Zabijmy kogoś pozytywnego

Ogólne dyskusje o postaciach i przeciwnikach napotykanych w serii Resident Evil (bez ograniczeń na konkretne części serii)

Która z tych postaci ma wyciągnąć kopyta w najbliższej przyszłości

Chris Redfield
26
21%
Jill Valentine
12
10%
Rebecca Chambers
6
5%
Barry Burton
9
7%
Leon Kennedy
12
10%
Claire Redfield
6
5%
Sherry Birkin
8
7%
Carlos Oliveira
4
3%
Billy Coen
11
9%
Ashley Graham
28
23%

Liczba głosów: 122

Awatar użytkownika
Diadem

Post autor: Diadem »

Finka pisze:Cieszę się, że do odstrzału nie ma Hunka :smiech6:
A czy ja wyglądam na pozytywny charakter?
Mówię wam, jestem strasznie niepozytywny :smiech7: No wystarczy na mnie spojrzeć...
Dawać tego Chrisa to sam go załatwię...
Awatar użytkownika
Nemesis

Post autor: Nemesis »

E tam, Hunk za kase tylko uczestniczy w Re, no pomijając pobijanie rekordów w mercenaries ;)
Gdy masz jakiś problem wsiadasz na motor i wszystko znika.
Nie ma żadnych problemów jesteś tylko ty i maszyna.
Awatar użytkownika
Diadem

Nemesis pisze:E tam, Hunk za kase tylko uczestniczy w Re, no pomijając pobijanie rekordów w mercenaries ;)
Może i za kasę :smiech7: Jakbyś wiedział jaką okrągłą sumkę skasowałem od Umbrelli za wirusa G...
Za drugie tyle, mogę wysłać Chrisa na tamten świat. Już możecie zbierać, akceptuje tylko gotówkę...
Awatar użytkownika
Nemesis

Wolisz euro czy złotówki? :rad12: W sumie Hunka chciałbym zobaczyć w piątce, może to jakiś ziom Nicholai'a.... chłopaki musieli być gdzieś na szkoleniu, moze w jedej ''jednostce, agecji'' umbrelli? Wtedy było by już 3 złych :rad1:
Awatar użytkownika
WESKER-DL

Post autor: WESKER-DL »

hunk to jedna z moich ulubionych postaci i jest raczej neutralna w świecie RE poza tym oprócz mini gier nie wystepował w własnym scenariuszu, może w RE5? kto wie
Oglądaj na YouTube - RESIDENT EVIL CGI | WIECZNY MROK EVIL TV odc. 37
PSN - WESKER-DL / społeczność FB - RESIDENT EVIL PL / Grupa FB - EVIL TV FanPage
Awatar użytkownika
Diadem

Nemesis pisze:Wolisz euro czy złotówki? :rad12:
Co to jest "złotówki"? :smiech3:
Nemesis pisze:W sumie Hunka chciałbym zobaczyć w piątce, może to jakiś ziom Nicholai'a.... chłopaki musieli być gdzieś na szkoleniu, moze w jedej ''jednostce, agecji'' umbrelli? Wtedy było by już 3 złych :rad1:
Hunk podobno szkolił się na Rockfort Island, czy Nicholai też tam był to nie wiem.
Możliwe, że się znają, ale raczej za sobą nie przepadają. Wiadomo, rywalizacja kto jest lepszy...
Awatar użytkownika
=Rzeźnik=

Post autor: =Rzeźnik= »

[lolololololololololol]Może to głupio zabrzmi ,ale...czy HUNK to baba?
[/lolololololololololol]
"Gdy usłyszysz ryk piły spalinowej ,jest już za późno."
FurryPiter

Post autor: FurryPiter »

Nie...
Awatar użytkownika
Nemesis

Rzeźnik czego z takim textem wyjechałeś? :/
FurryPiter

Post autor: FurryPiter »

Wesker DL pisze:hunk to jedna z moich ulubionych postaci i jest raczej neutralna
Może ten kawałek wypowiedzi Wesker'a DL, źle przeczytał i zrozumiał że jest neutralna jako kobieta, a nie jako postać.
Awatar użytkownika
Diadem

=Rzeźnik= chyba coś pije przy komputerze :/
Czy ja wyglądam na kobietę. Niezłe by to było... baba z brodą ;)
A wracając do naszego zabijania...

