka razy - Choćby Luis Sera z RESIDENT EVIL 4 czy Steve z RESIDENT EVIL CODE VERONICA, więc powinno się rozchodzić o jakąś ważną pozytywną postać, stąd Ashley Graham w ankiecie to pomyłka z twojej strony.
A czy ja powiedziałem, że zwycięzca "konkursu" na pewno zginie??????????Veronica pisze: A załóżmy jednak, że Chris albo inny z wymienionych postaci w ankciecie, nikt nie zginie (prócz Weskera).
Ja już widzę wasze miny...![]()
![]()
"Ach Veronica miała jednak rację..."
A jednkak okaże się, że to wy jednak mieliście rację... cóż napewno będziecie wiedzieli, jak będzie wygladała moja mina. Ale ja będę nadal uparta i wiem, że nikt z ankiety nie zginie
To jest tylko test kogo fani chcieliby się pozbyć z gry, a Capcom przecież tego nie czyta i zrobi po swojemu. Nie jest żadną tajemnicą, że szanse na śmierć któregoś z tych bohaterów są, niewielkie
Ostatnio zmieniony pn 27 sie, 2007 przez Diadem, łącznie zmieniany 2 razy.
Diadem.
"Tego nie wie nawet sam pan Bóg, więc to tylko przypuszczenie..."
A tam, sam SZATAN tego nie wie, a co dopiero bóg!!
"Z tym mogę się zgodzić, ale... dołożyłem ją z powodu takiego, że przewidziałem dużą liczbę głosów na nią i nie chciałem, żeby potem ludzie się żalili, że chcieli zagłosować na tą głupią Ashley, a jej nie ma w ankiecie."
No to miałbyś wytłumaczenie żę - "a poza tym nie jest główną i ważną bohaterką serii RE tak jak reszta postaci w ankiecie, więc jej umieszczenie to głupota."
"No dla mnie Ashley jest jednak ważną postacią. Było nie było to o nią toczy się gra w RE4."
Zginęłaby, to by oznaczało że Leonowi misja się nie powiodła i tyle, cóż mogło się zdarzyć, a że potoczyło się inaczej to już fakt.
"Tego nie wie nawet sam pan Bóg, więc to tylko przypuszczenie..."
A tam, sam SZATAN tego nie wie, a co dopiero bóg!!
"Z tym mogę się zgodzić, ale... dołożyłem ją z powodu takiego, że przewidziałem dużą liczbę głosów na nią i nie chciałem, żeby potem ludzie się żalili, że chcieli zagłosować na tą głupią Ashley, a jej nie ma w ankiecie."
No to miałbyś wytłumaczenie żę - "a poza tym nie jest główną i ważną bohaterką serii RE tak jak reszta postaci w ankiecie, więc jej umieszczenie to głupota."
"No dla mnie Ashley jest jednak ważną postacią. Było nie było to o nią toczy się gra w RE4."
Zginęłaby, to by oznaczało że Leonowi misja się nie powiodła i tyle, cóż mogło się zdarzyć, a że potoczyło się inaczej to już fakt.
TEKKEN & FINAL FANTASY 7 THE BEST.
No i właśnie to jest to o co nam wszystkim chodzi...TFF7 pisze:Zginęłaby, to by oznaczało że Leonowi misja się nie powiodła i tyle, cóż mogło się zdarzyć, a że potoczyło się inaczej to już fakt.
Gdy zaczynaliśmy grać w RE4 i dowiedzieliśmy się, że trzeba uratować Ashley, córkę prezydenta, każdy z góry zakładał, że i tak ją uratuje, bo nie ma innej opcji, żeby ona nam umarła. Przecież gra nie mogła zakończyć się naszą porażką, Leon nie mógł przegrać...
A to by dopiero była niespodzianka, gdyby pod koniec gry Ashley zginęła... Od razu zaskoczenie, ożywienie akcji, Leon załamany itd.
Tego nam trzeba, zaskakującej śmierci kogoś pozytywnego...
