[Pomoc] The Mercenaries
- Leon S. Kennedy
- SnakeMajor
Zawsze te same pytania
.
Handcannon możesz kupić po przejściu gry .
W Mercenaries najłatwiej grało mi się Hunkiem i Krauserem. Wyczaiłem punkty,w których należy być,by przeciwnicy ciągle się pojawiają. Przykładem tego może być wioska. Przebijam się przez całą wiochę i zgarniam cał
y sprzęt a następnie udaję się na sam początek(gdzie w normalnej grze Leoś looka lornetką) i tam stoję. Amunicja szybko schodzi,ale przy takiej ilości grandosów szybko się uzupełnia
I taka jest taktyka. Nie chowanie się po kątach. W zamku było ciut inaczej,ale też były punkty gdzie baranie łby się zbierały. I o to chodzi. Nie będę tu rozpisywał się specjalnie,bo to pewnie każdy już wie. Ludzika pady w łapę i ćwiczyć,a nie biadolić na forum jak dzieci.
Handcannon możesz kupić po przejściu gry .
W Mercenaries najłatwiej grało mi się Hunkiem i Krauserem. Wyczaiłem punkty,w których należy być,by przeciwnicy ciągle się pojawiają. Przykładem tego może być wioska. Przebijam się przez całą wiochę i zgarniam cał
y sprzęt a następnie udaję się na sam początek(gdzie w normalnej grze Leoś looka lornetką) i tam stoję. Amunicja szybko schodzi,ale przy takiej ilości grandosów szybko się uzupełnia
- SnakeMajor
To nie tak
Aby odblokowac to cacko trzeba każdą postacią zdobyć po 5 gwiazdek na każdym levelu. Jak przejdziesz gierke to odblokuje sie Matylda, i chyba wyrzutni rakiet z nieskonczonym ammo. Thompson po przejsciu Adą paru rzeczy, a laserowe działko PRL czy jakos tak po przejsciu gry Leonem na pro mode. Oczywiscie oznajmiam ze na ps2
Gdy masz jakiś problem wsiadasz na motor i wszystko znika.
Nie ma żadnych problemów jesteś tylko ty i maszyna.
- SnakeMajor
- SnakeMajor
Mam problem. Jak załatwić tego Giant Dr. Salvadora? Bo gram na gamecube (więc już nie mogę modów używać na nieśmiertelność
) i nie wiem jak tego &*%# załatwić! Czy on działa na tej samej zasadzie co J.J.? Próbowałem mu w łeb walić to nie mogłem go kopnąć bo jest za duży! Proszę podajciemi na niego dobrą taktykę ponieważ Weskiem chciałem se popykać w mercach, a nie mogę przez Salvadora. Help!
P.S. : Acchhh. Mówię wam kiedy w Mercach pyka się bez modów ,wtedy masz taką satysfakcję
, tylko Leonem się strasznie trudno pykało(jeszcze WaterWorld nie przeszłem
)! Mój najwyższy wynik Leonem to 79 tysięcy, Yeah
.
P.S. : Acchhh. Mówię wam kiedy w Mercach pyka się bez modów ,wtedy masz taką satysfakcję
Ostatnio zmieniony śr 29 sie, 2007 przez =Rzeźnik=, łącznie zmieniany 1 raz.
"Gdy usłyszysz ryk piły spalinowej ,jest już za późno."
To zależy kim grasz. Ja grając np. Hunkiem najpierw wale do niego ze dwa granaty, żeby położyć go na ziemi a potem pakuję jak najwięcej śrutu w łeb. Leonem jest podobnie granaty i potem shotem w łeb. Jeśli grasz Adą, najlepiej czerwony granat , oddalasz się jak najdalej i walisz ze snajperki. Grając Krauserem pewnie raczej nie masz problemów
Możesz też wpakować mu odpowiednio dużo śrutu w łeb, wtedy zacznie chwytać się za głowę i wystarczy tylko poprawić parę razy również w głowę. Ja najczęściej najpierw kładę go na ziemię i walę ile wlezie 
Porób go tak żeby musiał przejsć przez przeszkode na dole i wtedy masz go jak na tacy. Możesz też poczekać na niego przed drabiną, musisz byc daleko przed nim aby zdazyc sie wgramolic przed nim na góre. Wieśkiem najlepiej na niego ze snajperą polować 
Gdy masz jakiś problem wsiadasz na motor i wszystko znika.
Ostatnio na YouTube znalazłem bardzo ciekawy filmik związany z Mercenaries a dokładnie jak zdobyć 5* w 2 minuty
http://www.youtube.com/watch?v=0jR0qCgvNx0
Ostatnio zmieniony czw 30 sie, 2007 przez ELT, łącznie zmieniany 1 raz.
A co za problem te marne 5 gwiazdek zdobyć? 
Oglądaj na YouTube - RESIDENT EVIL CGI | WIECZNY MROK EVIL TV odc. 37
PSN - WESKER-DL / społeczność FB - RESIDENT EVIL PL / Grupa FB - EVIL TV FanPage
PSN - WESKER-DL / społeczność FB - RESIDENT EVIL PL / Grupa FB - EVIL TV FanPage