Kim była ta dziewczyna?
To skoro sie już tak chwalimy...
Cóz pierwszy raz miałam stycznośc z Residentem w wieku 8 lat. Wtedy mój wujek grał w ta grę, a ja tak pomaltku się przyglądałam temu. Minęło wtedy parę lat, a już zaczęłam grac w RE. Moim pierwszym residentem był wtedy RE3 na PC. I zgadnij ile wtedy miałam lat...
Cóz pierwszy raz miałam stycznośc z Residentem w wieku 8 lat. Wtedy mój wujek grał w ta grę, a ja tak pomaltku się przyglądałam temu. Minęło wtedy parę lat, a już zaczęłam grac w RE. Moim pierwszym residentem był wtedy RE3 na PC. I zgadnij ile wtedy miałam lat...
Resident Evil rządzi!!!
[ Dodano: 27 Sie 2007 21:45 ]
Ja mysle ze wlasnie ma okolo 20 moze i wiecej[mogla miec operacje plastyczne]
[ Dodano: 27 Sie 2007 21:47 ]
jezeli juz ktos wlaczyl ten link to musze powiedziec ze to nie ja go wkleilem tylko moj rabniety kumpel:/;/ naprawde przepraszam za niego juz tamtego posta skasowalem( burak z niego znaczy z kumpla)

Ja mysle ze wlasnie ma okolo 20 moze i wiecej[mogla miec operacje plastyczne]
[ Dodano: 27 Sie 2007 21:47 ]
jezeli juz ktos wlaczyl ten link to musze powiedziec ze to nie ja go wkleilem tylko moj rabniety kumpel:/;/ naprawde przepraszam za niego juz tamtego posta skasowalem( burak z niego znaczy z kumpla)
Ostatnio zmieniony pn 27 sie, 2007 przez AdaM555, łącznie zmieniany 1 raz.
Przepraszam za swoje opowiadania. Młody byłem 
Albo właśnie nie, wszysto jest możliwe, moze widząc w niej potencjał Wesker odpuści sobie eksperymenty abu mu z pod kotroli niec nie wyszło
Oglądaj na YouTube - RESIDENT EVIL CGI | WIECZNY MROK EVIL TV odc. 37
PSN - WESKER-DL / społeczność FB - RESIDENT EVIL PL / Grupa FB - EVIL TV FanPage
PSN - WESKER-DL / społeczność FB - RESIDENT EVIL PL / Grupa FB - EVIL TV FanPage
-
nemesisdestro
Desmond07 pisze:Oczywiste, że skoro Wesker przy niej ''majstrował'', to raczej będzie miała jakies nadludzkie moceVeronica pisze:A nie pomyśielicie przypadkiem, że może rzekoma Sherry posiadała by też jakieś nadludzkie moce
Samym dowodem na to może być pokazanie ( w trailerze) Sherry znajdowała się w jakiejś kapsule, no a jak wiadomo w RE zawsze w inkubatorach, kapsułach itp trzyma się to co niebezpieczne, i zmodyfikowane genetycznie
Mam walnięty pomysł - od razu mówię że to czysta imaginacja, z szansą na spełnienie 0,001%
Słyszy się plotki o powrocie Billy'ego. Może on, tak samo jak Barry czy Leon (a przynajmniej jak utrzymuje Gaiden) dołączył do organizacji zwalczającej badania Umbrelli? Tuż po RE2 zrobiłby razem z tą organizacją sztumr na placówkę Weksera i odbił małą. Nastepnie uciekł na największe zad**pie w Afryce. Wysłał też wiadomość resztkom STARS (Rebecca powinna mu przekazać jakiś kanał kontaktowy), pierwszy odpowiedział Krzyś
I teraz 2 warianty
A - Wesker wysłał za nimi nową wersję wirusa. Nowi Zombiacy mają porwac Sherry i wysłać ją w paczce kurierem do Weskera xD (i sytuacja jak w RE4 z Ashley - LEON HEEELP!!!!!!!)
B - Sherry, przez badania Albercika, stała się chodzącą zarodnią nowego Y-virusa (or something like that
) - tym razem powtórka z RE Gaiden
Słyszy się plotki o powrocie Billy'ego. Może on, tak samo jak Barry czy Leon (a przynajmniej jak utrzymuje Gaiden) dołączył do organizacji zwalczającej badania Umbrelli? Tuż po RE2 zrobiłby razem z tą organizacją sztumr na placówkę Weksera i odbił małą. Nastepnie uciekł na największe zad**pie w Afryce. Wysłał też wiadomość resztkom STARS (Rebecca powinna mu przekazać jakiś kanał kontaktowy), pierwszy odpowiedział Krzyś
I teraz 2 warianty
A - Wesker wysłał za nimi nową wersję wirusa. Nowi Zombiacy mają porwac Sherry i wysłać ją w paczce kurierem do Weskera xD (i sytuacja jak w RE4 z Ashley - LEON HEEELP!!!!!!!)
B - Sherry, przez badania Albercika, stała się chodzącą zarodnią nowego Y-virusa (or something like that
Koncepcja mi się podoba, szkoda tylko, że Billy nie wie o istnieniu Sherry... Nawet Rebecca mu o niej powiedzieć nie mogła, bo sama o Sherry nic nie wie.
A czy Rebecca przekazała Billemu jakiś "kanał kontaktowy" do STARS? Właściwie jest to mało prawdopodobne. Życzenie Billego było takie, że chciał "zniknąć", po co rozpowiadać kolejnym ludziom, że żyję, gdy chcę, aby wszyscy myśleli, że dopadły mnie zombiaki?
Tym niemniej twój pomysł całkiem przyjemny, choć mało prawdopodobny
A czy Rebecca przekazała Billemu jakiś "kanał kontaktowy" do STARS? Właściwie jest to mało prawdopodobne. Życzenie Billego było takie, że chciał "zniknąć", po co rozpowiadać kolejnym ludziom, że żyję, gdy chcę, aby wszyscy myśleli, że dopadły mnie zombiaki?
Tym niemniej twój pomysł całkiem przyjemny, choć mało prawdopodobny