Przypomniałem sobie ,ze Nicholai odlatuje helikopterem po wybraniu odpowiednich opcji i tak sie zastanawiam ze moze zobaczymy go w piątce, jeśli tak to raczej zginie. Ale on nie jest pozytywem

Uważaj na huntery i crimsonyVeronica pisze:PS. Pogram sobie w RE REMAKE i pokieruję sobie Chrisem, tam mi on napewno nie zginie...
[quote="Nemesis"]Przypomniałem sobie ,ze Nicholai odlatuje helikopterem po wybraniu odpowiednich opcji i tak sie zastanawiam ze moze zobaczymy go w piątce, jeśli tak to raczej zginie. Ale on nie jest pozytywem
quote]
Ale w RE3 pojawia się opcja, że Nicholai ginie z rąk Nemesisa, albo z Jill, jeśli strzelisz do niego rakietnicy. I tu pytanko: która opcja jest właściwa
quote]
Ale w RE3 pojawia się opcja, że Nicholai ginie z rąk Nemesisa, albo z Jill, jeśli strzelisz do niego rakietnicy. I tu pytanko: która opcja jest właściwa
Resident Evil rządzi!!!
Oczywiście chodzi Ci o to, która jest właściwa co do fabuły serii...Veronica pisze: Ale w RE3 pojawia się opcja, że Nicholai ginie z rąk Nemesisa, albo z Jill, jeśli strzelisz do niego rakietnicy. I tu pytanko: która opcja jest właściwa
Hmm... nie wiem czy to gdzieś jest wyjaśnione, jak dla mnie Nicholai się uratował, przebiegły był, miał duże szanse i myślę, że opcja w której odlatuje śmigłowcem byłaby dobra... Może się jeszcze na coś przyda jak pisze Nemesis.
Po zabraniu radaru już na końcu gry:Veronica pisze:Ale w RE3 pojawia się opcja, że Nicholai ginie z rąk Nemesisa, albo z Jill, jeśli strzelisz do niego rakietnicy. I tu pytanko: która opcja jest właściwa
1 Opcja - Jill może z nim walczyć
2 Opcja - jill negocjuje/rozmawia z nim, nikt nie umiera
Chciałbym skurczybyka zobaczyć jeszcze, ''dobry zły typ'' z niego był i może bedzie. Taka mroczna postać pracujaca dla Albercika, może jak sie pojawi w 5 to on komus tyłek skopie, ale to juz moje marzenie raczej, chociaż....
Skopac czyjś tyłek... chyba wiem, czyj tyłek masz na myśliNemesis pisze:
Chciałbym skurczybyka zobaczyć jeszcze, ''dobry zły typ'' z niego był i może bedzie. Taka mroczna postać pracujaca dla Albercika, może jak sie pojawi w 5 to on komus tyłek skopie, ale to juz moje marzenie raczej, chociaż....
Ale, co do śmierci lub ocalenia Nicholaia w Raccoon City, uważam, że jest to dośc dziwne. Pzypomniało się coś: w RE:GS 1 można znaleśc raport autorstwa tego rosjanina. Może to coś nam podpowie
Ostatnio zmieniony pn 27 sie, 2007 przez Veronica, łącznie zmieniany 1 raz.
Resident Evil rządzi!!!
Wątek Nicholai'a nie jest zamkniety i to mnie baaardzo cieszy, typ był nie do zajechania prawie w the mercenaries więc Chris miałby z nim problem jesli pojawi sie w piątce
Wynik w ankecie juz sie raczej nie zmieni, wiec trzeba wysłac petycje do Takeuchi'ego
hehe
Wg mnie nikt z wymienionych "nie wylozy kopyt"
mnie sie zdaje ze jesli juz ktos ma zginac (z naciskiem na jesli!) w RE 5 pojawi sie kolejny 2-go planowy charakter tak jak w RE4 [ Louis ] i zginie tyle ode mnie, pozdro
Playstation Network: Bansai_
Xbox Gamertag: kagannpwnz
3DS Friend Code: 2105-9086-2899
Zapraszam do wspólnej gry.
Xbox Gamertag: kagannpwnz
3DS Friend Code: 2105-9086-2899
Zapraszam do wspólnej gry.
-
FurryPiter