Wesker wspomniał, że Hunk to taka postać neutralna. No właśnie nie wiem czy tak do końca jest... Może nam się tylko tak wydaje.
Nicholai'a od razu określamy jako "czarny charakter", bo chciał dopaść Jill. To morderca, każdy powie.
Hunk natomiast zdobył wirusa rozwalając tylko zombiaki i inne dziadostwo (przynajmniej my nie wiedzieliśmy, że zabija człowieka) i może dlatego wydaje się taki neutralny. Gdyby w jego misji przeszkadzała Claire lub Leon pewnie też nie zastanawiał by się i pociągnął by za spust. Tajemnicza to postać, ale chyba nie zasługuje na miano neutralnej. Naprawdę nadawałby się na zabójcę Chrisa, takie moje zdanie. I chyba to nie byłaby tylko kwestia pieniędzy. Jego przywiązanie do Umbrelli musiało być spore.
Awatar użytkownika
=Rzeźnik=

Post autor: =Rzeźnik= »

No przyznam, coś wypiłem (ale nie powiem co) ;) . No ja nawet nie pamiętam żebym to napisał :smiech2: . A może?
"Gdy usłyszysz ryk piły spalinowej ,jest już za późno."
Awatar użytkownika
Alfred

Post autor: Alfred »

Chris! Koleś prędzej czy pózniej wyciągnie kopyta,jest taki nierozważny!
Awatar użytkownika
ELT

Post autor: ELT »

Racja Krzyś musi zginąć. A dla czego ? Bo widać po ankiecie że większość osób go nie lubi :smiech5:
Awatar użytkownika
Barry

Post autor: Barry »

Racja Krzyś musi zginąć. A dla czego ? Bo widać po ankiecie że większość osób go nie lubi :smiech5:
To nie do końca prawda, po prostu konflikt Wesker-Chris musi zostać rozwiązany a po za tym wypadało by żeby "zło" choć raz wygrało.
Awatar użytkownika
Alfred

Post autor: Alfred »

Cóż,w tej kwestii mogę powiedzieć jedno:ta wojna ciągnie się bez końca i nie skończy się przez kolejne 6 lat,jak mniemam... Więc nawet jeśli konflikt Wesker-Chris zostanie rozstrzygnięty,nic nie zanosi się na koniec całej reszty :/
Awatar użytkownika
Diadem

Alfred pisze:Więc nawet jeśli konflikt Wesker-Chris zostanie rozstrzygnięty,nic nie zanosi się na koniec całej reszty
No i dobrze :) Wesker przerobi Chrisa na mielonkę, a seria dalej potoczy się swoim torem. Ktoś pewnie będzie chciał go pomścić. Niech zgadnę kto... :smiech7:
No i pewnie weźmie sobie kogoś do pomocy. Niech zgadnę kogo... :smiech7:
Przez ten czas można wykreować następnego złego i pozwolić pozytywnym bohaterom na zabicie Weskera.
I scenariusz gotowy na następne części.
Awatar użytkownika
Barry

Post autor: Barry »

Dokładnie wojna Wesker-Chris to nie jedyny wątek serii, tak więc spokojnie może on zostać rozwiązany. Nawet jaśli Chris pokonał by Weskera to i tak umarł by śmiercią naturalną ( jego wątek po prostu by się zakończył, chyba że coś w między czasie by się wydarzyło) :rad11:
Awatar użytkownika
Diadem

Mam dowód na to, że Chris zginie! :) :) :) Wiecie dlaczego?? Bo jest zielony, a nie niebieski :)
Patrzcie na fragment pomiędzy 04:00, a 04:15
http://pl.youtube.com/watch?v=Mp6P0bbAMTk
Myślę, że los Chrisa jest przesądzony ;) Nie tylko my na forum przewidujemy jego śmierć :)
Awatar użytkownika
Tyrantx

Post autor: Tyrantx »

jest jeszcze jedna alternatywa co do skończenia z chrisem...,i moim zdaniem było by to najlepszym rozwiązaniem a do tego dramatycznym...,powiedzmy tak:wesker zwabia chrisa w pułapkę , następnie infekuje go w podobny sposób co siebie , puszcza go wolno,w konsekwencji robi z niego potwora....czyli wroga pozostałych stars....
to chyba największa kara dla chrisa , poza tym mogłoby by dojść do ciekawej konfrontacji rodzeństwa..z tragicznym finałem dla któregoś z nich... :rad12:
STARSSss.......
ODPOWIEDZ

Wróć do „Postaci i przeciwnicy w serii Resident Evil”