Ulubione Bronie
Ulubione Bronie
Tak jak w Temacie, z tym że dla każdej postaci czyli Billego i Rebecci
Billy oczywiście Machine gun i Magnum, ciekawie zrobione szczególnie Karabin, zauważcie kiedy strzelając non stop zacznijcie się obracać efekt konkretny
Rebecce zawsze daję Grenade Launcher niewiem ale jakoś mi do niej pasuje stawiając ją zawsze z tyłu, jeszcze mi do niej pasuje klasyczny Handgun bo reszta broni typu koktajle mołotowa czy Magnum już nie wspomnę o odrzucie z Shot'a do niej mi nie pasują
Billy oczywiście Machine gun i Magnum, ciekawie zrobione szczególnie Karabin, zauważcie kiedy strzelając non stop zacznijcie się obracać efekt konkretny
Rebecce zawsze daję Grenade Launcher niewiem ale jakoś mi do niej pasuje stawiając ją zawsze z tyłu, jeszcze mi do niej pasuje klasyczny Handgun bo reszta broni typu koktajle mołotowa czy Magnum już nie wspomnę o odrzucie z Shot'a do niej mi nie pasują
Ostatnio zmieniony pn 29 paź, 2012 przez WESKER-DL, łącznie zmieniany 4 razy.
Oglądaj na YouTube - RESIDENT EVIL CGI | WIECZNY MROK EVIL TV odc. 37
PSN - WESKER-DL / społeczność FB - RESIDENT EVIL PL / Grupa FB - EVIL TV FanPage
PSN - WESKER-DL / społeczność FB - RESIDENT EVIL PL / Grupa FB - EVIL TV FanPage
-
Dark Prince
- Nemesis US
-
Dark Prince
- Nemesis US
Dla wielu jest to broń, która pod względem ogólnej klasyfikacji broni w serii gra niemałą rolę 
Ostatnio zmieniony śr 16 maja, 2007 przez Nemesis US, łącznie zmieniany 1 raz.
-
FurryPiter
Tu masz rację. Shotgun z RE2 jest normalnie... cool, ale jakim cudem mogłeś zapomniec napisac o ulepszonej formie Magnuma dla Leona. Ludzie, ta broń jest normalnie nie z tego świata.squallaz pisze:Magnum (ta siłą przebicia), Shootgun (chociaż to nie jest to cudo co w RE2 po dopakowaniu)
Ale wracając do tematu. W każdej części Residenta, w którą grałam, moją ulubioną spluwką zawsze zostaje Magnum. Ta broń jest poprostu boska.
MAGNUM RZĄDZI, MAGNUM RADZI, MAGNUM NIGDY CIĘ NIE ZDRADZI!!!
Resident Evil rządzi!!!
- Nemesis US